Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #132599 üzenetére
Hidd el volt par pillanat az utobbi napokban amikor majdnem masik iranyban is nyithato lett az asus laptop!!!!
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
El sem hiszitek ,hogy varom mar a gepemet,hog ykierjen Elvileg 20-an itt lesz. dobok vele egz 500gb-os ssd-t es nagyon szuper lesz
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #132593 üzenetére
Lassan gyűjthetem a repült órákat.
Btw.., ha irodázol éppen és vannak 2-3perces időlyukaid ajánlom, a szélen listázottak között is vannak jópofák.
A sokkoló telefonok & laptopok is adják..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MrM94
addikt
ba##ameg..
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #132586 üzenetére
Megjelenést akartam írni
-
válasz norbert1998 #132586 üzenetére
Hát en valamijjjee pont nem várom
Amúgy mit jelentenek be?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
MiklosSaS
nagyúr
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Na! Mi ez a pangás?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #132580 üzenetére
Neeem, még mindig osztv
-
#Morcosmedve
veterán
-
norbert1998
nagyúr
Április 23-25 Hungexpo, döntő
-
MiklosSaS
nagyúr
Napot!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #132553 üzenetére
Már akinek, bár az ünnepnapi duplafizu vigasztal. De én most le is teszem a lantot, elég volt mára.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, TombRaider-re jegy megvéve. Kíváncsian várom.
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #132572 üzenetére
Telejsen igazad. bocsi.
uh ne is mond pont olyat vettunk a8 anno ahvernak. azota is azt nyuzza. videokat vag vele marmint csinaltak egy telefon apot Vixt-et aztan ahhoz keszitett dolgokat aztan meg nyuzza most is. Bar O nagy szereti. Nem emlkeszem a pontos tipusra
-
HSM
félisten
válasz MiklosSaS #132572 üzenetére
"Ez részben az AMD müve is."
Az FX-ben benne volt a potenciál. Az nem csak az ő saruk, hogy nem úgy sült el, mint termék, ami ideális lett volna.Ja, igen, ezen szoktam még kuncogni, hogy a régi hatmagosom 2010-es technikájával kis OC-val ott szalad a 7700K nyakán többszálon...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Whysperer #132569 üzenetére
Ja. Az alap az pentium goldal, TN panel HD kijelzővel és forrasztott 4 giga rammal slot nélkül. Ez meg tudtam volna venni olyan £190-ért ha felhasználom a kupont. De akkor nincs ram csere, marad a fis TN kijelző HD felbontással.
Az volt a döbtő hogy lehessen a ramot bőviteni és FHD IPS legyen a kijelző. A csávó le ellenőrizte..hivatalosan 8 giga mehet bele, nem hivalatosan megeszi a 16 gb-ot 2133-an. Szóval kértem bele 8-at. Amikor kufutok majd a 8-ból ez a konzumer lapos ugyis nyugdíjazva lesz.
@HSM: tudom. Én is szeretnék látni előrelépést...de nincs. Itt is az van ami desktop vonalon. Nehalemtől kezdve tolták a 4c8t-et egészen a kaby lake-ig. 7 hosszú éven átal csak a plussz 5 %. Ha megnézed a 4.7-en járó 2600K-t egy 4.7-en járó 7700K-val szemben nyílik a bicska, mert még 50 % különbség sincs átlagban. Hogy a játékokat ne is emlitsük. Ez részben az AMD müve is. 3 éve amikor az Asus lapost vettem, kerestem egyett normális APU-van....de teli volt a piac E szériás 1 modulos 1.2 GHz-es szarokal. Ha véletlenül találtál egy A8 vagy A10-et akkor az biztos HP volt TN kijelzővel HD felbontással....
[ Szerkesztve ]
-
-
HSM
félisten
válasz MiklosSaS #132568 üzenetére
Annál jobb pontokat láttam neten az i3-tól.
Oké, amit mondasz, de valahol azért mégis elkeserítőnek tartom, hogy a teljesítmény ennyire beragadt erre a szintre. Remélem, az új Ryzen APU-k révén itt is lesz végre már kis mozgás. Az 700 pont körül csinál ezzel a 15W TDP osztállyal, ott már van miről beszélni... [link] -
-
MiklosSaS
nagyúr
-
HSM
félisten
válasz MiklosSaS #132564 üzenetére
Pedig pont, hogy nem kellene érződnie... Legalábbis nem ennyire, egy modern gépnél. Vígan belevághatnának 25-35W TDP-vel akár egy erősebb négymagost is, vagy egy egekig húzott órajelű kétmagos i5-i7-et kb. 20W-ból.... Csakhát kell a csöpögtetés, jövőre is el kell adni valamit...
A dupla ram meg untig elég lenne alá, már az 1333Mhz single DDR3 is vígan kiszolgált 2 Sandy magot.
Van egy olyan gyanúm, hogy ez a kaby i3 még annyit se fog menni, mint a legkisebb Sandy kétmagos i7, ami nekem van a laposban... [link]
Ami csupán csak azért rettentő vicces, mert ez egy 2011 végi gyártású gép....
Persze, mondhatod, hogy hű, dehát ez i7, de egy korabeli i5-2540M is kb ugyanezt a tempót tudta, és már egy akkori i3 sem volt olyan borzalmasan sokkal lassabb (~186 pont a legkisebb 35W modell, single rammal, lol [link])....[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz MiklosSaS #132561 üzenetére
Tiszta sor, de gondolom, ha a 15" nagy és nehéz akkor ezt főleg nem akarnád magaddal vinni.
Nekem is remek az asztali régi hatmagos, tripla 1600-as ramokkal 4Ghz-en, csaképpen hurcolászni bajos, szval pl. a kanapén inkább mégis a notebookkal netezek. De a tempó-difi igencsak érződik.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Igazából egy kisebb rizsát nézegettem de csak rizsa5 volt... £799-ért. Nehéz és nagy 15+"-os kijelzővel.
-
MiklosSaS
nagyúr
Nekem ha fürgébb kell akkor ott a 7820X@4.6-on, 3800MHz-es memóriával megtámogatva quadban
@Medve: na ja. Néztem a pedigrésebb ultravékony cuccokat. Egy arra való, simán eléri az £1200-at is. Szerintem az rengeteg.....abból veszel tabletet, belépő lapost és egy asztali netező gépet.
-
HSM
félisten
válasz MiklosSaS #132558 üzenetére
Akkor nem lesz gond.
Én mondjuk bőven el tudnék képzelni az i7-2620M-em helyett valami fürgébbet, pedig folyamatosan 3,2-3,4Ghz-re turbózik, és a Sandy architektúra sem olyan régi, 4MB L3, HT, AVX, szval minden benne figyel, ami kellhet. 8GB dualchannel ram, Samsung 840 PRO 128GB SSD mellett ezek sem lehetnek szűk keresztmetszetek.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
A mistani i5-4420U provesszort sem érzem gyengének a mostani laposban. Az ssd nagyon megdobta. Lényegében csak a kijelző miatt váltok...az egy olcsó szar TN pabel HD felbontás...a színek meg elmosva mint a kutyafos.
@Elácska: baz'meg!
@Morcosmedve: ez az...jó kijelző...6-8 giga ram...meg ssd. Processzor már nem számit annyira ha nincsenek nagy igényeid.
-
HSM
félisten
válasz MiklosSaS #132552 üzenetére
Szvsz hibátlan ennyiért.
Én mondjuk azért általánosságban preferálok egy erősebb i5-i7-et, netezésnél könnyen megérezni, de ahogy írod, az erősen megvastagította volna a végösszeget, csúnyán elrontva az ár/érték arányt. Bőven használható sebességű lesz ez a 2,4Ghz is, de azért érezni fogod, hogy nem az asztali gépen vagy.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #132555 üzenetére
Havernak is volt egy hasomló köre, pözsóval. Az úgy egy ~100-as kör volt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz norbert1998 #132554 üzenetére
Haverom 2005-os Passatjan is vezerles csere volt, nem lett beragasztva, elkezdett ficeregni es le is ugrott a vezérlése a pályán, úgyhogy lett egy 200k-s motorfelujitasa, plusz ujra uj vezerles...
Sas: Jó lesz, 8gb ram, ssd, 2-3 év gari legyen, ennyi.
© asszongya'hogy
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #132551 üzenetére
Itt nem szállt el semmi, egyszerűen vissza hajtottuk a menetre a tárcsát egy kis loctite menetrogzitovel, és olyan mint az új.
De hogy lehetséges, hogy menetiránnyal szemben lehajtodik? Mármint, ha a generátoron terhelés van, akkor pont, hogy megszorítja a tárcsát a meneten, ráadásul pont reflektorral közlekedve tekeredett le
-
jó reggelt drágassszágok
indul a rövid munkahét, csak szerdáig kell húzni a véres a gályát
Apám, ilyenkor nincsen "honvágyad"?[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
Na, lapos elintezve..vagyis megrendelve. Vegulis ezt valasztottam: LENOVO IdeaPad 320s-14IKB.
14" FHD IPS kijelzo
i3-7100U (elmeletileg 2.4 GHz)
4 giga ddr4, amit £53.5-ert kicserelnek 8 gigara.
128 gb ssd. Mondjuk ez itt az egyik gyenge pontja. De kicsit gondolkodva, ugye a mostaniban van 256 gb-os ssd. Most olyan 67 giga van foglalva win10+programok+adat. Lapososn soha nem lepem tul a 85-95 gigat. A lapost netre, konyvelesre es levelezesre hasznalom. Nagyon ritkan egy-ket film.
Az ara az £330 + £53.5 = £383.5, van egy £75-os kuponom amit csak IT cuccokra hasznalhatok fel. Tehat a £383.5-bol levonom a kupont, akkor a vegosszeg az £308.5.
Ebben van akkor a 8 gb ddr4, az 1 ev garancia, IPS FHD kijelzo.Tudom, ez egy beleposzintu lapos, vehetnem i5/i7-est, meg 16 gb ramosat meg olyat amiben van 512 gb ssd meg kulon VGA..meg stb. De azok £750 korul kezdodnek es olyan £1200 a veguk...de kihasznalni ugysem fogom. Nem jatszom, nem kell a rengeteg tarhely..ugyis minig ket 64 gb-os stickel jarkalok a zsebemben ha veletlenul bajba lennek. Szoval, eldontottem hogy nem adok ki penzt olyasmire amit ugysem hasznalok ki.
Gondolkodtam hasznaltan...de az ami jo es jo arban is van (8 gb ddr3, haswell i7, FHD-IPS, 14", 256 gb ssd) azok vagy ossze vannak karcolna, vagy kicsit kopottak..vagy ha jol neznek ki akkor majdnem bolti aron szeretnek eladni (£550-800) max 90 nap garanciaval. Ezert inkabb egy olcso es beleposzintut valasztottam az elkovetkezo 2-3 evre. Utana ugyis lesz jobb es lecserelem.
Jah, es plussz £40-ert adnanak hozza +1 ev garanciat.
Franc sem tudja...de szerintem ez az ami most az igenyeimet kielegiti ezert szerintem belemegyek...az ara nem sok 100K huf korul...nekem meg amit nyujt az tokeletes.
Velemeny?
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #132550 üzenetére
Persze, előfordulhat. Szíjas autónál a görgő is elszállhat, ha pont úgy jön össze.
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
Olyanról hallott már valaki, hogy le csavarodott a generátorról a szíj tárcsa?
Menettel van rögzítve, a motor forgási irányától szorul normális esetben. Ennek ellenére pénteken leesett a tárcsa a tengelyről.(az autóról van szó, a talicskarol)
-
norbert1998
nagyúr
No gumik lecserélve.
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #132547 üzenetére
Ugye mentünk 110-el, egyszer csak nem gyorsult a busz, nyomta a gázt, de nem történt semmi. Meg álltunk, kétszer megpróbálta beindítani, majd eszébe jutott egyikünknek, hogy ő azt látta, benzint rakott a buszba, furcsalta is, hogy az kell, de félre intette a gondolatot. Hát, nem kellett volna.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz stratova #132544 üzenetére
Nem véletlen. Azt ne felejtsük el, hogy milyen árkategória - kisebbek szoktak nyerni. Egyébként éreztem, hogy az fog nyerni, nem igen lehet belekötni. Családi egyterű, meg hát... az sem a szivem csücske, de azért még lehet kapni, tény, prémium(abb) szegmensben nem igen van vagy elvétve (nagy) család barát autó. BMW X2 is jó lett szerintem, érdekes látni a lineup-ot. M8 szerintem is egy faszság, főleg, hogy ezeket már vezetni nem olyan jó. Mármint úgy értem, hogy már a BMW 5, Audi A6, E merci kategória méret még az a határ, amit még szivesen és talán értelmesen lehet vezetni, ezek felett mind beülsz utazol autó, amivel nincs baj, de felesleges, pláne, hogy beltérkínálatban nem igen nagyobbak a való élet felhasználásban, cserében parkoláskor kezelhetetlen. Visszatérve az SUV is ilyen. XC60 is már necces, XC40 és mérettársai még élhetőek.
HSM: Ha nem lett nagyon indítózva vagy egyáltalán nem, mert rájöttek, menthető, ha gázos, akkor porlasztó körben kell cserélgetni, motor azért durva lenne. Fordítva (benzinbe dizel) még jobban-jol tolerálja.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
Jo reggelt kívánok autósok
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
HSM
félisten
válasz norbert1998 #132542 üzenetére
Legalább most lesz benne egy nullkilométeres motor.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz norbert1998 #132542 üzenetére
Eh... sajnálatos.
Morcos: be is húzta az év autója díjat, itthon is tuti, azt viszik majd a legtöbben a palettájukról. Nekem csak a szokásos sirámom van a SUV-októl, hogy mindenki minden méretven árkategóriában azt nyomja és szépen hallnak ki miatta az egyterűek. Ha családi hajót akarsz akkor veheted a "dobozos" (kishaszont), ami lehet hogy adott területen a legnagyobb helyet adja, de azért nem olyan komfortos nem is olyan miőségi anyaghasználatú mint egy klasszikus személy és arra épülő egyterű. Éppen az S-max-ról és Turanról írta pl a whatcar de más lapok is, hogy ezeknek egész személyautós a vezethetősége (nyilván nem bömbi, bár azok a 2 Gran Tourert csinálják szerintem feleslegesen hosszabb 7 üléses kivitelben, mert ott kellene a hely hátra, ami a klasszikusan hátratolt vezetőülés miatt nincs meg és nagy bódé létére nincs több hely a 3. sorban, mint egy C-max grand vagy Qashqai+2-ben).
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #132540 üzenetére
Űber 98-at próbáltál?
-
norbert1998
nagyúr
A transit nem megy szuper 95-el.
-
bandi0000
nagyúr
válasz Lacielvtárs #132538 üzenetére
birom ezt a srácot, néha egész jó videókat dob fel
Xbox One: bandymnc
-
-
bandi0000
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #132535 üzenetére
Akkor annyiban módosítom a mondókámat, hogy közel 8 éve bemutatott technológiát sikerült felhasználni.
Véleményem szubjektív...
-
#Morcosmedve
veterán
-
-
stratova
veterán
válasz #Morcosmedve #132523 üzenetére
Ez van, modjuk szerintem nem csúnya főleg a V60/S60, XC60.
Mondjuk nekem a skoda dizájn jobban bejön mint a VW pedig a passat sem csúnya, de s superb nagyon jól néz élőben.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, van még 2 darab 2TB-s ACA200-asa Toshiba, és 2 darab 2TB-s WD Red. Mondjuk a RED-ek lehet Nálam maradnak, aztán valamire majd jók lesznek.
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
No túl vagyunk a versenyen
Az edgecam csúnyán odavert nekem, sajnos
Az m1-es brutal durva
[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #132522 üzenetére
Ezek az új Volvók nekem már nem is tetszenek. Ismerősöm vett egy XC90-et, az ujabb szériából ..hát..már nem az ami volt. Ő egy 2007-es XC90-et cserélt le rá...és szerinte sem ok. Nem az ami eddig a Volvó volt...
Pedig sajnálom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #132525 üzenetére
Az utolsó sem? Az nem az új villanyauto?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #132523 üzenetére
Számomra ami kicsit fura ebben, hogy olyan dolgokat tettek jelenleg egy concept autóra, amit a Skoda már használt nagyjából 6-7 évvel ezelőtt.. Ami szerintem, főként egy volvo-tól elég gáz. Értem Én, hogy concept, de akkor is..
Pl. a kilincset nagy innovációként mutogatták, aztán ehhez képest, a Skodánál már a Vision-D-n is ilyen kilincs volt, ami közel 8 éve debütált. A végleges autón pedig úgysem ilyen lesz.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
stratova
veterán
válasz norbert1998 #132514 üzenetére
De leginkább drága
Laca! Csapassad, de leginkább vigyázz magadra és az állófűtés legyen veled! Szöges gumit fel, mármint a járgányra! Aztán hozz majd nekünk ilyeneket:
[ Szerkesztve ]
-
Jo reggelt, ma munkanap van, már akinek
-
MiklosSaS
nagyúr
Ugye, hdd csere volt ssd-re a laposban. Minden jo volt, ma szuksegem lett volna a webcamra..termeszetesen nem eszleli hogy van webcam-om...
Aztan ugye ez tapogatos kijelzos ..mondjuk majdnem soha nem is tapogatom, de ma teszteltem..termeszetesen az sem mukodik. Leszedtem minden drivert az Asus honlapjarol, de semmi. Sem webcam, sem tapogatos kijelzo nincs...Mit lehet ilyenkor csinalni? Valami otlet? Elotte, a lusta hdd-al volt webcam is meg tapogatni is lehetett ezt a szart.
(Mondtam hogy le szeretnem cserelni, volna is valami akit erdekelne a lapos. Ismerosom fianak kellene, oda adom neki pici penzert, de szeretnem teljesen mukodokepes allapotban adni. )
-
Böff
Jó éjt, Pestiek, és nem Pestiek, főleg a svedeknek jo kormány tekergetest[ Szerkesztve ]
-
Methionyl
senior tag
válasz norbert1998 #132514 üzenetére
miben más ?
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
norbert1998
nagyúr
Bp-n inni hű de jó
-
-
törölt tag
Svédországba vagyok héáooo
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
bandi0000
nagyúr
én még várólistán se vagyok akkor
bazdmeg ezzel a nettel hogy lehet élni? erre kéne fejleszteni végre nem az utakat karban tartani meg a rezsit csökkenteni
-
bandi0000
nagyúr
Láttátok a Geeforce Now-t? most van béta, jelentkeztem rá, kíváncsi lennék milyen, mert optimális esetben eldobnám a hw fejlesztéseket miatta, de persze a szűk mindig a net lesz
-
Jo reggelt, végre péntek, győz a jó
-
HSM
félisten
válasz norbert1998 #132500 üzenetére
Igen, amíg működik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest