Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem nézem meg, nem adom hozzá. Ha valamit alá akarsz támasztani, akkor csináld meg magad, és ne másra akard rálőcsölni, hogy a te igazadat bizonygassa
Ha neked megfelel, hogy ugyanazon a néven egy fajlagosan gyengébb terméket kapsz, az a te dolgod. Nem mindenki ennyire elnéző a marketinges hazudozásokkal szemben.
-
-
Ilyen hsz-eket a legkönnyebb írni - ez se jó, meg az se jó. Valami konstruktív esetleg?
A 4060 azért az 1050 utóda, mert ezek az adott generációban a Tier4-es GPU-k. A chipméret, az ALU-k száma, a memóriabusz, a ROP-ok mind erre utalnak. Sőt, még a GPU számozása is - a Pascal generációban volt 102-104-106-107, itt meg 102-103-104-106. Az alap 1050 egyedül a memóriaméret miatt nem jó összehasonlítás - viszont az 1050 Ti - 4060 Ti vonalon az is stimmel.
Nem számoltam semmit, és nem tudom nem észrevenni, hogy Te sem
Csak azt mondtam, hogy a kategórián belüli több, mint 2x ár nagyon sok. De ha kimutatod, miért indokolt, akkor arról lehet beszélni.
Szerencsésebb lenne, ha a 2050-nel lehetne összevetni, mert abban a generációban már volt RT (ami szerintem jogos indok némi ártöbbletre), és még nem a bányászás miatti random árazással mentek. Csak sajnos 2050 nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A zöldek három verziót kínálnak majd a középkategóriát célzó sorozatból.
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest