- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
littlemaki21 kollégát a jó Istenke fossa nyakon eme gyönyörű szép napon!
-
sanzi89
addikt
Gondoltam megkérdezem itt is, hátha a helyi elektronikai szakiknak van ötletük.
Van két Sony MDR-E828LP fülesem. Mindig a műanyag tokjában tartom, nagyon vigyázok rá. Az elsőnek egyik napról a másikra nem szólt az egyik oldala. Multiméterrel megnéztem, a kábelben nincs szakadás, olyan, mintha a hangszóró része halt volna meg - előtte már volt két ugyanilyen típusú fülhallgatóm, sok-sok évet kibírtak, azoknak a kábelei haltak meg. Van ilyen, gondoltam, előfordul, eltettem a szekrénybe, vettem egy ugyanilyet. A héten ennek is ugyanúgy meghalt az egyik oldala, kimértem multival, ennek sincs megszakadva a kábele, a hangszóró halt meg itt is. Itt már kicsit bepipultam, de jött az ötlet, hogy a két rosszból összerakok egy jót. Előveszem a régit, ennek már egyik oldala sem szól. Természetesen azóta dobozában pihent, minden érnél hibátlan a kontakt.
Mi a túró lehet ezekkel? Mindegyik 2-3 évet volt használva. Olyan, mintha idővel magától tönkremenne bennük a hangszóró rész. Eddig azt hittem, hogy ezek örök élet meg egy nap üzemidővel bírnak, és a kábel fingik ki.
-
tááo
aktív tag
válasz
forintuser #29190 üzenetére
Így van, de hajtunk a 30 K-ra nem igaz?
-
Devid_81
félisten
válasz
forintuser #29187 üzenetére
Hol van meg Szilveszter, kerem?
-
Tybee21
senior tag
válasz
forintuser #29183 üzenetére
Rájuk gondoltam én is... no majd elnézek arra. Köszönöm!
-
Tybee21
senior tag
Hol érdemes képet bekereteztetni Bcsabán?
-
Pacák
senior tag
Mi csak azért sem dolgozunk a mai napon...
-
Geby
senior tag
Tudtok valami memóriakártya gyógyító programot ? A telefonban lévő 32-es Transcend megadta magát. Nem írható, nem formázható. Szerencsére ami rajta volt azt megmentettem....
Mivel valószínűleg nem fog meggyógyulni így valami minőségi eladó darab is érdekelne 32GB-os, vagy beszerzési forrás.
-
TeeBee73
veterán
válasz
forintuser #29170 üzenetére
Én is itt rohadok bent a reptéren még 3/4 órát. (Úgy, hogy szabi van mára kiírva.)
-
Digger
senior tag
Basszus!
Holnap szombat és munkanap! -
Dani_kp
addikt
Van valakinek eladó 2x2 gb ddr2 800 mhz-s ram párja? Csak egyforma modulok érdekelnek.
Márka mindegy.
-
TeeBee73
veterán
válasz
forintuser #29163 üzenetére
Nem vesztettél semmit. A kecsói topicBAN Outlander szokott hasonló retteneteket linkelgetni.
-
Morris
veterán
válasz
moha bácsi #29160 üzenetére
Sajnos megtanultam a magam kárán, hogy kihez érdemes vinni vagy kihez nem.
-
LógaGéza
veterán
Tud valaki jó autóvillamossági szerelőt a megyében?
-
Digger
senior tag
Nagyon régen egy 486-os AT, bootolás közben mindig újraindult. Több MÁV informatikás kolléga is hosszasan hümmögött mellette.
Aztán az egyik srác bedobta, hogy pont akkor indul újra, amikor a BIOS a PC hangszórót megpittyenti! Összenéztünk, majd a legközelebb álló lehúzta a hangszórót az alaplapról és voálá!
Zárlatos volt a hangszóró és meghúzta a tápot, amitől újraindult a PC. -
LógaGéza
veterán
válasz
forintuser #29148 üzenetére
Kaptam egyszer egy PC-t javításra - hibajelenség: nem kapcsol be. Kivettem az alaplapot, asztalon összeraktam, hibátlanul futott. Gépházba vissza, és megint nem kapcsol. Megoldás az lett, hogy elvolt hajolva az alaplaptálca, és pont úgy feszítette az alaplapot, hogy valami nem érintkezett. Kapott új házat, azóta is működik.
Itt minden, mindennel összefüggésben van
-
Devid_81
félisten
válasz
Sokszor meg a csapviz homerseklete is befolyasol dolgokat
Egy ilyen kerdest a Kecso topikban elejthetnel -
grizlisandor
veterán
válasz
Nem, de az asszony rúgása igen.
-
forintuser
őstag
Múlt hét pénteken elvittem kifújni a nagy gépemből a port.Hétvégén lusta voltam visszarakni az oldallemezt.Tegnap az asszony jól belerúgott, minden voltam csak szent ember nem..Visszarakom.Most haza jövök, Win nem indul.Vagyis indul, de mindig csak restart...Oldal lemez levesz, gép start.És lőn csoda, a gép műkszik.Kérdés..Befolyásolja -e az oldal lemez a win működését?
-
-
Digger
senior tag
válasz
SipiBcs #29142 üzenetére
Én is gratulálok!
Nem neked, hanem csak úgy általában mondom, hogy a legfontosabb egy hasonló vizitnél a magabiztosság, a határozottság. Talán még a szakértelemnél is fontosabb (persze az is kell), hogy tudni kell eladni magad. Ha pirulós szűzlányként hebegsz-habogsz, akkor annyi a melónak, hiába vagy a legtutibb szakmailag.
Én majd tíz éve voltam Pesten állásinterjún. Remegett a valagom, mert a három versenyző közül én voltam a legidősebb, közeledve az ötödik x-hez és egy hardveres informatikusnak ez nem éppen nyerő pozíció!A végén pont a gyakorlatom volt a döntő tényező. A két huszonéves versenyző még nem sok nyomtatót, meg hasonló biszbaszt látott belülről, ők inkább olyan pc-s játékokon szocializálódott rendszergizda típusú srácok voltak. Januárban leszek tíz éve a cégnél.
Csak érdekességként: Nekem itt kezdődött a számtech a nyolcvanas évek végén! -
SipiBcs
őstag
válasz
grizlisandor #29141 üzenetére
A ráérős kolléganő helyett egy középkorú pasi ült középen!
Már ott sejtettem, mikor ő tette fel a kérdéseket, hogy itt valami nem kóser!
Egyelőre nem tudom, hogy beleszólhatok-e az árképzésbe, de van egy olyan érzésem, hogy nem nagyon!
Szerintem bizonyos határok között engednek majd mozogni, de azt sem azonnal, hanem ha már bizonyítottam ezt-azt
-
SipiBcs
őstag
Köszi mindenkinek!
Feró2: "promóter" Sámli extra... heti 3 napot az MM-be kell szakértenem a fényképezőket és a TV-ket. Mellé majd keresek valami melót, de így alapjaiban sem hangzik rosszul a cucc, a fizetés is jobb lehet a megyei átlagnál, még így havi 99 órával is
A teendőim az értékesítés mellett: rendben és tiszták legyenek a kihelyezett termékek, rendelés, heti riport küldése.
Amikor a közvetlen főnököm közölte, hogy jöv héten küldik a méretre szabott inget, polót, akkor már csak vigyorogni tudtam!
A hétfői oktatáson, személyes interjún megizzasztottak rendesen: "behívok valami ráérős kolléganőt, majd ő leteszteli mi ragadt meg" - mondta a tréner. Utólag kiderült (rákerestem), hogy a Mo-i főfőfőfő.... kereskedelmi ig vezényelte le a személyes beszélgetést. Három termék ajánlása és utána az eddigi legkeményebb személyes interjúm, a legkukacosabb "multis" kérdésekkel. Nem könnyű dumában megfogni, de akkor és ott patakokban folyt rólam a víz!
-
fero02
nagyúr
válasz
Morris #29129 üzenetére
Addig nem szabad megbontani, amíg hibátlanul működik. Hitvány minőségű alkatrészek és kapcsolások régen is voltak, most is vannak és lesznek is a jövőben. Illetve ilyen alacsony minőségű készülékeknél nem szokott minőségbeli előrelépést jelenteni pár alkatrész cseréje. Lehet változik a hangja, de nem biztos, hogy jó irányba.
-
SipiBcs
őstag
Nyihááá... új meló ezerrel!
Tegnap voltam a nagyfaluban állásinterjún, ma csörögtek is, hogy megnyertem a futamot, jövő héttől kezdhetek. Nem szaroznak a multiknál!
Ha véletlen Sony feliratú ingben láttok, akkor nem ér rólam letépni. Nem menőzök, az munkaruha!
-
Morris
veterán
Urak! Van egy Neo SW-G25 hangcuccom.
Fel kéne frissíteni az erősítőjében az alkatrészeket!
Ért valaki ehhez? -
public73
senior tag
[link]
nézzd végig!!!! -
ZetorGumi
addikt
Nincs valakinek eladó Macbook A1278--a?
Vizes cuccaimat cserélném erre. -
-
fero02
nagyúr
Gyerekek. Nem lássátok, hogy LCD monitor? Kijelző, vagy scaler döglött meg.
-
doberman
senior tag
hehe...
-
tááo
aktív tag
"Elvis" a gyorsvonat engemet is:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest