Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia!!!
Egy 2L TDCI mondeo val járok mostanában 130le/350nm. Fogyasztás 5-6 liter. 100% város: 7-7,5L. És megy mint állat: jobban mint egy 2L benzines.Nagyon meg vagyok vele elégedve, a benzines változat 50-60% kal többet fogyasztana és használt verdánál nincs nagy különbség az autó vételáránál. Szerintem jobb a dízel: olcsóbb üzemanyag, keveset fogyaszt, nem kell pörgetni a nyomaték miatt.
Tőkéletes a megfogalmazásod.Gratula.
Én is szerettem volna egy mondeot de akkor azt kicsit soknak találtam vagy az én pénzem volt kevés.Most egy peugeot fullos 206-osom van hdi ami ezt a kasznit rendesen repitti.
Szerintem ha valaki használtban gondolkodik /kb 2-2,5millában/ és sokat megy vele és ő tankolja akkor annak a diesel éri meg hosszú távon.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest