Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

válasz b. #132 üzenetére

Olvastam ezt is, ellenben különös, hogy egy generáción, ráadásul egy kategórián belül miért kell ennyiféle kártyát kiadni, amelyre meg aztán lehet címezni ezt a magyarázkodást.

Itt most csak néhány memóriachipről van szó. Nem lett volna egyszerűbb minden kártyára eleget tenni belőle, megspórolva ezt a cirkuszt ami körülötte megy?
    Ez a külön "high meg ultra beállításokra ajánlott" a két kártya dolog is elég nonszensz, ahány játék, annyi változó, van, ahol az ultra nem tesz hozzá sokat, van, ahol igen (van/nincs RT, fsr, dlss stb.), szóval erre objektív módon nem lehet alapozni. És akkor most még elég a high-ra (az nv szerint), kérdés meddig lesz valójában?

Már előre látom, hogy égés lesz, mint ahogy a 3070-eknél is volt/van, nyilván nem 1080p-re vesznek ilyen kártyákat, de ez a felállás már most is kevés. És 1080p-ről beszélünk, ami már belépőnek számít, így a 4K és a VR korában elég gáz még mindig ezen a felbontáson is küszködni, pusztán az előző generációhoz képest is lespórolt filléres videómemória miatt. És akkor arról még nem esett szó, hogy miért nem a 16GB-os verzió jön előbb. :D

• yarsley

aktív tag

válasz b. #132 üzenetére

Értem amit mondasz, és nekem is gyanús, de akkor miért kellet trükközniük azzal hogy viszább vették a beállításokat? Lehet olyan pocsék volt az eredmény, hegy nem merték felvállalni?

Új hozzászólás Aktív témák