-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboj
tag
válasz Peterhappy #9468 üzenetére
Szerintem meg nagyon durván csúszós, nem érzem biztonságban magam benne még sík talajon sem. És ha vizes lesz, akkor még elkezd ilyen idegesítő cuppogó hangot is kiadni. Nem is hordom csak nagyon ritkán ezek miatt, pedig egyébként tetszene és kényelmes a lábamon. :(
[ Szerkesztve ]
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
tboj
tag
válasz xeno204 #5676 üzenetére
Köszi a 43-as Geox Nexside-ot. Már kedden megérkezett, de csak ma volt alkalmam felpróbálni, és első blikkre nagyon kényelmes. Remélem tartós is lesz majd mindennapi hordásra.
Mivel eddig csak olcsóbb sport- és futócipőket hordtam, amik nem ilyen bőr cipők voltak, ezért szeretnék egy kis segítséget is kérni. Valahol mintha olvastam volna korábban (talán épp itt), hogy ezeket kezelni kell valamivel használat előtt. Valaki felvilágosítana ezzel kapcsolatban? Nagyon fogalmatlan vagyok a témában
-
tboj
tag
válasz Peterhappy #3824 üzenetére
A csúszással nekem is problémáim vannak benne, konkrétan félek felvenni, ha esik az eső vagy a hó, illetve idegesítő cuppogó hangot ad ki lépkedéskor, ha vizes lesz. Száraz időben egész jó, de én nem csak akkor hordanám, pláne ha már egyszer vízálló is. Összességében megbántam a vételét.
Most helyette a tavaly (?) 990-re elárazott Cropp bakancsot kezdtem el hordani, ami a rendelés óta porosodott. Amin nagyon meglepődtem, hogy ez egyáltalán nem csúszik. Egy gondom van vele, hogy a fűzője nagyon szerencsétlen és állandóan kikötődik.
-
tboj
tag
válasz petipetya #2662 üzenetére
Nekem szokott mindkettő, bár talán a bal nekem is többször, de teljesen randomnak tűnik, hogy mikor csinálja, és fogalmam sincs mitől. Én sem látok rajta semmi elváltozást. Egyébként ezt leszámítva meg vagyok vele elégedve, napi szinten ebben jártam egész télen. Ez az egyetlen problémám vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest