- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
Sziasztok.
Látom nem túl aktív a topik, ennek ellenére kérdezek.
Úgy "döntöttem" kiváltom az egyéni vállalkozóit, munka mellett csinálnám.
Ahogy a 1085 hsz ban írta a kolléga, én is olvastam neten a lehetőségeket, azt is tudom, hogy kell egy könyvelőt keresnem és fogadnom.
Mivel kevés bevételre számítok, olyan adózási forma érdekelne, melynél ha nincs bevétel, nem kell fizetnem semmit sem!? Melyiket javasoljátok?
Azt értem, hogy egy könyvelő majd elmondja, hogy mik a jelenlegi lehetőségek de nem szeretnék vakon oda menni, mivel ismeretlen lesz, nehogy megvezessen (nem rossz indulatból, de egy jó barátom évekig szinte ingyen dolgozott a rossz könyvelője miatt, mire rájött. Váltott és egyből volt pénz, bevétel, stb.).
Illetve hogy tudom megítélni, hogy egy könyvelő jó vagy nem? (Munkáját tekintve). Mi alapján válasszak? Keressek fel többet is?Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Androidos fejegységek
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged