Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geby

senior tag

válasz fero02 #1228 üzenetére

Ugyanmár minek az bele. Én már évek óta úgy járok, hogy 30 literenként 1 liter petró bele mikor tudom hogy jön a hideg, aztán úgy tuti nem dermed. Tavaly is megszívtam, valamikor szeptemberben tankoltam, aztán október végén jött az első 0 fok, semmi mínusz, tehát a 0 fok, és nem jutottam két saroknál tovább, megállt alattam. Aztán alapjáratok visszacsettegtem, bementem egy liter forró vízért, rá a szűrőre, aztán mentem dolgomra. Beleborítottam a szokás petró mennyiséget napközben, aztán jó volt még a decemberi -20C-ban is így. Sajnos nem egyszer jártam már úgy, hogy a rendes kúton vett üzemanyag -5C környékén feladta, nézed a csövet és ilyen sárga trutyi jön belőle. A szűrőn már nem jut túl.

Persze nem tudom hogy a mai autók mennyire szeretik ezt, vagy kell e nekik egyáltalán ilyen móka, de a 20 év körüli járgányoknál nem árthat.

Stylewars: az ilyen nokiásdobozos vállalatokkal mind ezt kéne csinálni, bedönteni a francba, ha nem tudnak nyereségesek lenni. teljesen fölösleges tolni beléjük a pénzt. ottvan a dávidka a BKK élén, te adnál neki 7M Ft prémiumot decemberben, mert megcsinálta a melóját ? te kapsz prémiumot mert jól dolgozol ?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés