- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
Felment a 26.1. Korábban is volt szöveg frissítéskor az Apple logo alatt? "Kérem légy türelemmel az iPhone frissítést telepít.... újraindul....stb? Sosem figyeltem, csak most néztem mi a bánat van
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
Nálam semmi ilyen gond iPaden, pedig úgy néz ki jóval gyengébb mint a tiéd, csak gen 4 nem 9
Egyedüli hiba talán beta4 óta, h. TikTokon nem működik a Gboardon a törlés. -
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
Érdekes, nekem sem iPaden se telefonon nem jelez frissítést.
Neked milyen eszközön jött a beta4? -
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
Nem tudom, a plusz ficsörök kamera, ai, stb. lehet ennyit dob.
Minél öregebb készülék annál kissebb a frissítés, nekem a vicc ugrik be erről
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
Én ma raktam fel. Beta 1-et csak iPaden próbáltam. Némi lag van a beta2-ben is de elenyésző, pl. témaváltás után. iMessage, banki appok minden okés.
Egy dolog ami nem tetszik a CC. iPaden nem értettem miért van ennyi panasz rá, de most iPhone-on már kapis
Wi-fi, BT így egyesével kirakva randa
Többi megszokható, az elnyúlt kapcsolók a beállításokban, nem szép de ott úgysem turkálok napi szinten
Ezen még jót nevettem, úgy látszik erős akcentusom lehet
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
Működik minden, semmi egetrengető újítás számomra korábbi bétához képest. Eu-s accounttal angol nyelven is AI herélt verzió (ami szintén nem újdonság és nem apple hiba). Napi használatban nem ugrott elő semmi bosszantó de teló ma kispadon van, megjött az új MacBook úgyhogy azt nyüstölöm
-
ronin79
addikt
Akkor dobjuk rá még egy lapáttal - 7,65GB
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
Használja valaki a távirányítót CC-ből? Tegnapi frissítés óta nem látja a tv-t.
Első bosszantó hiba mióta betazom.
-
ronin79
addikt
Nem tapasztaltam ilyen hibát sem iPad Pro, sem iPhone 16 Pron idáig.
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
Igen, hasonló mint anno a 18.1 esetén volt az első build

-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
Mindannyian az Úr kezében vagyunk....
-
ronin79
addikt
Az Úr 2024-ik esztendejében iPhone 16 a min testvérem
még ha félisten is vagy.....nem Jézus
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
Kár h az itt felsoroltakból nálunk semmi sem érhető el
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
Igen, már elérhető a többire is de nekem 14PM-en most marad a 18.0 már.
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
18.1 beta 4 elérhető.
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
Jó tudni
Amúgy ez az ötlet csak "almáspitejóska" szüleménye volt
Azt meg ugye tudjuk a tippjei, blogja mennyire hasznos
+1 off
Ti mennyire várjátok a 16-os szériát? Én lehet öregszem (sőt biztos, mert már az 50 közelebb van
) de lehet ez éven sem fogok már cserélni és átestem a táborba aki max 3-4 évente cserél telefont
Majd két éves 14PM, akku 100%, keret karcmentes, semmi kopás mint új korában. Feleségem 15 PM-je akku 92% alig egy év alatt.
Nekem valahogy a 15 tavaly nem hozott annyi változást, h cseréltem volna az elődöt. Egyedüli plusz talán a 6,3 kijelző amin majd talán gondolkodom ha látom élőben. -
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
Sztem kis idő elteltével nem fog androidra váltani, vagy ha igen akkor mint a tesóm tavaly, h első iPhone megjenése után csakis iOS, majd tavaly novemberben 12PM-et egy S23-ra cserélte. Sem 13 sem 14 valamiért nem fogta meg korábban, (hasonló képpen mint engem h. a 14PM-et tavaly én se cseréltem 15-re). Fényképező, rendszer minden szuper, majd talán egyszer megint lesz iPhone 16/17.... Végén februárig bírta és vett egy 15 PM-et
Én meg inkább meg se szólalok, vettem egy iPhone-t, egy hétre rá AW, majd iPad, Mac....ökoszisztéma beszippantott rendesen
holott nem android user voltam, de androidból éltem anno.
Akadnak dolgok ami szinte röhej, h iOS alatt nem elérhető, de napi használatra megfelel, nagyon is
-
ronin79
addikt
Android után a dupla kopp mellőzését volt talán a legnehezebb megszokni
Szerencsére a gomb jól bírja ezt a strapát (nem mint korábbi androidot futtató készüléken
)#639 SharpSA
Második legnehezebb megszokás androidról váltva vezérlőközpont/értesítési panel elérése képernyő tetejéről suhintva. Ugye inkább közepén vagy bárhol volt megszokva
Képernyő felezés nagyon nem játszik, hiába elérhető plusz egy mozdulat sajnos. -
ronin79
addikt
Igazad van, de sajnos ez az elvakult iOS fanok nézőpontja. Pár újítás már ráférne erre a konzervatív, zárt, mondjam elavult rendszerre
Pont ma volt erre példa FB csoportban, alternatív apple store, third party appok engedélyezése és majd jön a "buta android user" aki minden szemetet feltepít androidról és a sírás milyen sz@r az iOS.
Oksa, én elfogadom a nezőpontod, ha nem tetszik az iOS úgy ahogy van, vegyél droidot ha bármit szeretnél személyre szabni és vágysz e téren némi szabadságra, de pár hasznos ficsör még azért nem lenne android majmolás
-
ronin79
addikt
Erre már rég van orvosság, még iOS 17-en is, nem kell hozzá 18
Widgy Widgets
YouTube tutorial
Feltéve ha valakinek akarozik ilyesmivel játszani
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
Ha rákeresnél xda-s profilomra láthatnád mennyi rom, kernel, téma, modding van mögöttem 100e+ letöltéssel. Lehet anno pont az én egyik romom használtad te is
De ez több mint 10 éve volt már. Most 18 bétán csak a vezérlőközpont van átrendezve, ikonok, widgetek minden ugyanúgy mint 17-16...stb-n sőt még egy darabig a háttérkép is a régi volt
Kollégám mondjuk kihasználta h az ikonokat már szabadon mozgathatod, de érthető is, kisfia szerepel a háttérképen és már nincs kitakarva
Nekem az se akarózik
Legutolsó Android telókon már még BL-t se nyittam, meg root se hiányzott nemhogy neki álljak romot írni vagy akár egy másik fejlesztő munkáját kipróbálni. -
ronin79
addikt
Neeeem eegyforma a felhasználói szopás
Viccen kívül meg amúgy, távolj álljon tőlem h megsértselek, azt valaki veszi a lapot, más meg nem....van ott szmájli, h nem egy vendettát provokáló h.sz. volt....
Tök jó nekem is a rendszer úgy ahogy van, csak azért némi módosítással. Vezérlőközpont - gyors elérésben pár általam használt app ikonja, na most kövezzetek meg h hülye vagyok amiért ilyenre vetemedtem, bizti egyedül vagyok és csak én vagyok ilyen hülye h módosítok valamit a tökéletesen megtervezett felhasználói felületen
Hát akkor bocsánat
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
Nekem elkerülte a figyelmem az "új mail app" h. ebben mi lesz az újítás, de remélem nem AI sorsra jut, amiről legutóbbi infók h. nálunk EU-ban majd talán csak jövőre + csak újabb készülékeken (A17/M1-től fölfelé) + Us régió/nyelv. Jó a nyelv még belefér, Siri/Fordító sem tud magyarul, de
ez most olyan "piszok" android majmolás nekem, h. bocsánat a kifejezésért, sz@rják az újabb telókat (lásd Xiaomi, h szinte havonta új típus, Pro/C/T/Se tököm tudja bla-bla) és új Android, meg frissítés csak a legújabbra jön, max 2-3 éves flagshipre. -
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
Mostani beta verziószáma b-re végződik, lehet még lesz egy beta "a" azt jön az RC nem? Azt lehet szeptemberben marad a beta vonal használatban, mint tavaly 17-en, mert hamarabb jött egy bugra javítás, mint a végleges stabilra
Amúgy ilyen hibára egy buta orvosság, h full gyalu és újként beállítani (nekem nagyon komoly hiba kéne h ezt lezongorázzam
). -
ronin79
addikt
Hasonló, mint tavaly 17-en a "hívásgomb" h. ide-oda pakolgatták, viszont ami számomra bosszantóbb, h a telefon alkalmazás nem tud egy rendes ráncfelvarrást kapni évek óta.
Naponta van 15-huszon Xx nem fogadott hívás ismeretlen számról (ami nem szerepel a névjegyzékben). Androidon ha raböktem a számra szépen listázta, h. már volt hívás múlt héten... február 17-én, stb. Itt bakker lehet keresgélni az utolsó 100 között amit listáz.
Ha már annyi ezeréves ficsör átjön androidról, ezt az egyet nem lehetne végre betolni?
Mar elő fog kerülni a fiókból egy 5 éves Xiaomi, rendszerfrissítés már nem jön rá, de céges karival hívásokra inkább használni azt
-
ronin79
addikt
Fotók app személyre szabható, előrébb teheted a videókat és nem kell annyit görgetni
-
ronin79
addikt
Stimm, hibák javarésze eszközfüggő. Külföldi fórumokat olvasva, volt hiba 15PM-en ami nálam 14PM-en pl. nem jelentkezett.
Beta 5 most végre jól muzsikál, csak ne szóljam el h. majd a 6 erre rácáfol
Szubjektív tapasztalat, amikor kijött egy public beta a köv. Dev verzió telepítésével jó volt várni, mert tuti volt benne vlmi hiba. Most ilyen volt pont a beta 4 (azt hiszem abban volt a fényerő hiba). -
ronin79
addikt
Olvass vissza pár h.sz.-t, volt carplay hiba, újraindítás után vezérlőközpont ikonok alaphelyzetben, zárolt képernyőn értesítések rejtve, autofényerő felodás után minimumom, stb.
+ részletes leírás a javított ill. jelenlegi hibákról [link]
Ha nálad egyik sincs jelen, jelentkezz apple fejlesztőnek, lehet még nobel díjra is esélyes leszel
-
ronin79
addikt
Tudom iOS nem Android, ahol bármit ki lehet cselezni, csak 18 beta kettő után, hibák miatt mentem vissza 17-re. Biztonsági mentés már 18-ról készült és működött a dolog. Összes alkalmazás, csengőhang, háttérkép/téma seperc alatt vissza lett állítva iCloud mentesből. Tavaly hasonló szitu volt 16/17beta téren.
-
ronin79
addikt
Dehogynem, aki Androidról jött tudja mi a system/data partició közti különbség ha járt valaha xda-n. Max a vezérlőközpont ikonjait kell majd újra rendezned. Biztonsági mentés a felhasználói adatokat állítja vissza, nem a rendszert.
-
ronin79
addikt
Bizti jön majd arra is hamarosan, csak ez éven picit bekavart az AI. Idáig ugye volt dev és public verzió évekre visszamenőleg, most van egy harmadik is, a 18.1 ami az újabb készülékeket helyezi előtérbe (iPhone 15P/PM, iPad min. M1 chippel) és csak azokra elérhető, viszont az új ficsör az AI, ami miatti érdemes lenne telepíteni csak US régión elérhető, nem nálunk Eu-ban.
-
ronin79
addikt
Nem hinném, mert a "public" egy korábbi "dev".
Ahol lehetnek változások az a jelenlegi dev beta 5 ill. majd ha jön frissítés a 18.1-re (amit ugye EU-n belül fölösleges felrakni, mivel US régióra elérhető csak az AI).
Dev 5 most végre használható, javítva a korábbi hibák, új vezérlőközpont, fotók app, stb.
Aki hibát tapasztalt korábbi verziókon, inkább a dev 5 most a jobb választás. -
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
Nálam pont a fordítottja
a fogadott hívás szaggat, vagyis inkább olyan búgó hang, interferencia (tököm tudja) de gázos.+Köv.hiba ami inkább bosszantó, felébresztés után kijelző min fényerőn, de nem mindig. Pl. ha be van kapcsolva a "Mindig bekapcsolt kijelző" vagy ha a bekapcsoló gombbal ébresztem műxik rendesen, duppla koppal néha beragad a min fényerőn
Mindez egy 14PM munkástelón.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Analóg fényképezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- M4 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB SSD 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

iOS 18.6 nem 26
tehát te világos témában utazol, még pár kérdés és meglesz a bankszámlád meg tb számod stb.
azt is öröm hallgatni és érthető is minden egyes szó

Hasznos funkció lenne, de ezért tuti nem repülök Svájcba h be lehessen kapcsolni a köv újraindításig vagy verzióig.