Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
inspiroyhome #128893 üzenetére
Akkor el van kalibrálódva az akku, sanszosan jobb, mint amilyennek hiszi magát. Ez gyakori jelenség, nekem a T420 9 cellás akksijára mikor megvettem szintén 40% körüli elhasználódást mutatott, majdnem infarktust kaptam, hogy ez nem éppen a "jó akku" kategória nálam, és hogy milyen jó móka, hogy van egy 6 cellás akkum 9 cellás súlyában.
Két gauge reset után rájött szerencsére, hogy valójában 93%-os.
[link]
Amúgy ha nem töltöd mindig 100%-ig (power managerben beállíthatóak a töltési határok) nagyon sokat lehet nyerni az akku várható élettartamán.
[link]
Ez sajnos hátránya a 35W-os procinak, hogyha meghajtod akkor kér enni az akkuból. Cserébe igen erős is. Nálam nagyon szépen visszafogja amúgy átlag netezős felhasználásban, ha a sok villódzó flash reklámot blokkolom, illetve ha kikapcsolom a turbo-ját a processzornak. Elég, ha hálózatról turbóskodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest