Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz Morris #39199 üzenetére
Ah de bakker a Samu 1/3-aert ennyi vallalhato szvsz.
4000mAh akku az nem annyira rossz azert, legalabbis nekem eleg lenne szerintem amire hasznalom a telot napi szinten.
En meg amugy se szoktam a telefonnal furodni, azt meghagyom masnak, szoval a vizallosag engem nem erdekel
Nekem az S8-as a sokadik Samu telom, eljutottam az osszessel arra a szintre, hogy idegbajt kapok toluk.
Folyamatos felregepelesek, olyan mintha "elmozdulna" a pozicionalas, az osszessel tapasztaltam 1-2 ev hasznalat kozott. Eleinte folyamatosan lezuztam az Androidot es vussza a gyari allapot, mindig helyre is all a problema egy idore ettol.De mar belefaradtam.
Eppen attol is fugg am, hogy milyen "javitast" kap a telo, hanyszor van ujrainditva, mi fut mi nem fut a hatterben+felhok allasa.
Ezenkivul az adaptive fenyero soha az eletben nem volt hasznalhato egyetelen Samu telomnal, a rb@nc Bixby extra gombert az osszes ujjat eltornem a tervezonek, vagy epp a jack hianya az ujakon stb.
Arrol nem beszelve, hogy ujonan az ember megveszi elofizuval es mire lemegy a 2 ev addigra 3Ft 50 fillert er...bezzeg megvenni ujonan nem lehet oket csak 350-500k-ert alatt lassan.
Akkor mar inkabb veszek egy £300-os XijaJozsit ami pont ugyanugy 2Ft-ot nem fog erni 2 ev mulva, de legalabb nem fizettem erte milliokat es kozben megkaptam a csucstelo hw 99%-at 30%-os aron
Valoszinuleg most az is beszel belolem, hogy nagyon kiabrandultam a Samukbol...
Viszont ahogy nezem lassan minden nagyobb nev 300k-ert adja a csucs telojat...csak a XijaJozsi maradt aki meg nem k.rvult el...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest