Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
olcsoleves
csendes tag
Érdekes, amit mondasz, de számomra például nem opció a párkányon való napoztatás, mivel szeretem, ha az óra folyamatosan a kezemen van és használom arra, amire vettem.
Mivel nem vagyok veterán a Garmin vonalon, sajnos nem tudom, hogy a F6 solar panelje milyen hatékonységgal működött, inkább arra szerettem volna rávilágítani, hogy használat közben mekkora pluszt jelent egy napelem és mennyire képes kiterjeszteni az üzemidőt. Ha kirakom napozni a párkányba 2-3 órára, annyi erővel már töltőre is dughatom fele annyi ideig, úgyhogy azzal lennék előrébb, ha ha tevékenység közben éreztetné a hatását.
El lehet menni mély nyúlüregekbe és átgondolni, hogy milyen beállítások mellett mennyire hatékony a napelem amoled mellett, de számomra úgy van értelme, hogy pl. futás közben a kijelző folyamatosan aktív, főleg, ha terepen vagyok. Tűző napon lenne a legnagyobb a hatásfok, de akkor az amolednek fel kell tolnia a fényerőt. Szűrt fénynél, fák között meg alacsonyabb a fényerő, cserébe a hatásfok is. Úszásról ne is beszéljünk.
Akárhogy is próbálom csavargatni a dolgot, tényleg nem látom értelmét egy amoledes és solar paneles órának, számomra ez egy óriási marketing bullshit lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma LED zseblámpa, EKG és taktikai funkciók benne.
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest