Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
Aktív témák
-
Paul119
addikt
válasz
moha bácsi #43499 üzenetére
nem kellett akkor klíma meg ilyenek, sőt még telefon sem, egyszerűen csak ki kiabáltál
[link] gondolom ilyesmi volt
-
Geby
senior tag
válasz
moha bácsi #43494 üzenetére
Voltam 2 órát a városban, pont ilyen lányokkal van tele, csak ruha van rajtuk
-
Devid_81
félisten
válasz
moha bácsi #43491 üzenetére
Én is leregiztem, meg is köszönték.
Beírtam, hogy I am terrorist -
Geby
senior tag
Kingston osztogat promóciós titkosított pendrive-okat:
http://www.think-kingston.com/campaigns/q1-2011/uk/index.jspNekem bő 1.5 hónap alatt érkezett meg egy 2GB-os darab, de megjött. Már nem is emlékeztem rá. http://www.kingston.com/flash/DTVaultPrivacy.asp
Aztán csak módjával fosszátok ki a készleteket, mert még a végén blacklistre rakják az országot.
-
Geby
senior tag
De megmondják hogy használj 5-öst. Igaz béta, de nem lesz semmi bajod tőle.
Mondom, én Chromeból folyamatosan bétát használok, de van mikor alfát, azt megy, hetente (néha naponta) dobnak frissítést belőle, aztán ha volt bug akkor javítják. Ha nem volt akkor raknak bele
-
Geby
senior tag
Szerintem tessék FF5 bétát használni addig, vagy Adblockereket. De mindjárt kipróbálom, hogy nekem hogy hasal el.
-
Devid_81
félisten
Jó reggelt Urak!
-
SipiBcs
őstag
válasz
moha bácsi #43454 üzenetére
Jó reggelt!
Köszönöm a tippet. Most plusz bekavart még egy lehetőség....
Kezd elegem lenni a feleségem ötleteiből!
-
Undoroid
őstag
Joccccaka' Urak!
-
Devid_81
félisten
Jó estét mindenkinek!
Immáron notebookról, kicsit szokatlan de majd megszokom.
Szerencsére nem túl lassú a cucc, de majd holnap kiderül ha photoshopozok. -
Varoz
addikt
-
ch003067
addikt
Jó estét az Uraknak!
Hibás hardvereket keresek, a jobb fajtákból !
Méghozzá ilyeneket:
VGA :
Ati Radonok
HD 5xxx / 6xxx széria illetve 4870x2 / 4890x2 értelem szerűen a már említett széria 2 magosai is érdekelnekGeforce
GTX 2xx (260tól feljebb) 4xx -- 5xx
8800-as szériaHangkártya:
Asus Xonar széria
Emu
illetve minden, ami minőségiProcesszorok:
1156 / 1366 mindegyik
Memóriák
DDR3 1333 MHz - 2133MHz ig
Ami nem érdekel : Samsung, Kingmax, illetve amin alapból nincs hűtőbordaWinyók - SSD-k
SSDből minden fajta, méret
winyóból 1 TB-n felüliekKb ennyi, ami a hibás alkatrészeket illetni.
AMIT MÉG KERESEK!
Noctua NHU12PSE2 S775- lefogatót !
-
geza12
aktív tag
válasz
moha bácsi #43460 üzenetére
Estét!
moha bácsi:
Athlon 64x2 4800+ olyan 6k
Asus M2N AM2 6K
Asus EN 8500GT 5K
2X1GB DDR2 800 4KEnnél többért nem nagyon lehet őket eladni sajnos.
A mozilla firefox 4 , szarakodik a hasznaltauto.hu vak folyamatosan ,de néha a vaterával is. (összeomlik álladóan a használtautónál és nem csak nálam.)
De hogy mi a k..... ért?Amúgy jó.
-
Paul119
addikt
wiszkászt energia itallal valaki?
-
fero02
nagyúr
-
Paul119
addikt
válasz
moha bácsi #43461 üzenetére
nekem is
-
Geby
senior tag
órási bűnözőt fogtak a zsernyákok [link]
-
Geby
senior tag
válasz
moha bácsi #43461 üzenetére
Nekem megy....hetente 1x mikor előveszem valamiért.....használjatok iE9-et, az biztos jobb.
Én Chrome betával nyomom már egy ideje. Mivel béta így van mikor elszúrnak valamit a srácok, de aztán pár nap múlva javítják. A stabil ággal biztos nincs ilyen gond. -
Paul119
addikt
válasz
moha bácsi #43458 üzenetére
lool
-
Geby
senior tag
Múlt héten láttam ilyen egeret, elég jó cucc. Microsoft Arc Touch
-
lorcsi
veterán
eladó
MSI 4670 512ram -
Devid_81
félisten
-
SipiBcs
őstag
Jó Reggelt Urak!
Valaki vállalkozna noname táp javítására? Ha igen, akkor mennyi szokott lenni kb ezeknek a működőképessé tétele?
-
Devid_81
félisten
Jó reggelt Urak!
-
Geby
senior tag
-
Devid_81
félisten
Rendet raktam a gépemen, holnap megy az új gazdihoz.
Hááát izé, talán jót tett neki, hogy kicsit át kellett nézzem mi a fontos adat
Ennyi sok szart amit felhalmoztam, és mindezt egy 500GB-os HDD-n
El tudom képzelni a 2-3TB-os HDD-k gazdáit...
Note Ipontól jön, ma reggel küldtek SMS-t, hogy a rendelést feldolgozták, 2 munkanap és jön a cucc. -
Devid_81
félisten
-
Morris
veterán
válasz
moha bácsi #43440 üzenetére
sajnos ez így van!
De Dávid helyzeti előnyben van! szombaton kezdett a csajszi
Még olyan sokan nem fűzhettékEgyébként a tulaj lehet h nem jobbik szavazó, de szerintem nem is hetero
Jut eszembe: Magyarázza már meg nekem valaki, hogy a kivétel miért erősíti a szabályt?
ezt sose értettem. Van rá logikus magyarázat vagy ez csak egy közmondás? -
Devid_81
félisten
válasz
Morris #43435 üzenetére
Szép jó reggelt magának is!
Nekem a jobb kezemben még mindig izomláz van
Sajnos nem lett eddig befűzve, majd lehet megyek még arra, hiszen rengeteg dolgom van ott
Amúgy meg szerintem is szarjon nílusi krokodilt a tulaja a teremnek...ha fele ennyiért adnák szombat este akkor lehet tele lenne az a szaros terem emberekkel...nah meg azok a pia árak! -
Morris
veterán
-
Devid_81
félisten
válasz
moha bácsi #43433 üzenetére
Magának is kellemest!
Szerdától itt a nyár hivatalosan! -
fero02
nagyúr
válasz
Devid_81 #43428 üzenetére
Invitel fényévekkel le van maradva, de kezdenek rájönni és egyre több az új optikai beruházás, de így is kevesek nagyon...
Digi panelban legjobb, de a sat tv sem kutyafüle. Ehhez képest telekom gyík, csak azért van több ügyfél, mert hamarabb kezdték, nagyobb a cég, több és nagyobb beruházást csináltak és sok kishalat tudott megvenni.
A helyi kis játékosok meg hát tudjuk milyenek.
-
fero02
nagyúr
Azért ez nem egészen így működik...
Most aki nem helyi, az eleve atom nagy hátránnyal indul (nem tudja mi merre hol van). De ha legalább nagyjából utca szinten ismered is Csabát még akkor is kevéske, mert tuti, h a környék összes városa is játszik. Jó, gps és ez megoldva.
Viszont mire a rendszert kiismeri vki egy elégséges szinten is (városonként of korsz) az évekbe is telhet és ha nincs kire támaszkodni (idősebb kolega), akkor szopóág van. Továbbá mivel nem rendszeresen vagy egy adott városban, mire legközelebb menned kell tuti elfelejted, vagy rosszul emlékszel majd rá. Én is atom zöldfülű vagyok a szakmában/témában, de bárkit kérdezz meg aki távközlesben dolgozik/dolgozott, h mennyi minden nem úgy van, mint ahogy a papíron szerepel. Ezt csak olyan ember tudja, aki napi szinten és évek óta csinálja, tudja.
Az továbbá megint csak egy baromság, h egy ktv-s mondjuk optikát kössön, mint ahogyan egy optikás ember ne csináljon sat tv-t. Az ilyen fasztarisznya cégeknél már pedig ezt erőltetik, de meg is van ennek a böjtje. Ha gondolod mutatok képeket, h kecskeméti telefon szerelők miket csinálnak egy optikai kötődobozba, amikor kiküldik őket ügyfél bekötésre. Katasztrófa.
Olyat meg pl nem is említek már meg, h mondjuk egy ember hogy a véres faszba kötne mondjuk egy új ügyfelet léges hálózatra. Még 1-2 alkalommal megoldható, h segítséget kérsz kolegáktól, na de rendszeresen senki nem fog csúszni/túlórázni azért, h neked segítsen. Vagy akár panelban/társas házban kábelt húzni, csatornázni, stb...
Éppen az ilyen okos kitalációk miatt van pl nem kevés csúszás, bénázás akár mondjuk a Te esetedben is.
Akinek pici esze is van, akkor elkerüli az ilyet.
-
Geby
senior tag
válasz
Devid_81 #43422 üzenetére
Ez nem teljesen igaz. Ugye a héten volt nálunk a nagy T, mivel a végére értünk a 1.5 éves csomagváltásnak
Na most beszélgettem néhány fél órát a sráccal (értelmes, nagyon képben van a témában). Gyakorlatilag az van, hogy valóban egyedül kéne tolni a cuccot. Ha sikerül rábeszéld a főnököt, hogy de ide két ember kell akkor jön a pajti is másik autóval. Amúgy most az lesz, hogy nem lesznek alvállalkozók, hanem azt találta ki a vezetés, hogy minden ők fognak csinálni. Kikötést, bekötést, sat, kábeltv, kutyafüle, hibaelhárítás, stb. Mondta hogy ő biza csont nélkül le szokta szerelni a sat antennákat, pedig ugye a T az szarik rá, hagyja az ügyfélnél ha lemondták, stb. Hogy mit fizetnek azt nemtom.
-
Devid_81
félisten
Csak ügyesen!
Pár jó képSzerk: Jóccaka!
-
Undoroid
őstag
Joccccaka' Urak!
Holnap Hétfő...
-
Devid_81
félisten
válasz
fero02 #43421 üzenetére
Nahja, attól többet nem hiszem, hogy adnak.
Sőt 100.000 ért még majd neked kell úgy érezned, hogy túl vagy fizetve.
Anno mikor alvállalkozásba toltuk T alatt akkor igen jó pénz volt még benne.
De napjainkban már csak kikötések vannak, meg egyéb ügyfeles nyűgök.
Itt új bekötés már max a kertvárosi részen (ha) van. -
tááo
aktív tag
Hogy is van a lottó reklámban? Meeennnnyyyiii???
-
BaKeSZ87
őstag
Keresek tökéletesen működő AT-s tápegységet, minél olcsóbban, Szarvashoz minél közelebb!
-
-
Paul119
addikt
[link] nagy arc
-
Undoroid
őstag
Szia Tááo!
Gondoltam, hogy írok Neked pár sort...
" Nem úgy, mint neki... " A képen látszólag jó napja volt! Az eséskor még dolgozott benne az adrenalin. Pár órával később viszont már nem hiszem... Szerintem soha többet -még csak gondolatban sem- akar ilyen mutatványokra vállalkozni!
* * *
Többiek merre?
* * *
szerk: Forma1
Massa most gyűrte össze a vasat...
-
tááo
aktív tag
Jó napot!
Nem úgy mint neki:
-
Geby
senior tag
-
Undoroid
őstag
válasz
Devid_81 #43409 üzenetére
Egyet értek Veled Uram!
Nincs ezzel semmi baj! Mindössze annyi, hogy a sportokban mostanában inkább a "minél gyorsabban-minél kevesebb befektetett munkával" akarnak elérni eredményeket! Tisztelet a kivételnek! Ennek érdekében bevetnek és bevesznek mindenféle anyagot, tápszert vagy a fene sem tudja, hogy minek nevezik még, de ezzel megölik magát a SPORTOT! Azután mérkőzés közben hullanak, mint az Őszi legyek... Megéri?
-
Devid_81
félisten
válasz
Undoroid #43408 üzenetére
Jaja, mondjuk engem mindig is hidegen hagyott a téma, kicsit sem zavarna ha nem lenne foci, nem érezném hiányát
Még ezenkívül elég sok sport nélkül meglennék
Toom mindjárt jönnek a sportrajongók és elhajtanak innen
Viszont közben húzok magamtól is ám, megyek ki Kígyósra, majd este leszek...remélem ma is bírni fogja a derekam a melót. -
Devid_81
félisten
válasz
Undoroid #43403 üzenetére
Rendben van a derekam, köszönöm kérdésed!
Már pénteken költöztetést is kapott ajándékba
Nincs itt semmiféle csinos leányzó, nem is hiányzik nekem most senki aki berántja a kéziféket, most menekülés van terítéken
Báááár a játéktermes lánnyal kivételt tennék(vinném magammal)
-
Devid_81
félisten
válasz
Devid_81 #43402 üzenetére
Tegnap voltunk picit gurítani a Centerben.
Játékteremben van egy új kis lányka a pultban...szerintem aki meglátta az mindenki szerelmes, többek között én is
Amúgy meg mijaf@szom az a Bajnokok Ligája?!
Végig kellett menjünk az egész városon azért, hogy találjunk helyet magunknak, mert minden csehó tele volt!
Amúgy is a Liga az egy sz@rabb margarin fajta...
Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-book olvasók
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest