Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #111599 üzenetére
Jó barátom most az 1,6-os benzines Lodgy Arctic-kal szemez, a valamirevaló Logan MCV-k jelenleg eltűntek. tudom neked ez is lomha lenne.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #111592 üzenetére
Szerintem egy Sandero kasztnihoz minimum egy 1.6 mpi vagy egy rakéta 1.5 dCi dukál.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #111596 üzenetére
Nade egy kisautó, amiben benne van 100 ló, mondd, hogy hogy lehet normálisan hajtani? Főleg, ha az a 100 ló csak akkor jön ki abból a 850 köbcentiből, ha pörgetve van?
Van egy szerelő, ahova szoktuk vinni a kocsikat, ha valami olyan baja van, amit még mi se tudunk megoldani, hogy egyetlen olyan tCe-ről tud, ami 100k km körül van, de az olyan, hogy soha nem volt 2500 felett pörgetve, idősebb néni autója.
A többi akkorra már mind turbócserés.
Valaki mesélte, hogy egy ismerőse csak és kizárólag tCe-re specializálódott, és annyira rosszak, hogy olyan szinten megél belőle, hogy már 3 alkalmazottja van a tCe-only műhelyében
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #111592 üzenetére
Attól függ mennyire foglalkoztak vele, vagy sem.
A VW concern-ben is van 1.0-1.2 TSI motor, ha figyelnek a turbóra, akkor a világból kimegy.
Használtban necces, mert a valós kórtörténet nem nagyon derül ki, így azt nem nagyon lehet tudni, hogy hogy bántak vele korábban.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
gyiku
nagyúr
-
gyiku
nagyúr
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #111584 üzenetére
Hát mit mondjak...nagyon sajnálom...de magának kereste...nyári gumik...hátsó hajtású gépen télen, pályán öv nélkül.....most mit lehet erre mondani?
Más:
Megyek most teszt drájvra...haver véleményem ellenére vett egy Dacia Sanderót...0.9 literes turbós...benzines....egyetlen plussz hogy olcsó volt. Három éves, 34.000 kilóméterben....£5500...1 év full garival, és 1 év full casco ajándékban.
-
-
Popes
őstag
válasz Lacielvtárs #111584 üzenetére
Nagyon sajnálom, de nyári gumi+tempó(+még mások "hülyesége"is)=......látjuk.
Deus ex machina
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #111563 üzenetére
Nyugodjék békében.
-
bandi0000
nagyúr
az mennyire lehet jó ötlet, hogy úgy festeném le a felnit, hogy rajta van a gumi? persze faszán körbemaszkolnám a gumit, de csak a külső felét festeném a lemezfelninek, mert nem annyira szép már
Xbox One: bandymnc
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #111575 üzenetére
Igazad van, csak utólag hibát keresni, főleg ha áldozatról van szó, szerintem nem helyes. Így történt ennyi.
Épp ma beszélgettem az autószerelőmmel, pont a jeges utakról volt szó. Többekközött arról, hogy nem takarítják Szolnokon a mellékutcákat, és kész jégpáncéllá változott. Csoda hogy kitudok jönni a nyomvályús jégből. De mindig az utak minősége alapján kell megválasztani a sebességet, és a "vagányságot". Lehet új téli gumid, lehet kismillió elektronika az autódba, ha azért indul el, mert nem az út adta keretek között használod, akkor magadra vess. Én sem vagánykodom hóban, meg jégen, max üres placcokon, ahol tudom, hogy nem okozok kárt, és van "bukótér".
A mai sofőrök 50%-a azt hiszi, hogy a kütyü, meg a téli gumi = nyári viszonyokkal, holott NEM! Erre kellene felhívni mindenki figyelmét.Az öv... erről mit mondjak. Kell, jó, hasznos. Életet menthet. Mindenki maga döntése, hogy felrakja vagy sem. Én pl. már annyira hozzászoktam, hogy motoros reflexé vált. Ha kell ha nem bekapcsolom.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz #Morcosmedve #111572 üzenetére
Engem is zavar már, ha nincs becsatolva...
Kell egy ps2
[ Szerkesztve ]
HATER
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #111572 üzenetére
Én erre annyit tudok mondani, hogy Nekem van olyan ismerősöm, aki annak köszönheti az életét, hogy nem volt bekötve, és kirepült az autóból, ennek köszönhetően nem az ölében kötött ki a motor..
RiP.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #111573 üzenetére
Pedig néha okos dolog feszegetni, mivel lehet a kövrtkező áldozat már nem lesz áldozat a feszegetésnek köszönhetően.
Természetesen szomorú amikor ilyen dolog történik, nem lennék a családja helyében. De be kell mutatni azt is hol volt a hiba... a sofőr? A verda? Mert mint mondtam, lehet azt olvasva a køvetkező " lovag" már használni fogja az övet.
Meg máskülönben is.... ..pályán öv nélkül?!
-
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz norbert1998 #111555 üzenetére
Hali mindenki! Nem tudok most fényképet készíteni, mert a szerelőnél van a kocsi. Délután elvileg visszakapom.
Sajnálatosak ezek a balesetek. Én nem szoktam feszegetni mi és miért történik. Sajnáljuk, részvétünk, és ennyi.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz MiklosSaS #111571 üzenetére
RIP!
DSC off/fél off-al engem is ért már meglepetés, pedig tudtam, hogy ki van kapcsolva, ergo számíthattam rá, hogy megindul a hátulja, persze megfogtam, de bizonyos sebesség felett nem ajánlott semennyire se kikapcsolni, közúton.
Ettől függetlenül is megcsúszhatott, elnézhetett valamit, stb. stb. Mikor tanultam vezetni, utáltam az övet, meg előtte is, mondom ha meglesz a papíros, nem kötöm be, legalább is városban, aztán megszoktam, mire meglett az engedély.
Ezzel együtt rájöttem, hogy szinte teljesen mindegy, nem zavar, ha igen, be kell állítani.
Most már az zavar, ha nincs bekapcsolva, pedig háztól boltig van 500m, de ott is benyomom, plusz drága ha elkapnak.© asszongya'hogy
-
törölt tag
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #111568 üzenetére
De mi tortenhetett, mi okozhatta a csuszast? Hirtelen szeretett volna kanyarodni? Miert szeretett volna jobbra terni a belso savrol/> Ha ezt egy 20 eves tapasztalatlan gyerek csinalta volna akkor megertenem, de egy 37 eves ferfi....?!
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #111565 üzenetére
Lehet hogy tévedek vagy régi teszteket néztem anno...
Ela: BMW van, de öv az már minek? sajnálom a gyereket...de jó hogy nem vitt magával több embert.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #111563 üzenetére
R.I.P.
A franc egye meg azt a kurva biztonsági övet....olyan nhéz bekötni?????
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #81556480 #111560 üzenetére
Olcsóbb okyan 20-25 %-al de picivel erősebb, kevesebb Vram és nagyobb fogyasztás.
Visszont az egyik legjobb grafikus chip az elmult 5 évben. Elég jó tuning potensek és jól is skálázódnak.
Bandi: utoljára a macskával néztünk 780 vs 970 teszteket. Akkor pár %-al erősebb volt.
A macskát kellene kérdezni, neki volt két 780-a meg most is van 970-je.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz #81556480 #111560 üzenetére
módosítom, a 970 erősebb, játéka válogatja de 10-20% között
(#111562) MiklosSaS : amikor bejött a 970 akkor szinte ugyan ott voltak, most belenéztem 1-2 tesztbe, ott fullHd és felette azért több fps-t dobott a 970, nyilván újabb is, kicsit jobban tolják vagy fene tudja
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #111550 üzenetére
Nekem még a motorháztetőnel is fel kapcsol a beltér, azt tudom
Ha jól tudom, motor sincs a lámpán
Ha a tied motoros, le tudnád fotózni a hátulját? -
Jó reggelt lusta népség.
Ébresztő hasatok hullik a zuzmara"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
válasz Jakuskacsa #111550 üzenetére
jaja biztos. De miért ?
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz norbert1998 #111549 üzenetére
Fényszoró állításnál lehet kint a motor is hibás. Nálam az volt a bibis, szarul volt bekötve. Nálam a beltéri világítàs nem kapcsol fel ha felnyitom a csomagtartót. Bár az fl ben lehet igy van már.
Laci: te is etted a tyukszart gyerekkorodban?
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #111545 üzenetére
Igen, felszeretlség függő.
Nekem nincs pl bőr belső sem, a rádió is csak kazis volt, csak 2 légzsák van, és bár van tekerője az elektromos fényszóró állításnak, az nem állítódik. Ülésfűtést azt most mintha felfedeztem volna, de szerintem csak megelem lettHa a csomagtartó nyitva van, akkor a beltérlámpa is bekapcsol, ugye?
Mert akkor nem biztos, hogy a csomagtartóé, mert ajtónyitásra felkapcsolás módban is világít, de halványan, a led (kb mint a gyári hagyományos izzó, annyira). -
törölt tag
Ma fater fűtött műhelyébe átvizsgáltuk a kocsit elejétől a végéig.
Ilyen verda a mesében sincs.
A pótkeréken rajta a gyári matrica, a csavarok és felfekvési pontok sértetlenek = 0. km-es a kerék. (emelő is)
Minden alkatrész ami "kopó" és meg tudtuk nézni az GM, vagy opel: ablaktörlő lapát, kipufogó dobok meg ilyen apróságok.
Szervizkönyvet a héten lekérdezem opeléknél.
Az összes tipikus B vectra gumikéder hiba itt tökéletes állapotú . Nincs felrohadva egyik díszléc sem, ami szintén típusbetegség az első szélvédőnél.
mikroszálas kendővel meg meleg vízzel vödörből lemostam a műhelyben, most a színe is csilli villi. Majd lőni kéne fotós haverommal egy frankó képsorozatot róla.
Hát én most nem térek magamhoz az örömtő. Egyedül a dísztárcsát tartom rohadt ocsmánynak, de elnézem neki hogy egy garnitúra alig használt michelin alpin 3 gumi veszi körül..
Max veszek a téli szettre G astra dísztárcsát ( szerintem az a legszebb opel) , nyárra úgyis valami nagyobb kerekeket kap.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #111542 üzenetére
Hát na....jó a fantáziám.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz norbert1998 #111544 üzenetére
Akkor lehet csak nálam van a kesztyűtartóban (más felszereltség? ). Nincs késleltetés, amint lezárod azonnal érzékelnie kell. Amúgy az érzékelő az a sárga réz színű 4 valami ami az ajtón és a kasztnin találkozik. Azok szoktak beragadni, vagy már nem zár rendesen. Nálam már mindenhogy világít, bármit kezdek vele, én kikötöttem.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #111543 üzenetére
Kesztyűtartóban nincs lámpa, a csomagtartóra meg úgy emlékeztem, elalszik. Ezekszerint mégsem. Vagy csak mivel tényleg nagyon keveset fogyasztó led-ről van szó, lehet, hogy késleltetve alszik el emiatt? Gyári késleltetés tudtommal ninjcs benne, utastérben legalábbis.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz norbert1998 #111539 üzenetére
Típushiba, írtam egyszer egy pár hete ezt is. + hogy nézd meg a kesztyűtartó lámpáját is!
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #111540 üzenetére
Hát ha nagyon szeretnéd...amig "furulyázol" vakargathatom ha akarod
-
-
norbert1998
nagyúr
Kimostuk a kis seggrakéta hűtőrendszerét. És végre van fűtés
Való igaz, nem kapcsol le a csomagtartóban a lámpa
Ez szivhatta le az aksit. Viszont mivel LED-es, annyira nem észrevehető -
MiklosSaS
nagyúr
-
válasz #Morcosmedve #111536 üzenetére
'Micsoda nő ez a férfi... 'salalalaaa[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
#Morcosmedve
veterán
-
válasz #Morcosmedve #111534 üzenetére
8 bit
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
-
törölt tag
meghalt az első parlamenti humorista Torgyán Jóskabá. mikor ő nyomta, még nem követtem a politikát, de a stílusa frankó volt !
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Laci és a GTAV..
Véleményem szubjektív...
-
-
MiklosSaS
nagyúr
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #111520 üzenetére
De panaszkodok.....
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Basza meg a hidegjet.....-3 fok van kint de -8nak erzodik a qrva szelje miatt...
-
válasz #81556480 #111515 üzenetére
van ebben is valami, szóval ha beszólók úton útfélen, akkor férfiként fognak kezelni vagy inkább valami hisztis, vérző női egyedként?
én már bele törődtem a jelenlegi "állapotba"[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #111514 üzenetére
csodálkozol ?
állandóan ilyen nőies fíínomsággal kívánsz jó szerelést, meg szép napot ezeknek a kreténeknek kicsit férfiasodnál és elküldenél mindenkit az anyjába, mindjárt jobban tisztelnének
-
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #111512 üzenetére
ez már le nem kopik rólam
ma megyek befűtök a műhelybe aztán vizsgálgatom a verdát
-
-
Jó reggelt vasárnapra ébredő topik lakók
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #111503 üzenetére
GTA 5
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #111503 üzenetére