Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Meglátjuk!
Életem egyik legjobb alaplapja az az Asrock Z170 OC Formula volt, ezt követően az MSI Z97 MPower max aztán az Asus Rampage X79. Abit, Epox és DFI-t most nem emliteném.
És egyben az egyik leg ocsmányabb, fosabb lap amihez szerencsém volt az az Asrock Z77 Extreme 6. Fos volt a négyzeten.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
HSM
félisten
válasz MiklosSaS #132490 üzenetére
A CCX-es kérdés szerintem nem olyan vészes, ha kellően gyors köztük az összeköttetés. Remélhetőleg ezen a téren is faragtak a rendszeren.
(#132493) hackeeeee: Nekem egy B85 Pro4 lapom volt tőlük. Príma kis belépő lap volt, tökéletesen és megbízhatóan tette a dolgát, míg megvolt.
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #132493 üzenetére
En azert nem emntem vissza a oskorba . En inkabb a Z170-es lapokig utaztam vissza csak. kicsit kozelebb volt a 2018-as valosaghoz
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
" Beszáll a VGA-piacra az ASRock! " Na erre kivancsi leszek, ha olzan jok mint a alaplapok akkro lehet megnezek egyet.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #132490 üzenetére
Szerinted melyik elsz a javaslott a Ryzen 1700x vagy a Ryzen 2600x vagy mi lesz a neve? Marmint,hogy a tobb mag vagy a ujabb es kevesebb mag? Vagy minden esetben a 1700x erosebb lesz a ujabb kevesebb magos tarsanal? Global teljesitmenyre ertem.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Olvastam a PH! cikket a ryzsa+-ról...a 4.35 GHz azért már elfogadható. Ilyen tempóban a ryzsa II-nek meglesz a 4.5-4.6 GHz ami szép. Lassan c/c-ban ott lesz ahol a mostani Intel platform.
Még csak a CCX-el kellene kezdeni valamit...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
stratova
veterán
válasz Whysperer #132481 üzenetére
"Milliárdokat költünk PC-re"
Megint lemaradtam egy közbeszerzésről?
Ha komoly a szándék max. feldobsz róla egy doodle szavazást. Bár én ilyesmire ritkán jutok el, ált. családilag 2-3 hétre előre betervez vmit asszonyka, max ha ez egyik ilyen vmi csajos buli lesz (amit egyébként támogatok, kell a társaság), akkor annak párjaként lehet ilyesmiben gondolkodni.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #132482 üzenetére
Naonnagy igazságot írtál az elején 😈
-
-
Whysperer
addikt
5 eve megy az oltogatas es meg egy brutal hetvegere nem mentunk el hetvegen mondjuk Balatonra vagy a hegyekbe sutogetni meg lazulni. Szegyen !!!! ) milliardokat koltunk PC-re ,de 30 ezer nem volt egy hetvegere. Sracok mi ez??? 8))
-
válasz MiklosSaS #132474 üzenetére
Bizony igazad van, régen még a csajok is itt voltak napi szinten, sőt itteni megosztott csajos képem miatt kaptam bünti is
Amikor ide kerültem akkor még amds voltam, majd inteles lettem, most meg elacosValóban sok minden változott..
Álarcos indián es batman: pejoratív értelemben gondoltam, amit írtam
Ott van még mackósajt úr is, aki oszlopos tagja az amdbek, no meg a régi mester is, az ViZIon kolléga, aki már nincs köztünk...Sok régi emlék
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Whysperer
addikt
válasz Lacielvtárs #132473 üzenetére
De En itt vagyok 8)) ELACielvtárs tudod Te milyen igalommal varom az FX +1060-as gepemet,hogy vegre kierje. falat kaparom az i3 + gt940tol mar 8)
SAS: Happy 5th anniversary day Topic
Hablaty irhatna egy unnepi beszedet mai nap alkalmabol
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
buék!
-
CJ4567
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #Morcosmedve #132475 üzenetére
Hiba volt azt a filmet Hablatyinak meglátnia....
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #132473 üzenetére
Hogy eltelt ez az 5 év...és mennyi minden változott. Túl hamar repül az idő...
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #132471 üzenetére
És igen! A mai nap a te napod! De nemcsak a tied...ma 5 éves a topic!!!
-
válasz #Morcosmedve #132469 üzenetére
viszont kívánom Bundás Kolléga...
minden női egyednek körülötted
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, megnéztem, mindkét WD red garis, 2019 áprilisig a WD-nél.
Véleményem szubjektív...
-
#Morcosmedve
veterán
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #132467 üzenetére
🗿
-
Reggelt kívánok ébredni kéne mán '
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MiklosSaS #132465 üzenetére
Alapból valszeg nem lenne ekkora, csak ennyivel szarabb a paszta, ami benne van.. Sajna sok példát láttam annó skylake topic-ban is, persze ami nem HEDT, de 100k-s kategóriában is nevetséges..
Mondjuk Én akkor, amikor Nekem annó meglett a GC (Hablaty után szabadon) Én nagyjából túltettem magam ezen, főként úgy, hogy az SA-val sikerült kordában tartani, reális hőfokok mellett.
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #132464 üzenetére
Na ez az ami engem nagyon zavar. Semmit nem érek azzal gogy Cinebench-ben megyen 4.9 GHz-en ha munkára fogva 4.5 GHz-en is megsül.
Nem hiszem el hogy ekkora különbség van 7820X és 7800X között. Mondjuk a 7900X-em 4.5 GHz-en is instant 90 volt Cine-ban.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MiklosSaS #132463 üzenetére
Sajna nem csak a HEDT-vel. Oké, hogy erő van, de ez a pasztás téma nagyjából nevetséges kategóriába tartozik. Sajnos.
Persze oké, hogy orvosolható meg minden, csak pont amit te is írtál, azért elég gáz, hogy egy 200k+ cpu-hoz hozzá kell nyúlni, hogy úgymond "élhetőbb" legyen..
@HSM: Persze, tudom, hogy nem fog világot váltani. csak ha, egy kicsit ugranának fentebb az órajelekkel, ebből adódóan OC-val is lehetne kicsit fentebb menni, az már frankó lenne.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
HSM
félisten
válasz MiklosSaS #132461 üzenetére
Szerintem a "mainstream" processzoron is 60-80 rugóért is atom gáz ez.
Megkaptam a jóságot a 4690K-mon, ne aggódj. Röhögve belőhettem volna 4,8Ghz-re, ehylett hőmérsékleti megfontolásból ne süljön meg csak 4,4 maradt belőle. De még ahhoz is be kellett lőnöm egy TDP-korlátot, ami levitte AVX2 alatt 4Ghz-re, mert megsült volna. Pedig ugye itt is FELÁRAS volt a K verzió és az OC.
[link](#132460) hackeeeee: Mint írtam, amit eddig pletykálnak róla az nagyon szimpatikus, de azért ez nem fog belőle alapvetően más processzort csinálni, ami nem is baj persze.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
De azért számonra az siralmas hogy a lricesszorba benne van a 4.8 GHz atom stabilan de 4.4-4.5 GHz-en kell járatnom mert az Intel egy ilyen kaliberü processzora is lekvárt rakott...
Lenyeltem ezt ma8nstream vonalon...de itt azért...na...
-
HSM
félisten
-
MiklosSaS
nagyúr
Ez a qrva 7820X erősen melegedik. Ahol a 7800X 65 fok volt ez 80-82, pedig csak 4.6-on hajtom. Benne van a 4.8-4.9 GHz..csak oda delid kellene. BaXná meg az Intel... £500 processzort megbontani...
Ha jó lesz a rizsa+ lehet lecserélem.
-
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #Morcosmedve #132450 üzenetére
Igazi szőke p!csa!
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #132447 üzenetére
Az a szög nem a hőmérséklet te satu!
-
válasz #Morcosmedve #132445 üzenetére
Dehogyisnem
Apám , végeztem a buntivel?
Kijöhetek a sarokból? Itt nagyon meleg van, 90fok[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
-
#Morcosmedve
veterán
válasz norbert1998 #132444 üzenetére
Azok női boxerek, nem vagyok picsás csitri!
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #132443 üzenetére
Nem a tieidet?
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Lacielvtárs #132438 üzenetére
Már megint a fehérneműidet próbálgattad, azért!
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Mit képzelsz te magadról? Te vagy a topic ébresztője!
-
törölt tag
Ez elfogadhatatlan. Többet ne forduljon elő.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #132435 üzenetére
Lehet.
Napot! Elacival mivan? Beteg?
-
stratova
veterán
válasz norbert1998 #132430 üzenetére
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #132430 üzenetére
Várjál még a rizsával. Ha drága lesz akkor olcsóbban vehetsz majd egy X370 lapot meg egy 1700-aat. Mondjuk játékra az 1600 is jó.
Szerintem a rizsa+ az max 4.3 GHz-re saccolom, a jobbak lehet mennek majd 4.4-et tuningolva.
Szóval várj még.
-
HSM
félisten
válasz Balathruin #132427 üzenetére
Viszont minél jobb lesz, annál több olcsó használt 1600 is lesz a piacon. Szvsz csak jól járhat, ha kivárja a startot.
-
HSM
félisten
válasz Balathruin #132425 üzenetére
Főleg, ha tuningolna... Akad pár ígéretes hír az új holmiról.
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #132424 üzenetére
Most fog megjelenni a Ryzen 2 (Zen+). Nem lenne jobb várni addig? Ha jól tudom 1 hónap.
-
norbert1998
nagyúr
Na plazma megvolt. Rizsa rendel
Meghagyom az i5-ot egyelőre, aztán ha nem jó a rizsa, azt adom el1600-as jó lesz? Vagy x legyem? Tuningolnam
-
Azséigazám...
-
bandi0000
nagyúr
válasz norbert1998 #132416 üzenetére
hogyne én is azt akartam, de a régi proci, használt aksi, esetlegesen nem fullhd ips miatt kénytelen voltam ezt választani
Xbox One: bandymnc
-
Whysperer
addikt
vagy esetleg ez. ez most 750-rol 650.
HP Pavilion Pro 14-bf101na Full-Featured Edition Laptop
Intel® Core™ i5-8250U
35.6 cm (14") diagonal FHD IPS BrightView WLED-backlit (1920 x 1080)
8 GB memory; 256 GB SSD storage
NVIDIA® GeForce® 940MX (2GB)nem igazan volt meleg , van alatta egy ventis pad,de lazan megy egesz nap rajta a jatek es mag ASUS OC softvert is hasznalok,de nem forro a laptop,monitoroztam mar parszor.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #132405 üzenetére
HP Pavilion x360 14-ba103na Full Featured Edition Convertible Laptop
£649.00
[link]Intel® Core™ i5-8250U (1.6 GHz base frequency, up to 3.4 GHz with Intel® Turbo Boost Technology, 6 MB cache, 4 cores)
35.6 cm (14") diagonal Full-HD (1920 x 1080) display
8 GB memory;
256 GB SSD storagekifele is
En aa i3 5010 + 4gb ram +gt 940-nel 20 fos raidet tolok low grafon ,de 30-60 Fpssel. akkro evvel lazan meg jatszani is tdsz ,ha kirakod nagy kijelzore.
az en laposomon lazan megy a WoW/Dota2/Diablo3 SC2 hasonlo.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
SAS van laptopomra discound nezd meg a lenovot meg a hp odlalat.. mdnegyikre van kedvezmenyem szinte ahogy irtam.
irtam privatba lenovohoz code-t
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #132409 üzenetére
Mivel nem az enyém, nem túl sok. Írok privátot.
Véleményem szubjektív...
-
bandi0000
nagyúr
én most vettem egy Latitude 5580 at, nemrossz ketyere, a kijelzőjét nem annyira dícsérték de ips, nekem bőven elég, azért érezhetően minőségibb a ROG hoz képest, attól függetlenül hogy műanyag ez is, procit meghajtottam, de SSD vel nem vettem észre különösebb hátrányt hogy gyengébb, ment a virtuális gép + visual studio is, ha ezt bírja akkor elég, hátha megéli már diplomáig
7480 at akartam, de a teljes bill kiosztás meg a nagyobb kijelző miatt ez jobb lesz, az aksi viszont elég durca benne
mondjuk ssd nél nem tudom mennyire gáz hogy 122tbw van rajta elvileg bár asszem nvme, bár úgy is akarok rakni bele egy hdd t is
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
HSM
félisten
Vegyél valami jóféle 14" üzleti gépet. Elsőre Dell E64x0-74x0, Lenovo T4x0 széria jut eszembe. Notebookos topikban tuti képben vannak jópáran, melyik szériákat érdemes venni vagy éppen kerülni. A jobb szériák használtan is megvehetőek, és bőven az általad megálmodott áron.
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #132404 üzenetére
Nem feltétlen azt akartam fényezni, de tény, hogy nagyon élvezhető alkotás.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
törölt tag
Jó reggelt morék!
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Mivel a mediaPC elment, mas gepet meg nincs kedvem epiteni. Inkabb valami jobb fajta (de nem aranyaron) lapos kellene. Most van egy Asus TP300L, minden rendben van vele, van benne ssd is....csakhat a kijelzoje...utalom.
Kellene egy 14" koruli, max 15...de inkabb 14. Legyen benne vagy 8 giga ram, egy ssd de ha nincs az sem baj, rakhatok bele. Ami a lenyeg az a FHD, es ha lehet IPS. Neha gepekhez kell csatlakoztatnom a lapost es eleg szar amikor nem latom az egesz sor programot hanem baszkodni kell vele. Szoval:
FHD IPS vagy VA
Ryzen vagy i3/i5 (szamomra az i7 felesleges)
VGA nem szukseges, jo az igp is.
Aksi tartson 3-4 orat ha lehet.
Konyu legyen.
Ha lehet akkor Asus-t ne, johet barmi mas de lassan mar csak a feliratjatol is undorodom.
Olyan 500-700 angol font korul gondolkodom, denem banom ha 400-ert megkapom. De ha nagyon megeri akkor kifizettem a 800-at is. Csakhat mar 999-ert veszek ferges almat mint amit az asszony hasznal.Na, laptop guruk....segitsetek nekem pls.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz norbert1998 #132403 üzenetére
Az se rossz, de az cliche’ movie azert, hiaba...
© asszongya'hogy
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #132400 üzenetére
Azokat még nem láttam, így eddig számomra messze a legjobb a kingsman volt tavaly.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Elvileg lesz Nálam egy 2 rekeszes Zyxel nas326, 2 darab WD red HDD-vel, érdekelne innen valakit?
Egy ismerősömé, Neki végül mégsincs rá szüksége.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #132400 üzenetére
Mivel nem láttam, nem tudok nyilatkozni. Del Toro miatt várható volt, hogy kasználni fog, na meg maga a stori miatt is..
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest