Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Aktív témák
-
geza12
aktív tag
Most váltották át a csomagot és az a poén, hogy 200ft-al még olcsóbb is lett az előfizetés.
littlelion21: TV+Internet+Telefonom van, de nem a T-home-os csak a sima kábeles.
Így fizetek a 3ra 6800ft-ot.
Ha nincs csak net+tv akkor ez az 5megás 3860ft +tv, a következő lépcső a 15megás amit még a kábel elbír, az pedig 6200ft úgy emlékszem.
Szerintem ez már így elég korrekt, szóval akinek T-online-os netje van az szerintem köttesse át mert megéri, persze ha nem járt le az 1 év hűség idő akkor az autómatikusam meghosszabbodik , ha pedig lejárt akkor ujra él. -
gefffry
aktív tag
válasz
juliabrilke #17697 üzenetére
Ittasan????? egy kis célzóvíz, oszt jó van...
PB ki van kapcsolva.
-
gefffry
aktív tag
válasz
juliabrilke #17695 üzenetére
közben siokerült megoldanom, de azért köszönöm.
Jó étvágyat a pizza+bor kombóhoz.
Remélem utána COD4+kályhacső kombó is lesz...
-
juliabrilke
veterán
Jelen!
Fellépek MSN-re. Ott elértek. De nemsokára pizza + borozgatás lesz, tehát siessetek.
-
Undoroid
őstag
'Reggelt!
szerk: Csak nálam gyengélkedik a PH!-oldal?
-
geza12
aktív tag
Szép jó napot mindenkinek!
Szerintem ma átváltom az internet csomagot a T-vedésnél 5mbit-esre, mert most csak 2megásom van és ugyanannyit kell fizetni az 5ösösért is csak maguktól nem váltják át hanem be kell telefonálni.
De ez nem csak erre a csomagra vonatkozik hanem a többire is , úgyhogy akinek T-online-os netje van szerintem váltsa át mer érdemes -
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #17685 üzenetére
-
gefffry
aktív tag
válasz
juliabrilke #17685 üzenetére
Inkább csatlakozz a csapathoz!!!
Szuper csatákat nyomunk, és szükség van a kályhacsőre!!!!
-
-
Undoroid
őstag
válasz
Devid_81 #17676 üzenetére
Szia Őrnagy Úr!
Ez a csomag milyen állapotban volt?
* * *
Ez egy lehetőség,ahol leírhatod a gondolataidat,tesztjeidet,bármit!Amit mások is elolvashatnak és ha akarod,akkor hozzá is tudnak szólni...Ez olyan napló szerűség,amit mindenki elolvashat!Azt hiszem,hogy már Újoncként is nyithatsz magadnak!Elvileg az Alapelvekben infót találsz,hogy mit lehet benne és mit nem!
* * *
Ma sem jön senki lövöldözni!A kályhacsöves hadosztály tagfelvételt hirdetett!
...egyedül unalmas!Már csak a SNIPER-ből nincs meg a GOLD,a többi már megvan!
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #17673 üzenetére
Megerkezett, korbefotozom es megy privibe az eredmeny, kibonthatom?
Mondjuk sajna ekkora dobozban nem is tudom magammal vinni -
fero02
nagyúr
válasz
juliabrilke #17673 üzenetére
Látod csak, október 02.-án mindig csupa jó dolgok történnek!
-
Devid_81
félisten
-
DLDKox
aktív tag
Jó reggelt !
És boldog szülinapot fero02
-
Devid_81
félisten
-
Undoroid
őstag
Jocccakát' !
-
Undoroid
őstag
Jó estét!
Nem vagytok túl lelkesek a COD4-szerveren!
-
fero02
nagyúr
Köszi Urak!
-
juliabrilke
veterán
Fero02 !!
-
gefffry
aktív tag
Jó estét az uraknak!
Fero02: ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!
-
Devid_81
félisten
Munkat keres...
-
Devid_81
félisten
válasz
Dani_kp #17650 üzenetére
Jah nem rossz amugy, nem is kotozkodni akartam en
Ejj jo lenne abbol a sok 5870bol csak egy daran nekem...gondolom csinos fogyasztasa lehetett a vasnak.
4x190W csak a VGAplusz a korajszeven kazan 1.4sok volton eszeik vagy 200Wattot, plusz meg ventik,HDD,ODD,Alaplap ujabb 60-100W
Tipikus eset:
Pistike miert kapcsoltad le a villanyt??
- Nem kapcsoltam le semmit, jatszok... -
Dani_kp
addikt
válasz
juliabrilke #17651 üzenetére
Az lehet!
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Szep napot az uraknak!
-
fero02
nagyúr
válasz
moha bácsi #17644 üzenetére
Használja az suli, de azt egy ember csinálja. Már úgy értem, h külön ember van ráállítva és nem intézményegységenként megy a kavarás.
Szerencsére nem nálunk van ez az ember.
-
Dani_kp
addikt
Mire képes 4 db tuningolt HD5870? Brutalite
-
fero02
nagyúr
válasz
juliabrilke #17640 üzenetére
Jaja, ma 02 napja van.
-
juliabrilke
veterán
Mi az emberek?
Boldog péntek van, ti meg lazsáltok?
-
public73
senior tag
válasz
Undoroid #17629 üzenetére
nos igen, a szigszalag tényleg hasznos kiegészítő lehetett volna....
de a grafikára gondoltam, amikor összehasonlítottam!
számomra mai napig játszható a doom3, a far cry, a collin 05, a half life2 és még sorolhatnám a 3-4 évvel ezelőtti játékokat!
a mai hyper-super grafikai kidolgozottságú gamek-hoz nincs megfelelő rendszere az userek 90%-nak...
ahhoz, hogy szépen fusson minden, ahhoz cirka fél millás gépet kellene összedobnod!
utánna pedig 2-3 hónap múlva kuka az egész (vagy legalábbis bukod a felét eladáskor!!!), mert már elavultnak számít, mert van már jobb!
pont azon agyalok, hogy veszek egy konzolt.....
a gépem és egy xbox különbségéből meg simán kijön egy netezős kiskonfig, sőt még maradna is egy kis cash!!!! -
geza12
aktív tag
Szép jó reggelt kívánok mindenkinek.
De jó végre megint péntek
-
littlelion21
addikt
Jó éjszakát!
-
Dani_kp
addikt
Én is lépek!
További szép estét és jó fórumozást! Bye!
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #17631 üzenetére
Meg mindig nincs csomag
-
Undoroid
őstag
válasz
public73 #17628 üzenetére
A Doom3-at elég hamar meg lehet unni(a hátad mögött megjelenő ellenfelek miatt)!A jövőben játszódó történetben nem ismerték a szigetelő szalagot?...mivel egyik fegyveren sincs lámpa...tehát,ha egy sötét helyen elkezdesz lámpázni,akkor tuti,hogy rádveti magát egy rakás ellen...
vagy fegyver, vagy lámpa...együtt a kettő nem lehetséges...így felejthető!Vagy Te elsősorban a grafikára gondoltál?Grafikailag szép a Doom3,de ennél több jó tulajdonságát nem láttam.
A Diablo-val sokat nyomultam.Szinte megunhatatlan!
* * *
További szép estét!
-
Dani_kp
addikt
El is felejtettem....van néhány eladó holmim
Egy inno3d 7300 gt 256 ddr2 + CD - 4000 Ft (ez nem az enyém, csak árulom!)
captiva geforce 7600 gs 256 mb ddr2 fasza passzív hűtés van rajta + doboz + kábel + cd, de halott!, nem jó - 1000-1500 Ft
creative sound blaster audigy 1 kis esztétikai hiba, driver van hozzá + zacsi - 2000-2500 Ft
régi rézmagos s478-as hűtőm - 400-500 Ft
nokia 3510/3510i-hez 2 db előlap (normal és egy flippes) 1 gumis gombsorral! - 800-1000 Ft a 2 db.akinek kell valami az írjon nyugodtan!
-
Dani_kp
addikt
válasz
public73 #17621 üzenetére
Brutális!!! Akkor az én szerényen húzott procimat mínuszba vinné?
Amúgy a gyári cooler-rel télen 2,6 ghz mellett 25-28 fokos volt a procim + egy 120-as húzta rá a levegőt, de ez ugye nem hangtalan
.
A képeket akkor várom.
Látom nem kicsit van túlhúzva, szép!
Komoly érdekel a cucc!
-
geza12
aktív tag
Akkor úgy látom nem csak az AMD-s gyári cooler-rel vannak problémák.
-
public73
senior tag
válasz
Dani_kp #17617 üzenetére
a radin soha nem volt venti, mer olyan mértékű a hőleadás, hogy felesleges.
az E3000-as topicban vannak képek, amiket vízhűtéssel prime95 közben csináltam.
60 fok fölé a magok nem nagyon mentek....
holnap csinálok Neked képeket is...
csak 775-re van lefogatásom.mod:
gyári, ratyi cooler: magok 70 fok felett...
vízhűtés: magok 56 fok... -
Dani_kp
addikt
válasz
juliabrilke #17619 üzenetére
Megy...már csak pénz kéne, sok.....nagyon sok
.
A passzív radival hány fokos a gépedben lévő alkatrészek?
-
juliabrilke
veterán
Látom megy a biznisz!
A teljesen passzív cuccok nagyon tetszenek. Nekem egy passzív hűtés radiátor van a gépben és egy passzív táp, tehát néma.
-
geza12
aktív tag
Ilyen a barkas hűtős vízhűtést haverom is csinált csak ő kicsit másképp, abba semmi nem volt gyári.
Akvárium víztisztító volt a szivattyú.
Egy esztergált rézpogácsa volt a proci hűtő
a csövek pedig asszem benzincsövek voltak
Ja meg a barkas hűtő.
Elég hatékony a cucc és a mai napig sincs semmi baja. -
Dani_kp
addikt
válasz
public73 #17616 üzenetére
Komolyan érdekel a cucc!
Hogy érted, hogy passzívba toltad? A radin nem volt venti?
Pár képet tudnál mutatni a rendszerről? Miért válnál meg egy ilyen fasza rendszertől?
Esetleg néhány hőfokot tudsz adni? Milyen proci, mekkora órajelen hány fokos...?
775-re is jó a lefogató? -
public73
senior tag
válasz
Dani_kp #17615 üzenetére
2/3 része thermaltake bigwater-es cucc!
a blokk és a szivattyú az övé.
a radiátor egy baszott nagy barkas radi (50*30*5cm).
csöveket, csatikat adok.
a radi fölé kiegyenlítő tartályt eszkábáltam.
passzívba toltam eddig minden konfigot, mondhatom brutálisan hűti a procit és természetesen hangtalanul.
veszel a karidra egy univerzális GPU blokkot (cirka 3-4k) és már az egész rendszer víz alatt van!!!
és nyáron sem kell aggódnod! -
Dani_kp
addikt
válasz
geza12 #17611 üzenetére
Artic Cooling Freezer 64 PRO pwm és a Cooler Master Hyper TX3 nagyon jó és megbízható hűtő, jókat lehet róla olvasni és olcsóbbak mint a zalmi féle 7000-es sorozat...
-
geza12
aktív tag
Most nézegetem....
Ezek az AC hűtők még olcsóbbak sokkal mint a Zalman. -
geza12
aktív tag
válasz
Devid_81 #17610 üzenetére
Köszi a tanácsot
Nem néztem mennyibe kerül egy ilyen AC 64 pro, de nem nagyon akarok sokat rászánni.
A zalman 7000es széria elég lenne nekem azok nem drágák , de viszont sajnos nem hőcsövesek jobb lenne valami hőcsöves cooler, mint mondjuk az AMD 6000+ hoz járó gyári hőcsöves hűtő, de ezt az AC-t is megnézem. -
Dani_kp
addikt
válasz
public73 #17605 üzenetére
Mi pénzért?
Mondjuk mind1, mert nincs túl sok pénzem
, illetve annyira nem húzom meg a procit, hogy vízzel kellene hűtenem!
Devid_81
Értem, köszi az infókat! Majd meglesem a következő orthos közbe
.
geza12 a gyári hűtője olyan szar. nekem anno egy 939-es Athlon 64 3800+ os procim volt, a gyári hűtője kész vicc volt, alaphőfok 45-50 körül volt, aztán ha terheltem simán elérte a 60-70-et, még télen is
.
-
geza12
aktív tag
válasz
Devid_81 #17607 üzenetére
Halihó mindenkinek!
Hát nem hinném hogy magától nőne ilyenre ezeknek a haja.
Mért kell így kinézni azt nem tudomLátom megy a 3D mark-ozás és a tuning 1000-rel
Apropo
Esetleg nincs véletlen valamelyikőtöknek AM2-re valami frankó hűtőlye eladó?
Mert ez a 7750 eléggé dolgozik vagy inkább a gyári cooler-e szar, de eléggé melegszik.(NFS shift után úgy zúg a ventije majd szét szakad a fejem és 68 fokos, vicc)
-
Devid_81
félisten
Ezekhez kell fodrasz, vagy maguktol no ilyenre?
-
Devid_81
félisten
válasz
Dani_kp #17604 üzenetére
Drop az feszultsegeses.
Beallitassz egy fix VCore erteket a biosban es megnezed utana, hogy mennyi marad belole terhelve, ez teljesen lapfuggo.
Vannak olyan lapok ami szinte nem dropolnak, de vannak nagyon erosen dropolo lapok.
Nekem a Giga EP35 pl olyan volt, meg a ramokon is kemenyen esett a feszultseg terhelesnel. -
Dani_kp
addikt
-
Devid_81
félisten
válasz
Dani_kp #17602 üzenetére
Gyari rezmagossal ha jo a pasztazas akkor nyugodtan adhatsz neki egy kis feszultseget.
1.4V-ig szerintem birnia kellene, egy a lenyeg terhelve ne menjekek a magok tartosan 70 fok fole.
Ha orthossal felmegy 75ig az nem veszes, olyan terhelest egy jatek sem tud ani a CPU-dnak.
De nem akarlak semmire sem biztatni, rad bizom.Sott ami nagyon fontos lesd meg terhelve nem drop-ol e a lapod.
-
Dani_kp
addikt
válasz
Devid_81 #17601 üzenetére
Jah értem, akkor cpu-z be is azért ugrált a szorzó 6-ról 10-re illetve fordítva...na mind1 most kikapcsoltam. Próbáltam még egy kicsit húzni a procin alapfeszen, de nem megy 2,89 Ghz-val sem indul, én meg +kakaót nem akarok neki adni, jó ez így ahogy most van
. Alapfeszen 2,88 Ghz-t tudod ebben az alaplapbán, szerintem már ez is szép teljesítmény
, nekem ennyi elég.
-
Devid_81
félisten
válasz
Dani_kp #17600 üzenetére
Ha kikpacsolod ezeket akkor annyival leszel elorebb, hogy nem piszkalja a szorzot es a feszultseget.
Ugyanis ha az FSB-t megemeled olyankor az tortenik (tobbek kozt), hogy emelkedik az orajeled, meg vele egyutt meg sok-sok dolog, de ez most nem lenyeges.
Szal kaptal egy tuning erteket, ahhoz beallitassz egy feszultseget, azt meg is kapja amikor terheles alatt van, de terheletlenul visszaveszi, mert sporol neked...vagyis ugy csinal mintha
Visszaveszi a szorzot, visszaveszi a feszultseget...FSB-d maradt viszont, tehat kapsz egy alacsonyabb de tuningolt orajalet meg mindig, de csunyan alulfeszelve...kekhulla,sima fagyas stb...
Nekem pl az E8400 esem 450-es FSB-n meg tudta az energia gazdalkodos cuccost...6x szorzora vette vissza es 1.15Voltra (2700MHz)
Terheles alatt meg jott a 9x450@1.3V
De 450-es FSB felett mikor visszavaltott 6x szorzra szepen allokep maradt
Aktív témák
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Philips EP5444/50
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asrock PG 4 GAMER!! Kamatmentes részletre!
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3070, 7020, 7060 + / Hp Elitedesk 800 G3 Mini /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest