Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Uramisten!
Ráadásul én még vidékre is telefonáltam modemmel BBS miatt. Szolnok!
2400 bps-sel, nem semmi volt. Az akkori legjobb BBS a gazdája nincnevét viselte.
Sok évvel később kollegák lettünk egy szolnoki sráccal, akinek az volt a BECE-neve, ami a régi BBS-gazdi NICK-neve, ám ez nekem nem tűnt fel.
Mindaddig míg a kollega egy probléma abszolut triviális megoldásához előrántott a winchesteréről egy terminálprogramot (vesszek meg, ha emléxem a program nevére, anno nagyon menő volt, én is azt használtam). Talán TELIX, ugye?
Mikor a srác belőtte a kapcsolatot, felsóhajtottam, Hjammmmmm, régen és is mennyit használtam... meg ... régi szép idők.... meg BBS... és ekkor egy óra beszélgetés után kiderült, hogy az én kollégám azonos az egykori szolnoki bbs rendszergazdijával... hogy is hívták ezt akkor? SYSOP, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest