Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #20498 üzenetére
Huhhh... lefotóztad a nejed, amikor meglátta az összesített HW költségeidet?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Peaceliker #20495 üzenetére
Akkor te is tudod mi/ki a jo
Egyebkent a macskanak nem jutott, ugyhogy rola is gondoskodtam.
Hat nem tunderi teremtmeny ? El is kepzelem a konyhaba
meregcsinalasfozes kozben~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #20493 üzenetére
A sas nem kiegett hanem gyogyulo felben van !
(#20494) ViZion: ez is igaz...de en akkor sem szeretek mas utan mosogatni !
Ronda no?! Kinek mi az izlese...peldaul annak idejen amikor mondtam a haveroknak hogy nekem nagyon tetszik ez az arc...mindenki betegnek meg hulyenek neztek....nem tehetek rola ha nekem nem tetszenek az ilyen plasztik - nylon kislanyok....
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz ViZion #20494 üzenetére
Én most a procit-lapot-VGA-t apróról szereztem, de mind garival, szépen, dobozban, úgyhogy az aprózást támogatom, de az állandó cserekényszer felesleges.
Persze, nem szabad alullőni sem, nekem volt egy laptopos 3650M Radeonom, utána azt hittem, bármilye asztali megváltás.
A sorrend:
6670 DDR3 (!) - 6770 - 6870 - 7850 1GB, végül utóbbi már tökéletes volt az igényeimnek. -
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #20490 üzenetére
Inkább egy jóbaráttal megosztva dugjak egy szép nőt, minthogy egy rondát tosszak egyedül!
Csigusz: Jah, én is akartam procit, VGA-t... majd nekiálltam keresgélni és arra jutottam, hogy az aprót átnézni is 2-3 este, olyan kevés az időm. Nem játszottam 3 hete kb., és egy darabig így is lesz. Minek cseréljem le a 7770-et? Idle tök mindegy melyik van benne...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz MiklosSaS #20490 üzenetére
Sas kiégett.
Tanulj az esetembol ! Akkor csereld majd a kartyadat ha ugy erzed hogy mar keves a jatekokhoz.........)Egyébként meg aláírom, nekem őszig volt egy 7850-em, most vettem egy 760-at, itt is mondtátok, hogy mi minden jobb, erősebb, kicsit drágább nála... nekem még ez is bőven elég, sőt... ha majd annyira gyenge lesz (amit egyhamar nem hiszek, nem is játszom sokat új játékokkal), akkor eladom és veszek egy frissebbet.
SLi-t meg főleg nem szeretnék, gyorsan be is tömöm a PCI-E-t egy hangkártyával, többet hoz játékélményben.
@ormányos:
Megvan már a Giga egér, de még nem bontottam ki, majd beszámolok róla. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz Peaceliker #20491 üzenetére
Haa dee mee ? Neked is a bal oldali a bejovos ?
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt mindenkinek !!!
@kakaska:
@szusz: nekem a bal oldali jon be
@ormanyos: kinek mi az izlese....szeretem a teltebb fenekeket, fekete hajat kek szemmel kombinalva !
@macska: vegyel vegyel....koltsd a penzed. En egybol SLi-t vennek !
(Hulye fax, menj inkabb el az asszonyal valahova kirandulni vagy egy hosszu hetvegere...menj olyan helyekre ahol meg nem jartal....vagy vegyel masvalamit, mit tudom en...olyan dolgokat amire szukseged van...muvelodj.....ne fizess ki egy rakas penzt azert hogy 10-20 %-al erosebb kartyad legyen. Nem lesz 100 FPS-ed BF3-ban hanem mondjuk 110...big deal . Tanulj az esetembol ! Akkor csereld majd a kartyadat ha ugy erzed hogy mar keves a jatekokhoz.........)@paripa, @ormanyos : akkor ti ketten megosztjatok a kozepsot. , jol el fogtok szorakozni....majd lehet ti is az osztriaba fogtok jarni !
@startova: jo dontes !
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Shokkolo #20488 üzenetére
Minden férfi HÜLYE. ...de azért vannak agglegények
Nem, nem házasodtunk össze. Kellene, de ehh... Utálom a felhajtást.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
MrM94
addikt
vegyek egy 780ti-t?
szerk,kellemes joreggelt emberek.tegnap nem pialtam be,nem rugtam be.vagyis pialtam egy uveg przsgot egy kis paleszt meg bort..bulizni sem voltam.most egyetemen ulok..
voltunk kajalni egyet utana haverokkal csovelni..jo volt nagyon.[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
ViZion
félisten
válasz Peaceliker #20482 üzenetére
mondta, h a bal oldali...
-
otto14
őstag
Jobb Reggelt Mindenkinek!!
asd
-
MiklosSaS
nagyúr
Megyek aludni...aludjatok jol !
-
stratova
veterán
válasz ViZion #20476 üzenetére
Soul eatert nem láttam még csak pár képet róla, jó?
Amúgy SPOILER: Chaser John Doe (a mangája ált.4.9/5-ös átlaggal fut az oldalak többségén).Meh.. miattad megent AMV nézhetnékem támadt. Egy esti hanghatásúban megtaláltam hol van Kan D. Úr.
Hmm. 47"-on alig 1 m-ről nézve van egy hangulata.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #81556480 #20475 üzenetére
Bizony nem !!!
(#20476) ViZion: pokerezni nem szoktam...a csaladtol meg nem vettem el...ez az en plussz munkam, termeszetesen a felesegem tudtaval (
na jo, ugy 80 %-ban, jol van na..osszinte leszek: 65-70 %). Es mit kaptam ? Xarakodo drivereket, forro processzort, huto ami nem birja az extremet..pedig extrem az ara.....mar belefaradtam. Es igen, sajnalom a penzt amit belevertem...miert? Azert mert 2 evi hardverbol vehettem volna egy egesz jo autot....@szusz, ormanyos, meg aki megyen aludni: Jo ejt !
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz #81556480 #20470 üzenetére
uhh, kár volt megmutatni magad, ilyen "számlát nem adok" adósságrendező fejed van Fasza, h játékba lekoppintották az avatarod... perelj!
Sassss: ejjj, 1000 éves szabály, h a hobbira elvert pénzt nem számoljuk utólag. Nincs DE. NEM. Nem a család és a fontosabb dolgok elől vetted el, akkor nincs baj. A szerencsejáték szvsz rosszabb, vagy a shopping-mánia. A drogot meg sem említem, vagy a durva piálást... Na azok problémásak. De amíg ezzel magadon kívül másnak nem okozol kárt és a családod sem sínyli meg, addíg nem hiszem, hogy baj lehet. OK, mi piszkálunk érte... Inkább erre költsd, mint elpókerezd egy este, nem?
Stratova én nem tudom mi az avatarod, pedig már mondtad. Nekem rólad Maka jut eszembe...
jó éjjt mindenki!
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #20471 üzenetére
Egyebkent tudod hogy dontottem el hogy jo ideig nem veszek tobb hardvert ? Osszegyujtottem az utolso 12 honap szamlait amit csak hardverekre szortam szet.....hat majdnem szivinfarktus lett belole....minden honapban egy kicsit-egy kicsit...aztan amikor 12 honap utan meghuzzom a vonalat akkor meg a sok kicsibol egy orias lett. Es miert? Hivatkozhatnek a munkara...de nem igaz....inkabb a hulysegemre es az elmebetegsegemre hivatkoznek. De ennek vege, amr mondtam regebben hogy kesz, vege...ennyi volt.
-
törölt tag
válasz Peaceliker #20466 üzenetére
én egy két játék topicjában fosom a szót.
-
Peaceliker
addikt
válasz MiklosSaS #20467 üzenetére
Jah, nem alszom rosszabbul, hogy nincs, csak ugye ez vt a téma és gondoltam reagálok rá vmit. Meg had rinyájjak mán, manapság nagy divat!
(#20470) LaciCRM
Én most nem túl aktívan lineage ezek, de azt sem tudom, van-e topicja, de ha lenne is lusta lennék írogatni.
Na lépek aludni, hnap megint 7re megyek.
Jó8 skacok!
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Peaceliker #20466 üzenetére
Minek az egyedi? Kivoltam tiltva parszor..figyelmeztetve is.....nem vagyok egy minta forumozo.....jo az a madar is ott. Nalam meg mindig a madar az asz !
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Peaceliker #20462 üzenetére
En is kicsit kijatszom magam vele, aztan majd ratukmalom bukfencLacira...ha meg nem kelesz neki akkor feldobom az ebay-re vagy az aprora....
A muzsikus eb alszik vagy haragszik?
Na festettem az ordogot a falra...........
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz mackosajt #20449 üzenetére
Amikor hallottam, az ugrott be, hogy remélem nem nálatok vt, akkor tájt, amikor hallottam nem is vtál nagyon aktív...aztán visszalapoztam, meg potos időnek utána olvastam és kimatematikáztam, hogy te tuti egyben vagy!
Kell is az oda, nem egy pudinggyár! ...bár ki tudja az is miből van, lehet veszélyesebb, mint amit ti kotyvasztotok!
(#20450) miklosss2012
PSP anno engem nagyon piszkált, de akkor nem vt rá pénz, manapság meg már belátom, hogy jobb, ha megmarad "plátói szerelemnek"!
(#20456) ViZion
Nyilván pénzért találták ki, de én nem hypolt telóval próbáltam ki és nagyon bejön. Nem arcoskodásból, hanem tényleg azt érzem, hogy nekem ez való!
Videóhívás hidegen hagy, mobilnetre meg áldozok 2,5k-t, mert sokat nyúzom, ennyit megérdemlek, ha már annyira keményendöglökdolgozom!"Oh my Goa'uld!"
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #20456 üzenetére
Igen, reszben igazad van. Engem is zavar hogy nincs egy 6310i kaliberu telefon...vagy ugy fel van osztva a piac hogy droid, ajfon vagy wintalicska a valasztek....de nem tudsz ellene semmit csinalni....max maradsz a 3310-el ...(ami szerintem nem is hulyeseg).
Videohivast meg miota angliaban elek csak a skype-on hasznaltam !Itt a mai este hozzaszolasa ! Komolyan lany eletere eleg szegenyes agyilag. Kulonosen hogy mar jol tulvan a 30-an
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #20450 üzenetére
Ugyan már! Az a haladás, amit pár designer vagy mérnök kitalál, hogy ez az irány? A marketing meg megteremti rá az igényt. Qrva jól elvoltunk a tepsifonok nélkül, lehet, hogy kint olcsó a videóhívás, itt nem az. Majd ha lesz szabad wifi lefedettség, akkor OK... de magam részéről akkor is a normális, implantált ember-gép interfészre szavazok, amikor a látó- és hallóidegekre kerül a jel, nem kell külső eszköz. Natív felbontás, true 3D audio...
Nem, nem nyaltam bélyeget. Már régen ezt tervezik, de sem a megfelelő méret, sem az energiaforrás, sem az idegek "gépi kódja" nem volt elérhető. [link], [link]. Dátumokat is nézd. Akkor a gugli glassz bekaphatja. HDMI-t a fejbe, MOST!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #20452 üzenetére
Ja...vagy valahol a feje a budiba log es halalra hanyta mar magat a sok piatol
(#20451) LaciCRM: akkor jo reggelt !
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #20450 üzenetére
@mas: vajon a macska hol fetreng reszegen ?
Hol-hol. Valami hamvas kis egyetemista cicán. Legfeljebb ha peches nem egyedül:
miklosss2012 Hajrá-hajrá! De ha visszaesel sajnos az eddigi nevetségesen alacsonyan elpasszolt hardvereidet még olcsóbban kell adnod. Motiváljon ez.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #20444 üzenetére
Kezdek gyogyulni...mar eltelt 2 honap es nem vettem semmit a gepbe...sot ! Meg telot sem , igazan jol erzem magam. A sporolt penzemen szamlakat fizettem ki...abroncsot vettem a kocsikra...tobb penz maradt a csaladban !
Na jo, veletlenul a nyakamon maradt a PSP ....de nem magamnak szantam
@ViZion: sajnos haladni kell ..uj idoket elunk....nincs mese
@kakaska: van nemi tapasztalatod rola ?
(#20448) LaciCRM: mivan, felkeltel ?
@mas: vajon a macska hol fetreng reszegen ?
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz Peaceliker #20441 üzenetére
Igen, Sajóbábonyban pukkant egy gőzkondenz tartály, ami elsődleges tippek szerint azért történt, mert oldószer jutott a kondenzbe.
Még vizsgálják.
Szerencsére mi is csak olvassuk a híreket, nem tapasztaltuk.
Illetve egyik HKV-s haverom középiskolai osztálytársa volt pont, aki jobb létre szenderült, úgy hívták fel.
Rajta kívül 2 sérült volt talán.
Kicsi a világ.Nálunk ez egy drága gép, aminek az egyik tartozéka nem bírta a rajta lévő hitelesített plecsnin szereplő nyomást.
Sajnos. Agyon vagyunk amúgy biztosítva.
Oldószer érzékelők, hőérzékelők, füst, stb.
spinkler rendszerhttp://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
törölt tag
mi a bánat van má ?
-
Peaceliker
addikt
válasz MiklosSaS #20443 üzenetére
Azt kéne, csak vágyom vmi új kütyüre.
Ha mate ben vmi újabb SoC lenne, nem gondolkodnék rajta... meg frissítés sem ártana...Mostani telómban csak az zavar, hogy recseg, ropog...meg elfogott egy új kütyü birtoklási vágya!
Jah, nokiára csak +10et kéne rádobni, most néztem...
De valszeg marad most ami van...jó kis Star s7589! Már a neve is gyönyörű!
Én belevágnék, ha nem lennék belezúgva a nagy dögökbe! Jókat írnak róla ...csak jó kérdés, hogy tényleg jó, vagy csak a tulajok nézik lila ködön keresztül...
(#20444) stratova
Ugye-ugye én is meglepődtem! Ha ő ilyet mond, akkor már ülök is a seggemre vissza!
(#20445) ViZion
Netezni! Melóhelyen néha sok a holtidő, játszom, filmezek, netezek. Telózni meg van, hogy napokig nem is szoktam.
Táblám vt, de akkor 2 eszközt cipelek, egyben nekem így jobb. Először én is tartottam, tőle, de már el sem tudom képzelni, hogy kisebb telóm legyen.
Illetve egy tab is kerül ennyibe, nem vagyok beljebb, csak akkor még ezt el sem adtam, szal egy 60k s tab 60, nem 30 ba van...
Kocsiban nagy tartóm van, navizni király, telózni meg fülessel, vagy kézben fogom...tök min1, hogy kis telót fogok vagy nagyot
Illetve 60k a legdrágább, amit felsoroltam, sajna ha használható telót akarsz ez a realitás itthon...sok, de olcsóbban csak ipari hulladék van...[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
ViZion
félisten
Te atya úr Isten! Mi a bánatos lópélónak ekora sz@r? Az már minden, csak nem MOBIL. Visszasírom az időket, amikor még a kisebb méret volt a cél. FaXért nem veszel Samu tabletet, amibe megy sim is? Enyém olyan, jó szar, gyárilag beteg a sim foglalat: ha benne a sim, akkor a fedél nem csukódik rá. Ráadásul nem is akad be, mert fordítva kella simet beletolni... Ekkora rakás szart, komolyan. Okádják ki az új meg újabb gépeket, de senki egyet nem próbál ki, arra gondolom nincs idő. Mérnök összebaCCa monitoron és másnap már az újat tervezi... mégis egykaptafa mind. Hová tüntek az "arcok"? Jó kis Ericsson, Nokia? Egyforma mind. Miért ilyen anti-ergonómikus a hátulja mindnek? Lehetne valami hurka rajtuk + nagyobb akku. Nem csak nők és gyerekek vesznek telót, lapát kezekkel az újak: rakás szar. A másik, hogy ennyi pénzt telóra? Uhh. Ellopják, elveszik, eltörik, etc... Mondjuk nálam ilyesmi nem volt még, de leesés igen. Illetve autóban ekkora tepsit hogy használsz? Én rühellem a BT fülest, rendes kihangosítóm nincs... 3,5 alatt nincs is teló, fogalmam sincs mit vennék...
píísz szissz...
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #20442 üzenetére
Csak kéne (nem tudtam elaludni). Aludtam 2,5 órát majd melóztam 9,5-öt. Asszony lehordott, hogy így kinyírom magam (bár ez nem rendszeres, azt nem bírnám).
Ulj a fenekeden....jo az a telo meg, ha csere akkor vard meg amig olcsobb lesz
Jól látom ezt Te írtad? Milyen nyavaját kaptál el? Lázad?Peaceliker, ni itt az új telód:
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Ulj a fenekeden....jo az a telo meg, ha csere akkor vard meg amig olcsobb lesz a Sony Z Ultra. Szep az LG de ha a nagy dogoket szereted akkor csalodas lesz.
Apropo telo: engem is foglalkoztat egy Nexus 5...adjak neki meg egy eselyt? Volt Nexus 4 -em de a szofver frissites utan xarakodott a wi-fi.....de ez az 5-os olyan faxaul nez ki...es megkapnam ugy 80K-ba itt UK-ban zsir ujonan....
-
MiklosSaS
nagyúr
Alusztok ?
-
Peaceliker
addikt
válasz mackosajt #20428 üzenetére
Tegnap vagy tegnap előtt robbant fel egy vegyi üzemben vmi, ketten asszem meg is haltak, azt hallottad?
Pont ilyen helyeken nem szabadna így működnie a dolgoknak, mert ha otthon a tuja locsolás közben fárad meg vmi cső/slag, az nem túl nagy para...más:
Nagyon elkezdte csesztetni az agyam a telócsere, de nemtom melyiket szeressem.
Az enyém tán 30ba elmegy, max 30 at (meg egy picit ha kell) szeretnék hozzá tenni.LG G2 elég szimpi, de "csak" 5,2 colos, nekem számít, hogy bazi nagy legyen. Nekem most 5,8 colos van, vajon számottevően lehet kisebb?
Nekem most ilyen van amúgy:
5,8" HD (tft)
MT6589 SoC
1GB RAMG2 sok mindenben jobb, de tartok tőle, hogy 5,2 n FHD mellett kicsik lesznek nagyon a betűk, sokat kell majd nagyítgatni böngészés közben...
Kb 30at kéne hozzá tennemIlletve kinézetre nagyon bejön a huawei mate. Nagyobb kijelző és IPS, HD felbontás, de a SoC nem sokkal jobb, nemtom, hogy majd ugyan olyan HW re van-e értelme váltani. Mondjuk új lenne, garis, és 30 körül van, szal nem kerülne pénzbe a váltás, csak alá kell írnom 2 évet.
Vagy lumia 1320 (ez is +30), de fosok a WP től, lehet nem szeretném Illetve nem egy nagy eresztés a teló, de aszondják WP vaj simán megy mindenen...
Szal vagy +30k és mindenben jobb teló (kivéve kijelző méret), valszeg lesz rá újabb droid
+semmi (csak 2 év hűség, de az többinél is lenne) és majd ugyan az jobb kijelzővel, garival (ez mondjuk mindre érvényes), valszeg nem lesz rá újabb droid, csak 4,2 (ami most van)
+30 és WP...Ki mire voksol?
Vagy maradjon a telóm?? Mer amúgy nincs vele bajom, csak a tft nem nagy eresztés, nem épp minőségien összerakott, nem lesz újabb droid (majd 100% os 4.2 van rajta).Sassss!
Nálatok kint független telók milyen árban vannak? Érdemes ott körülnézelődnöm? Postában azt mondtad tudsz segíteni...
Köszi[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
MiklosSaS
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #20438 üzenetére
Klienssel leszedtem a képeket, másra nem kellett. Ált. nincs vele gond, de rohadtul elbasztak pár dolgot benne. Majd jön más, GMX is nagyon nyomul...
-
ViZion
félisten
ez a géjmél mekkora egy használhatatlan szar lett!
Csatolmányt guglidrájba kell küldeni, onnan lehetne menteni. De nem menti, mert a tömörítéskor hibát észlel... a tetves qrva anyukájukat. Tényleg keresek vmi free levelezőt, nincs magas igényem, de ezt nem lehet már használni.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
-
otto14
őstag
Köszi!
Előzetes:
[ Szerkesztve ]
asd
-
ViZion
félisten
válasz otto14 #20431 üzenetére
Bakker. Ne legyél kezdő. [link]
Itt is tudsz feltölteni, de csak kicsit.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
otto14
őstag
Addig nem lesz több vicc, amíg nem mondjtok meg, hogy hova tudok gifet feltölteni s ide beszúrni!
[ Szerkesztve ]
asd
-
ViZion
félisten
Boldog szülcsinapcsit cicc! Ne lógjááá, tanuljáá!
...valaki hogy beszólt má' a Sassnak az FX topikban... Meg nekem is, hogy dugújon be az ormányom... még ilyen durvaságot! Botütést neki!
-
mackosajt
addikt
Hmmm... ma reggeli érzés:
Nyugodj meg kolléga, nem te tehetsz arról, hogy a nagynyomású tömlő nem bírta ki a bilétáján lévő nyomást, és hamarabb szétment.
Kb. ezekkel a szavakkal próbáltam nyugtatni az éjszakást, mert szegény "zsákutcába" küldte az anyagot (kár nem keletkezett), csak a flexicső nem bírta. Pedig bírnia kellett volna még, és akkor a gép automatikusan lekapcsolt volna a nyomásvédelem miatt.
De a cső megadta magát.Most csak reménykedhetünk, hogy holnapra kapunk másik csövet. Ha nem, akkor nyugodt hétvégénk lesz.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Yeffy
veterán
válasz MiklosSaS #20424 üzenetére
hát, figyelj. nem zsebedben turkálás miatt, nem is érdekel, mennyi, de olyan fizuért, amit ott adnak, azért el tudnám viselni.
De legalabb van 1-2 nagyseggu "milf" akik nagyon kedvesek....
háháááá, na ez a lényeg, nekem legalább isBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
MiklosSaS
nagyúr
Persze vannak jo dolgok is amik remekul mukodnek. De nagyon ki tud boritani amikor ilyen ostoba es pofon egyszeru dolgokert varnom kell.....idot veszitek es nem tudok visszaerni idoben a munkahelyemre....pedig ott volna mit csinalnom...
De legalabb van 1-2 nagyseggu "milf" akik nagyon kedvesek....
-
MiklosSaS
nagyúr
Nem ertem hogy megy ez az orszag ilyen jol amikor ilyen ostoba emberek lakjak ? A fomernok nem tudja hol kell aramtalanitani a rendszert..a villanyszerelo szabadsagon van...meg kell varni amig bejon a helyetese...aki 37 merfoldre lakik es ma szabadnapos....
Itt vagyok az Isten hata mogott.....szervizelnem kell egy gepet...de ennyi hulyet egy csomoban ritkan latok....
Valaki kuldjon nyugdijba...........
-
-
MrM94
addikt
válasz BomiBoogie #20416 üzenetére
Ja...
-
MrM94
addikt
válasz BomiBoogie #20414 üzenetére
Ja,persze jarjak ugy mint tegnap,hogy lett volna oram delutan 3 tol 5ig es 5 tol 7 ig.
En hamarabb odaeertem leven nagyimtol indultam.odaertem 2 ora 20 percre. 3ig ultem egy padon... eljott a 3 ora talalkoztam a tobbiekkel mennenk orara ha nem lenne zarva az ajto,vartunk 15percet eljottunk.Utana megint kiultunk tobben egy padra h na azert megis 5tol 7g lesz ora,szigoru a tanar stb stb stb...erre bemegyunk 5 kor,tanar bejon 10perc kesessel es bevagja h menjetek haza ma nemtudok nektek orat tartani.......Ma megint kellet volna varjak 1 orat,mert hamarabb fejeztunk a masikkal..
-
otto14
őstag
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz RaPiDsHaRe #20405 üzenetére
Johet az (olyan) ebresztes........fent vagyok mar tobb mint 3 oraja...de meg mindig asitok
-
stratova
veterán
válasz RaPiDsHaRe #20405 üzenetére
Neked is jó reggelt
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt nep ! Ma indul a mandula...jo hosszzzzuuuu napom lesz..
-
otto14
őstag
Jó Reggelt Mindenkinek!!
@Rapidshare: Kijöhetsz a sarokból
@Macska: Bóldog Születésnapot!Szóval gif-et hova tudok feltölteni??
A medve és a nyuszika kifognak egy aranyhalat.
A hal mondja nekik, hogy ha visszadobják,
teljesíti három kívánságukat. Visszadobják, az
pedig megkérdezi:
- Medve, mi az első kívánságod?
- Sok medvelányt akarok.
- Nyuszika, neked mi az első kívánságod?
- Egy tűzpiros Porsche 911.
- Medve, mi a második kívánságod?
- Még több medvelányt akarok.
- Nyuszika, mi a második kívánságod?
- Egy kifogyhatatlan benzinkút.
- Medve, mi a harmadik kívánságod?
- Még több medvelányt akarok.
- Nyuszika, mi a harmadik kívánságod?
- Legyen a medve impotens.asd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest