Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
george11
addikt
válasz public73 #150 üzenetére
wifi blablabla, 400 méter blablabla, hatótáv blablabla, kétcsíknemelég blablabla
buli meg nem volt most, szóval nem idegeld fel magad, mert még valami baj érhet
e: [link]
mentem alvadni"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Devid_81
félisten
Joccaka!
...
-
Varoz
addikt
-
fero02
nagyúr
válasz littlelion21 #155 üzenetére
Nem publikus. Egészségügyi jellegű...
-
Stylewars_kp
őstag
Ez van ha bedöglik az Amszterdami táncos meló.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
fero02
nagyúr
válasz littlelion21 #161 üzenetére
Kösz koma.
-
Zodicus
senior tag
de nagyon pörög a topik. buli van?
-
Stylewars_kp
őstag
Mission bakancsokról van valakinek tapasztalata?
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
ErikSon
tag
Estét UraK!
Noti DDR ramokat keresek 2x1GB-ot, nem lenne hátrány a számlaképesség.
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
fero02
nagyúr
válasz Devid_81 #177 üzenetére
Az első az nem.
A másik meg arról szól, h van a fejem jobb oldalán 1 (pontosabban 2) anyajegy. Az egyik (a kisebbik) egy hagyományos anyajegy. Sötétbarna, a bőrfelszínből kitüremkedő ojjektum.
A másik egy nagyobb kiterjedésű, de világosabb és a bőrfelszínnel egy szintben lévő. Na most ebbe régebben beletolta a fodrász a hajvágó gép vezetőjét. Ekkor sérült a bőr és burjánzani kezdett. Eleinte csak apró, 1-2 mm-es kinövések voltak, amiket csajom elkötött a hajszálával és másnap magától leesett, vagy épp ledörzsöltem a párnával. Viszont mindig újra és újra nőtt, de egyre nagyobb volt. És elérte azt a szintet, h nem lehetett elkötni (picit fájt is olyankor). Volt amikor én kaptam bele, volt amikor észre se vettem h kapargatom, stb stb és most már a nagyobbacska kinövésből is kisebb kinövések indultak ki.
Már olyan szinten zavar a dolog (és akadályoz a napi cselekvéseimben), h pl egy baseball sapka fel és levételekor figyelnem kell, h nehogy megakadjon és megrántsa, mert olyankor vérzik mint a dög.Na és most telt be a pohár, most van időm és pénzem pontot tenni a dolog végére. Ezt fogják remélem mihamarabb kivágni és összevarrni a bőrömet.
-
george11
addikt
Ez simán lehet valami vírusszemölcs féleség is...
Nekem anno a térdemen volt, de mivel a motorbalesetnél azt a térdem tettem gazdasági totálkárra, így ugrott az a darab bőr is belőle műtétnél, és azóta béke van.
Minden rosszban van valami ténylegszar
De ettől függetlenül jó bulást neked."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
fero02
nagyúr
-
george11
addikt
Nekem is basztatta sok doki azokat a szemölcsöket(terjedt ám rendesen), de max időlegesen tudták kiirtani, aztán visszajöttek.
Ellenben a térdsebész, az megoldotta egy életre úgynézki"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
fero02
nagyúr
Netalán Polai Anna? Hallottam már róla (feltéve ha róla van szó), ismerősi körben dicsérték.
Ha az itteni dokival (Dr Szabó András) nem jutok dűlőre, akkor írni fogok az elérhetőség végett.
Opp, most nézem, Ő Gyulai.
george11: akkor lehet nekem is takarnom kellene motorral? De ha bebaszom a fejem, akkor az fáj, meg lehet még hülyébb leszek.
[ Szerkesztve ]
-
-
ko9
addikt
A lehető legjobb hétfő reggelt mindenkinek
Valakinek nincs esetleg WiFi router eladóba? Jó lenne ha cserélhető antennás lenne, de nem feltétel.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
geza12
aktív tag
Sziasztok!
Beszámításból marad itt egy nagyon szép állapotú ritka kivitelű Technics erősítő, esetleg ha valakit talán érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Ma újabb 1 óra sorban állás a T-Mobile szervizében, harmadjára vittem vissza a csodálatos, üzleti, minőségi E52-őt.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
senior tag
Notebook hűtőt vennék Lenovo G570hez.
-
yohnsee
tag
Eladó egy erős, megbízható végfok (2x550W/4Ohm), vagy cserélhető forrasztóállomásra, garis VGA-ra, egyéb PC alkatrészre.
Kép1
Kép2
Kép3Vegyétek, vigyétek! (akár darabonként is!)
AVR
-
sanzi89
addikt
Nézd meg az E52 topikot, ott mindenki el van tőle ájulva. Mocskod drága volt számomra, fél évig spóroltam rá, szóval óvom, vigyázok rá, mégis sorra jönnek elő a gondok. A topikban meg mindenki azt hiszi, hogy dobálom, csapkodom meg fordítva beleerőltetem az USB-t.
Váltanék is a francba, ha lenne hasonló áron ilyen készenléti idővel és ilyen frankó GPS csomaggal másik készülék. Sajnos nincs, mindenki ezeket a tapicskolós szarokat hajtja.
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs