Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geby
senior tag
Ugyanmár minek az bele. Én már évek óta úgy járok, hogy 30 literenként 1 liter petró bele mikor tudom hogy jön a hideg, aztán úgy tuti nem dermed. Tavaly is megszívtam, valamikor szeptemberben tankoltam, aztán október végén jött az első 0 fok, semmi mínusz, tehát a 0 fok, és nem jutottam két saroknál tovább, megállt alattam. Aztán alapjáratok visszacsettegtem, bementem egy liter forró vízért, rá a szűrőre, aztán mentem dolgomra. Beleborítottam a szokás petró mennyiséget napközben, aztán jó volt még a decemberi -20C-ban is így. Sajnos nem egyszer jártam már úgy, hogy a rendes kúton vett üzemanyag -5C környékén feladta, nézed a csövet és ilyen sárga trutyi jön belőle. A szűrőn már nem jut túl.
Persze nem tudom hogy a mai autók mennyire szeretik ezt, vagy kell e nekik egyáltalán ilyen móka, de a 20 év körüli járgányoknál nem árthat.
Stylewars: az ilyen nokiásdobozos vállalatokkal mind ezt kéne csinálni, bedönteni a francba, ha nem tudnak nyereségesek lenni. teljesen fölösleges tolni beléjük a pénzt. ottvan a dávidka a BKK élén, te adnál neki 7M Ft prémiumot decemberben, mert megcsinálta a melóját ? te kapsz prémiumot mert jól dolgozol ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest