Hirdetés
Aktív témák
-
Devid_81
félisten
-
fero02
nagyúr
válasz juliabrilke #2853 üzenetére
Fogj egy vonalzót és mért le, h a kis fülek akkora távolságra vannak-e egymástól, mint chipseten található hűtnek van. Ha olyan, akkor zsír.
Amúgy pedig sztem h ha ilyen hűtő jó rá, akkor ha fölé eszkábálsz majd egy 12 cm-es ventit, adsz neki 5-7 V-ot, akkor jó lesz a hűtése és halk is marad.
Ráadásul ha ezt a mobil procit kellene hűtenie, akkor tuti elég.Morris: szigorúan csak 5-ös lottóval játszok, állandó számokkal.
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz juliabrilke #2922 üzenetére
Értem.
Ha kell, szólsz.
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #2915 üzenetére
Persze itt a csóró juzer beállításommal közelítettem meg a dolgot.
De az nVidia akkor is nagy bajba van fogyasztás miatt.
Teljesítménybe :
GTX260=HD4870
182W vs. 150W
De menjünk feljebb a hivatalos adatok szerint :
kb120% 100%
GTX280>HD4870
236W vs. 150WNa ezekkel van nekem óriási gondom, tudom rengeteg kiaknázatlan energia van még a jupiter holdjain, az óriási fogyasztástól félek nagyon.
Eddig az AC S1-ekkel dobálóztunk, mert a 88-GT-GTS-512 kariainkat leverte 50 fokra...de ennek mit lehet majd tenni a nyári melegbe?
A gyári coolerhe az ember nem mer majd hozányúlni inkább halgatja a porszívó zaját a gépből...és imátkozik az e-on istenéhez , hogy ne legyen vastagabb a havi számla mint a a posta-láda...
Ha az nvidia megcsonkítja a GT200-asait akkor meg a teljesítmény rovására fog menni.
Ha csak nem állnak át 45nm es csíkszélességre...de egy épp induló grafikus magot fel kell futtassanak ahhoz , hogy a fejlesztést, az eddigi belefektetett munkát,munkásokat,gépsorokat letudjanak nullára, vagy nyereségesre...mert itt az a cél, mint általában mindenütt.Persze mondjátok ha rossz a hozzáálásom, sajna ezzel az energia pocsékolással így vagyok.
...
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #2918 üzenetére
Milyen lapba mennek ezek bele?
Még mindig az s479 es kell nekik?Ezekből nem tudnék kettesre vizsgázni
AMD éknek is volt a 754 es tokozás, azokba mentek a turionok, most neke is turionos a gépem de ez már valami S1G1 socketba van vagy mi ez...
-
fero02
nagyúr
válasz juliabrilke #2925 üzenetére
Óh
Van 1 db fekete gyári Asus, 2 db méretileg ugyanekkora, de nem festett (alu szinű) és egy kisebb borda magasságú ami szintén nincs festve AsRock lapról.
Devid_81:
Intel: Socket 7, Slot 1, 370, 478, 775
AMD: Socket 462 (A), 754, 939, AM2 (940), AM2+Asszem nem hagytam ki semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Benyadapro
tag
válasz juliabrilke #2936 üzenetére
SZANA POWAAAAAAAAAA
-
Morris
veterán
válasz juliabrilke #2936 üzenetére
azaz. az kéne.
de kivel?
jöjjön valaki még oszt megyek én is -
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #2933 üzenetére
Te, nem láttam én!
Mi volt hogy volt?
Már a linkje sincs meg nekem, pedig vhova be is dobtam a köözösbe.
Én annyit tudok , hogy a srác nagyon rám akarta sózni a végén már majdnem elég lett volna a gépem érte...ott kezdett nekem gyanus lenni.
Áldom a napot amikor rátaláltam sti fórum társ által hírdetett ASUS notira.
Volt hasonló konfigos notim csak ACER ben, az sem volt rossz de ebbe az asusba kicsit több anyag van.Az acer megfogtam a sarkánál és épp hogy nem hajlott ketté, az asussal meg embert lehet verniSzerk : megtaláltam a gépet, de lejárt hírdetés és nem volt HSZ benne csak az az egy arc aki részletre akarta megvenni.
Mit tudsz, mesélj![ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #2940 üzenetére
De-de ez a gép volt az!
Akkor lehet azért akarta szerencsétlen srác rám tukmálni a gépet mert akkor már túl volt az átverésen?
Nekem meg akkor már inkább gyanus volt szegény arc...persze nem tudhattam mi megy a háttérbeSzerk: jaja az othello gyerek, utaltak neki 10k-t és nem kaptak telót tőle, most olvasom, igazad van
[ Szerkesztve ]
...
-
Morris
veterán
válasz juliabrilke #2941 üzenetére
hát, eddig még nem jelentkezett senki.
na, jó csaj az jöhet, de nem akar vazz
pedig a mai fürdőrucis fiatal nők... mmm....... -
public73
senior tag
válasz juliabrilke #2951 üzenetére
vagy 20 centi!
nyugalmi helyzetben.... -
public73
senior tag
válasz juliabrilke #2954 üzenetére
ja!
arról nem volt szó, hogy videókártya!!!!
én meg honnan tudhatnám.....
-
public73
senior tag
válasz juliabrilke #2953 üzenetére
egyébként szerintem megvolt az 1 hét!!!!
jóindulattal!!! -
public73
senior tag
válasz juliabrilke #2957 üzenetére
jóvvannna!
nem tudom....
Dávid bedobott a közösbe egy rossz, 2-es alá dzsapó cafkát és már mindenki csak arra gondol.....
há mi folyik itt??????
mingyá lecentizem, hugy mekkora a rettenet!
mármint a 8600-as!!!!! -
public73
senior tag
válasz juliabrilke #2959 üzenetére
veszek egy 7900GTO-t, vagy GTX-et!
egyszerűen függő vagyok.....
CMR05 1650-es felbontásban, fullon sok a GTS-nek!
a 7900 elviszi!
az újabb játékok jobban bejönnek a 8600-as szériának! -
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #2953 üzenetére
Végülis már már sejthető volt , hogy ez a régi poros hardver nem marad rajta kollegán
Érdekes , hogy a héten pl még nem volt alaplap cseréje
De a procija az vmi isten császár lehet...az sztem 1 hónapos is lehet már
J sszusom,ezt mind követni...
-
public73
senior tag
válasz juliabrilke #2963 üzenetére
persze gari elengedhetetlen, gondolva a kisebb elmebajomra és rohamaimra!
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #2987 üzenetére
Ez annyit biztosan ér mint az átlag nagyobb méretű chipset borda.
Megvárnám a lapodat, mikor megvan akkor meg beszereznék próbaképp egy chipset bordát
Ez a borda kb 15wattnyi disszipációt képes elnyelni passzívan, egy kis széllel meg többszörösét.
Nem tudod véletlen az érkező lapodon mekkora az a bizonyos cpu felfogatásra szánt 2 kis biszbasz?
Így szemmel nekem nem tünik nagyobbnak mint a mellett levő chipset bordának a felfogatása...
Szerintem ez lehet akár még valami "szabvány szerű" is.[ Szerkesztve ]
...
-
juliabrilke
veterán
válasz juliabrilke #2993 üzenetére
Most gondolkoztam, hogy a régi P3-asokra is ilyen lefogatóval is fel lehetett tenni a hűtőt.
Egy P3-as meg 30W-ot nyelt el, tehát hasonló a fogyasztásuk. Mondjuk nincs P3-as hűtőm itthon. -
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #2994 üzenetére
Nekem csak slotos p3am van otthon vagy 10db, mindegyiken van borda, de te sztem nem arra gondoltál
...
-
Morris
veterán
válasz juliabrilke #3006 üzenetére
ha neadjisten találkozol eggyel akkor a topmodell barátnőjét irányítsd hozzám
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #3005 üzenetére
A francokat, azt se tudtam mit írjak csak utánna jutott eszembe, azért lett szerkesztve mind a kettő (#2999-#3000)
Mindig ez a kapzsiság...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #3004 üzenetére
Nemtom, a proci az 11x200 at kap ha fullon megy, everest szerint a lap támogatja a ddr2-400-533-667-800 as ramokat...a fene se tudja.
Sztem elviszem majd a boltba ahonnan a ram lesz és beletolom vétel előtt...ha valóban 800-on megy akkor azonnal viszem...
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #3013 üzenetére
Szinte gy árban van a 667 esekkel, olyan 4500 ft körül van a kingmaxok darabja.
Azon agyalok csak olyan lesz mert, ha 800on nem is de 667 en meg jobb időzítésekre lesz képes az a ram...most 5-5-5-15 be mocorog..lehet tudja majd a 800 as ram 667 en a 4-4-4-12-őt?...
-
Devid_81
félisten
-
Morris
veterán
válasz juliabrilke #3012 üzenetére
helyes én is az vagyok.
bár van most egy, de kapcsolatunk csak testi. de már azt is unom. fiatalka hozzám... -
Morris
veterán
válasz juliabrilke #3022 üzenetére
keresem, de nem találom
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #3034 üzenetére
Áh, akkor köszönöm kihagynám!
Az alig hiszem , hogy gyorsabb lenne a 2.2 es turiontól.
Amire meg én használom végülis elég az egy magvas...persze azért egy kis plussz kraft nem ártana
Szal ha 2ghz felett lesz akkor érdekel, csak gondolom te meg nem rendelsz minden nap onnan......
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #3042 üzenetére
Elképzelhető hogy az AMD lapba az intel proci belemegy egy kis vésés után?
...
-
Dzsozi0öt
tag
válasz juliabrilke #3043 üzenetére
Akkor jól van, ha ti sem tudjátok. Már azt hittem, hogy csak én nem értem.
Ha citromot kaptál, kérj hozzá tequillát, vagy gin tonicot.....vagy inkább egy gint, akitől aztán kivánhatsz hármat!
-
littlelion21
addikt
válasz juliabrilke #3043 üzenetére
Hö?
Kit uszítottam és mivel személyeskedtem...?
-
Dzsozi0öt
tag
válasz juliabrilke #3048 üzenetére
Az indokot azt értem!
Csak az egészet nem. Beir egy fórumba amit már 3 hónapja nem is látott senki. Erre valaki válaszol. És erre puf.Ha citromot kaptál, kérj hozzá tequillát, vagy gin tonicot.....vagy inkább egy gint, akitől aztán kivánhatsz hármat!
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #3058 üzenetére
Erősen kell koncentrállni, végig kell nézni egyesével!!!
És ha nincs meg akkor mond azt, hogy : múúúkoggy! és rögvest rátalálsz...
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #3060 üzenetére
Kérem tisztelettel!
Meg kell nézni a felhozatalt, én is csak figyelem az eseményeketNo meg hát ilyenkor az asszony(jelölt) már úgyis alszik
...
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #3063 üzenetére
Ecsééém ez de király!
Le a kalappal!Morris: az előbb megen toltam be buxát
Keresd Braziliát...[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #3067 üzenetére
Hát igen nah meg a kiöregedés sem mindegy!
Nah meg hogy a nagymama lekvárja vagy a szomszéd Juliska nénié, mert ugye ki hogyan csinálja/szereti.
De sztem egy szecsuáni mártás is elmenne egy ideig
Amugy nem kizárt hogy egy zárt rendszerű (nem feltétlen zárt csak az olajjal kicsit nehéz bánni) cuccnál akár egy kis trafó olaj a legjobb, csak egy filmréteg kell belőle és az teszi a dolgát.[ Szerkesztve ]
...
-
Dzsozi0öt
tag
válasz juliabrilke #3075 üzenetére
De legalább már válaszoltak. Vagy megnyugszik vagy nem. De a kettő közül valamelyik biztos!
Ha citromot kaptál, kérj hozzá tequillát, vagy gin tonicot.....vagy inkább egy gint, akitől aztán kivánhatsz hármat!
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #3075 üzenetére
Yeah!Amindenit!
Littlelion21 belecsapott a lecsóba az éjjel úgy látom
Még nem jutottam a végére mert kissé keveset aludtam ahhoz , hogy lássak is rendesen...
-
Dr. Romano
veterán
-
Dzsozi0öt
tag
válasz juliabrilke #3082 üzenetére
Pont ezért elég! Változtatni a döntésén úgy sem fog. A hibáját meg úgy sem ismeri el a mod.
-
Dzsozi0öt
tag
válasz juliabrilke #3094 üzenetére
Esőesőesőesőesőesőesőeső
-
Dzsozi0öt
tag
válasz juliabrilke #3097 üzenetére
Majdnem 2 hete volt utoljára jó idő itt. Azóta esik, fúj, aztán még esik
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #3109 üzenetére
Nah ez azért még egy érdekes dolog...CF és a Wide találkozása...és akinek 4:3 van az mit tegyen?Gémenként pakolássza a karikat, áá ez támogatja ide 2 kell, áá ez sajnos nem ki is veszünk egyet mert csak visszafogja...siralmas az egész CF&SLI
Régebben volt egy pci-os Voodoo karid, beletoltál még egyet és ment minden 2x sebességgel..
Most ez miért ilyen nehézkes?...
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #3112 üzenetére
Huhh, elvileg van 2x1gb hinyx-667, ez gyakorlatban azt jelenti hogy az egyik eladó lesz ha gondolod.De nyílván neked 2 kellene, nem?
...
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #3114 üzenetére
Te figy én ezzel úgy vagyok hogy a GT-m most 700/1750/2000 en megy a gyári 660/1650/1900 helyett ill. a ref meg asszem 600/1500/1800 ha jol emlékszem.
Nah az én karim kb annyit tud elvileg mint egy 88-GTS-512 így sacc/kb
3dmarkban most 13300 pont körül vagyok így a szénné tekert szörnyemmel, ahogyan néztem 14-15k körül nyomnak az új karik hasonló CPU frekiken mint ahogy most nekem megy a szerkezet...tehát, cserélje a fene
CPU cserén gondolkodom egy ideje , most lehet tudnék is szerezni egy E8400 et, de csak 1 van belőle, vagy kifogom a jót vagy nem...a jelenlegi CPU-mat meg emiatt a bartel bolt miatt buknám azonnal...és azért nem egy E8400 ről olvastam már , hogy a 4 ghz-et is csak 1.4v körül vitte...ha vitte egyáltalán......
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #3116 üzenetére
Szinte 100% hogy kezeli, van az a ITX lapocska az az intel procis 1.2ghz ill 1.3ghz es 533FSB-s celerongyal szerelve...olyan volt benn a boltba és teszteltük
A gyártó szerint 533 as 1gb os ram a max neki, e helyett meg 1db 2gb-os 800-as Buffallo val ment...viszont az időzítést nem néztem meg sajnos, de ha szépen megkérjük Dr. Romano főnök uratSzerk: fogyasztása nem tudom mennyivel módosul, szerintem 3-4 wattal / modul, viszont a dual channel...?
[ Szerkesztve ]
...
Aktív témák
Hirdetés
- Dell G15 5510 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC. R5 2600/ RX6600 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- 5560 15.6" 4K IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest