Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KillHates

nagyúr

válasz vzoole #14107 üzenetére

VXP 200-al, jó nagy volt a hőtehetetlensége a forrpontok pucolására tökéletes. Meg ahogy elnéztem bádogos munkákra is :D :DDD

-egyetértek, de szerencsére nem kell sűrűn taperolni egyszer végig szenvedi az ember a beállításokat megcsinálja a profilokat és lehet vele dolgozni
    -egyetértek, még a régi WSD-khez valami akad,addig a WX-ekhez szinte semmi. Ha jól tudom kompatibilis a régi nyelekkel is a WX.
    -egyetértek, viszont bolondbiztos; érzékeli ha megfogod, van benne giroszenzor is. Ha leteszed az asztalra azonnal kikapcsolja a kolbászt!

Azért az a 2 másodperces felfűtés elég impresszív! Mire leveszi az ember a tartóról a nyelet és a munkaterület fölé emeli, addigra üzemkész (felfűtött akár 400 fokra is :Y) a Metcal! :D Péter (Gliga) ajánlotta nekem, de sajnos egy eléggé lelakott 5000-eshez tudtam volna csak hozzájutni és azt mondta, ha már hat számjegyű összeget beleölök akkor vegyek 5200-ast. Az meg nem jött össze, így tarhálósra vettem a figurát és kunyeráltam egy JBC szettet.

Új hozzászólás Aktív témák