Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Gyuri27 #89060 üzenetére
Tokeletes vilag nem letezik..max a masvilag...de az mas
Egesz eletemben arra torekedtem/torekszem hogy minel jobb dolgokat adjak ki a kezeimbol. A munkamban soha senki sem panaszkodott valaha a minosegre vagy masra. Amikor a szamlamrol leveszik a penzt akkor egyik sem kot kompromisszumot, akkor nekem miert kell azt kotnom cserebe?
Ha egyszer kompromisszum mentes penzt adok, akkor kompromusszum mentes termeket szeretnek...par dolog nem zavar, de lassan kezd betelni a pohar, sok evi frusztracio jon most ki rajtam....es onnantol kezdve olyan klienst veszit az AMD aki sajat maga evi 200-250K HUF-nak megfelelo penzt adott/ad nekik, nem beszelve arrol hogy masnak mennyi AMD cuccot szereltem ossze/ rendeltem meg...ha ezt is beszamitjuk akkor az evi 1.000.000 HUF ott van....ami eleg szep.Sokan verik a szajukat hogy hatalmas AMD fanok mert csak AMD termeket vasarolnak....jahh...ket evente 35-40K-t koltenek....es azt az apron. Jogomban van szidni oket....ha nem vagyok veluk megelegedve.
A Fury X-en is voltak haslo problemak....most egyelore rendben van...fogjuk ra.
A lenyeg az hogy ha en igyekszem a tokeletesegre akkor elvarom mastol is! Kulonosen akkor amikor penzt juttatok a kezukbe!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Yettel topik
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Honda topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest