Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Aktív témák
-
kcics
csendes tag
Hali!
Én nagy rajongója voltam, vagyok és leszek a BF1942-nek. Vártam, hog ykijöjjön a Vietnám, hogy majd a ''gaz'' csíkszeműeket gyilokojjam... :)
Ebben tényleg nincs olyan játékmód mint a bf1942-ben, hogy egy kis történeti leírás meg ilyenek? csak instant gáme? -
Szasza347
csendes tag
Szevasztok!
A problémám, hogy a Battlefield Vietnam nem megy WinXP alatt. Indulás után nem sokkal valami hibaüzenettel leáll. (a telepítés rendben lemegy, feltettem a szükséges videókártyadrivert is meg a Direct X-et is) Próbáltam Win 98 alatt is, először elindult, de azóta nem tudom ott sem elindítani. Bármilyen javaslatot szívesen veszek. Köszi -
Szőrös
veterán
talán battlefield vietnam ?
-
zoral_
tag
sziasztok!
regebben rendesen futott a bfv, de ma vhogy nem akar elindulni...
elinditom 1mp fekete kep, majd visszadob a rendszerbe. uninstallalni sem tudom, mert azt irja ki hogy befejezte, filetorles nelkul, es minden marad a regiben.
probaltam letorolni, tweakXp-vel torolni az uninstall bejegyzest, es az ertekeket torolni registrybol, majd reinstall, de most sem megy.
az elmult par napban raktam fel 1-2 uj dolgot a gepre (uj monitor driver, uj levelezo progy, uj browser, rivatuner) de sztem ezek nem buheraljak, mert ha kiiktatom oket a taskbaron akkor sem fut a game (anno f-prot mellett nemvolt hajlando menni)
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Assetto Corsa
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Automobilista 2
- VR topik
- Cudy routerek
- Google Pixel topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- Vivo V50 Lite 8/256 5G Black Dual SIM + 90W charger - Új, bontatlan, független - 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest