Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-a dízel szar
-az intel szarna tessék lehet vitázni. akkor is nekem van igazam
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Jakuskacsa #113597 üzenetére
Hát na....
Gyere oszt összedobunk egy milfpartyt....kiposztoljuk szépen a fórumra...
had örüljenek a többiek is.
De csak akkor gyere ha dízelel jössz...egy faCCa kis 1.3 multijet-el
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Jakuskacsa #113592 üzenetére
Ha nem kell oket nyiras kozben megdugni...akkor az is lehetek
ha jol fizetnek.
De ha dugni is kell oket akkor hivlak teged, @GyorsFaCCu kollega, hamar lerendezed a nyajat
(#113595) Popes : inkabb paraszt legyek mint lusta.
-
HSM
félisten
válasz
Jakuskacsa #113586 üzenetére
Ja... Nem akartam megint flamewar-t... Csak unalmas már az állandó piszkálódás Sas-tól. Most legalább már név nélkül. Végülis ez méltányolandó, legalább megfogadta a kérésem.
-
Jakuskacsa
senior tag
Mert Te az egészet fikáztad azéééé
A kártya jó, a memóriát kellene újragondolni rajta... ennyi. Meg sem fordult volna a fejembe lecserélni, ha van rajta memó. Amúgy továbbra is jó kártyának tartom....és megint ennyi...
HSM: Off topicban offolni olyan mint azért menni uszodába, hogy ne fürödjééé (le) -
HSM
félisten
válasz
Jakuskacsa #113576 üzenetére
Bezzeg én jól le voltam oltva, mikor erre a dologra hivatkozva rosszakat írtam a GTX970-ről...
(#113581) MiklosSaS: Attól, hogy nekem nem volt, attól még az ismerősi körömből elég sok dízel fanatikus van, és ezen kívül is elég sokszor és sokféle dízel autót volt szerencsém vezetni az egészen kicsiktől a kicsit nagyobbacskákig....
-
MiklosSaS
nagyúr
Unalmas a melo....akivel beszelgettem azok mind azon a velemenyen vannak amit mondtam.....
Talan aitt akad valaki, mondjuk aki nem latott dizel motort eleteben
-
MiklosSaS
nagyúr
Nincs senkinek kedve egy kis dizel VS benzin cirkuszhoz igy hetvegen ?
-
törölt tag
Akinek 1060 6gb van GTA IV-et indíccsa mán el és toljon néhány in-game képet
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
Whysperer #113574 üzenetére
Aztán csodálkozik, hogy laggol. Tele a memória, a gpu meg arra vár, hogy hova töltse be... anyám... e nagyon hülyeség amit írt. 970 nel is az volt a baj, hogy pl. a Tomb raider beleért a 3,5-be onnatól laggolt nagyon csúnyákat. Amíg nem lépte túl addig tök jól ment. Én most is azt mondom, hogy a 970 jó lenne, ha lenne rajta 6Gb ram.
-
Whysperer
addikt
Egy ilyen kellett nekem péntekre!!! [link]
-
-
Habugi
addikt
válasz
Whysperer #113565 üzenetére
Épp megkérdeztem volna ennek kapcsán hogy hol készült rólad a kép, avagy csendespihenő van-e az óvodában?!
(#113564) LaciCRM:
Ebben van mindenféle és nem kell megvenni mert van/vagy volt GOG-on asszem free GOTY verzió már.
Nem tudom leírni, van benne mindenféle, ilyen coop túlélő is mint amit játszunk a videón meg pvp vagy egy tucat variánsa. Btw videó dátum.., nem véletlen nem játszottuk azóta, eléggé lerombolta a morált egyeseknél, nem az a tipikus mai "mindig nyersz" játék..
-
törölt tag
válasz
Habugi #113555 üzenetére
Feltegyem?
Ilyen túlélő játék? nem egymás ellen vagytok hanem szörnyek ellen, vagy mi?
hány ember lehet max? mi a lényege, írd már le !Én egyszer megveszem a topicból 4 embernek a max payne 3-at, mert 5 éve nem tudok megcsinálni 4 achievementet.
(#113554) Whysperer mi az a nevető tehéntőgy ?
-
Whysperer
addikt
Srácok valamit nem értek a Ryzen CPU és alaplapok esetében.
Azt írják. Aki nem ultra tunningos annak elég lesz a B-s alaplap. ,de az a Funkció nem automatikus ezeknél ,hogy magától húzza a turbo fokozaton túl amé ga cpu bírja meg a hűtés?
"Ez az XFR funkció, ami azt jelenti, hogy ha valami atom hűtést raksz a procira, akkor a szoftver automatikusan húzza fel a procit, akár jóval a turbó órajel felé is . "
Esélytelen azt is tele..tam már.
Megeyk munka után Gyulára pihenni majd lefürdök az uszodában
(vicceltem nem vagyok rektes.)
-
Habugi
addikt
válasz
#81556480 #113553 üzenetére
UT2004 Invasion módja, ebben megtudja az ember milyen hanggal jár amikor felrobban a húsos konzerv/bomba robban az állatkertben.
-
Whysperer
addikt
Céges szünet.. na ,de péntek van na!
-
MiklosSaS
nagyúr
Nézen a tuningos kaby i3 árakat. Van egyáltalán okyan valaki aki kiad érte £170-et? Amikor az i3 ára £80-120 között voltak. OK, amiért tuningos max £140-et...de a £170 már tulzás a javából.
-
Habugi
addikt
válasz
hackeeeee #113549 üzenetére
Élhetsz a gyanúperrel miszerint az i5-öt is dollárban számolta és azért bátorkodott ezzel a kijelentéssel élni.
Más..
Egy ilyennel nincs kedvetek/kedvünk újra megpróbálkozni?!
A mai napig frusztrál hogy hányszor nekifutottunk de egyszer shem sikerült túlélnünk mert ki lettünk filézve..
Jó kis tempós bünti, nem az a lagymatag f*s fajta..A ZöldUfó által linkelt hyperól jutott eszembe, miszerint itt is bőven van mielől kitérni, sőt.., egy pont után kb csak az van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Malibutomi #113547 üzenetére
Hátőő.. Az eu-s árak szerintem sajna nem lesznek annyira jók..
Szal az oké, hogy a dollárban lévő árak jól hangzanak, de az köztudott, hogy Nálunk azokat euróban kell számolni, plusz áfa, plusz haszon.. Úgy azért már nem adja annyira az "instant get" érzést.
-
Habugi
addikt
válasz
Malibutomi #113547 üzenetére
Nagyon erős ajánlat!
Kár hogy pont az XFR-ről nem tudni még kb shemmi konkrétumot.
-
Malibutomi
nagyúr
Jott mar 6 magos Ryzen teszt is.
Eddig ugy nez ki tentyeg valahol Haswell/Skylake kornyeken lesz az IPC, ami eleg jo foleg az arakat figyelembe veve. Ha igazak akkor a 4/8-6/12 jon i5 ar korul, csak par szazaekkal lassabb IPC, de tobb szal.
Kivancsi leszek milyen OC-t birnak majd. -
Habugi
addikt
válasz
Jakuskacsa #113543 üzenetére
Nem írom le a teljes sztoryt mert kamionosUrunk fatalityt hajtana végre rajtam egy-két MÉM formájában, pusztán a habok terjedelme okán de gondolhatod mennyire vettem őket elő ezen két számla okán.., minden eredmény nélkül, már ott tartottam h valamelyik szomszéd vámpírkodik rajtam..
Próba szinten álltam át a beolvasásra, lényegesen kevesebbet fizetek azóta, szóval biztos hogy szar van a palacsintában csak nem tudni ki rejti bele. Lehet ezzel a "feltöltős" módszerrel még kevesebb lenne.
(#113544) hackeeeee:
DA.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
Habugi #113541 üzenetére
Mi már ott tartunk, hogy feltöltőkártyás a villanyóránk. Előtte általány havi 10000 volt, és egymás után 2 évben is fizettünk még rá egyszer 45e -t utánna meg majd 80e-t. Most havi 7-8000e-el feltöltöm, és ennyi. Nyáron van, hogy még a 6000 is elég. (nem kell világítani, + nem sokat játszom nyáron.)
Ezek után nekem senki nem magyarázza meg, hogy a villanyszolgáltató nem csal. -
Whysperer
addikt
válasz
Habugi #113541 üzenetére
hjaja ,d elemértem minden hónapban 3000-3500 Ft votl a fogyasztásom ... 8)) a burtál zabáló FX 8350 + 3 kijelző
Ez azért lehet ,mert a FX meg a tv meg 2 monitor eszi az áramot ,de a 1060 meg a laksában mindenhol 10 wattos led égők vannak csak és azok termelik az áramot
itt van a billentyűzettel forgó játékosok álma. [link]
Habugi: bocsi fejtsd már ki elszoktam a hablatyológiától ... mire is gondolsz?
-
Habugi
addikt
válasz
Whysperer #113540 üzenetére
Átalány az jó, költözés után nekem pár évig nem volt vele bajom, aztán hirtelen két egymást követő évben kaptam év végén egy 90 ill. egy 120K-s számlát, azóta leolvasom/diktálom..
"a dolgozás teszi ki"
No offense de ez csontig hatolt,
dolgozásmunka, ebben a szövegkörnyezetben legalábbis. -
Whysperer
addikt
válasz
Habugi #113538 üzenetére
Nem tudom 4800 általányt fizetek havonta é s minden évbe vissza kapok túlfizetés miatt.
Jakuskacsa: akkro szedd össze magad. 8)) ot tlógnod kell!! 8)) hjaja szép bár marad a 1060 bővn jó még nekem. majd ,ha Meg elkapa megHablatySasulás akkor bedurrantok egy valaki jó cpu+vga cserélt!
az a baj,hog y Én nagoyn élvezném a 4k-s monitort vagy akár a tv-n adolgozni ,de kvára nem jó élmény 4k-s felbontáson dolgozni és jelent pillanatban a dolgozás teszi ki a gép használatom 90%-át 1060 meg röhögve viszi ezeket.
nem rémlik ki ajánlotta ,de a RX480 meg a 1060 k.va jó ötlet volt pont optimális az igényeimhez.
-
Habugi
addikt
válasz
hackeeeee #113533 üzenetére
Le bizony.., 30napig ahányszor csak akarod.
A leteltével pedig ott a jó öreg registry pucolás/reinstall..Azt megköszönném, érdekelne mit brummog Szájlék mellett a 1080as (listás eredmények alapján sokkal több scoret kellett vna produkáljon), annyi megkötés van, hogy az ingyenessel csak egyetlen eredményt lehet az adatbázisukba feltölteni linkelhetőre, kvázi a GoldenChipseddel ne 4.7-en bohóckodós eredmény legyen az amit feltolsz..!
(#113532) Whysperer:
Azért a "semmiért"-et elég erős túlzásnak érzem.., főleg hogy dolgozol is a géppel.
Nyitott kérdés a hasonszőrű Intel nagyvadak mellett pl a 8/16-osok hol foglalnak majd poziciót de az tuti hogy az FX-eket bucira verik majd.
Játék terén pedig.., kizárólag motor/szálkezelés/felbontás kérdése most is, az is marad, kétlem h egy 8szálas CPU a közeljövőben "elfogyna"..Btw ebből a szempontból ami nagyon érdekes lehet majd az a 4/8-as Ryzen lesz (1400X), mondjuk c2c egy Vishera mellé téve, mert faxán lehet majd látni mennyit léptek előre önmagukhoz képest, esetleg még az 1700X pl ami ebben a tesztben is szerepelt, Vishera mellett viszont kikapcsolt SMT-vel h 8valós magon menjen.
-
Whysperer
addikt
válasz
Habugi #113531 üzenetére
Komolyan Én néha nem értem mit fejlesztenek egyik oldalról sem igazán. Idén kénytelen leszek váltani ,ha otthon is neki állok dolgozni és végül csak otthonról szeretnék,de alapon jó a 8350 + még megrántom 4,4-4,5-re lehet még egy évig is elég igy a 1060-nal... nem látom mit kellen efejlesztenem komolyan vagy mért. Úg ymeg rotyantanék eg yilyen Ryzen-t de 100-200 ezret dobáljak ki a semmir emegint nem értem.
-
Habugi
addikt
Egy 8/16-os nagy Ryzen & GTX 1080 Passmark leak, érdekes anomáliákkal: [link]
Itt a CPU részeredmények bontva, Intel nagyvadak mellett.Uez 6600K & 390X: [link]
Kérdés, a 2D/3D score a 1080 esetében vajon wtf?
Amennyire tudni lehet a Ryzen 3.8Ghz-en ment & XFR ami ki tudja meddig tolt és hány szálat, maga a teszt pedig 36+ szálra is jól skálázódik.
-
Whysperer
addikt
válasz
Jakuskacsa #113529 üzenetére
Hallod van egy elektronikus zenei igényes csoprotom facebookon,ha van kedved meginvitálnálak
-
Jakuskacsa
senior tag
-
Whysperer
addikt
válasz
MiklosSaS #113527 üzenetére
Én hybrid vagyok 8)
de msot jövő héten megrángatoma 8350-t 8) viszont amin levagyok akadva,hogy 4 ddr3-ból 2 off ,de nem mutatja a hibát cska a 4 nem megy együtt. de már 5 gépbe néztem és 2 megy most így van 8 gb,de kellene nekem csak nem akarok már ddr3-ra költeni. viszont ,ha vlakinek kell 2x4 oda adom ajándékba nem tudom ,hogy jók-e ,de ha megtalálom akkor oda adom ,ah tudja használja
-
Methionyl
senior tag
válasz
bandi0000 #113520 üzenetére
"rog off"-ra. nagyon gémer vagy má a kis 2 magos talicskáddal
Reggeltet. 7:50kor keltem. jó is ez a homeworking
Btw..nem követem még nagyon a sky-kaby vonalat de pl.: egy Z170es lapban (MAXIMUS VIII HERO) ugyan úgy menne a Kaby mint egy Z270-be? vagy azokat jobban preferálja?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #113521 üzenetére
nem volt kedvem számolgatni
Úgy néz ki ma megkapom a procit, remélem is, még ha nem is rakom össze a gépet, leg tesztpadon kipróbálom
-
bandi0000
nagyúr
Lassan át kéne nevezni a topicot, ROG off-ra, esetleg Intel off-ra, több lesz a kékek lassan mint a piroskák
-
mackosajt
addikt
Sok naplopo.
Ma kezdem az éjszakai műszakot... -
Whysperer
addikt
válasz
Lacielvtárs #113516 üzenetére
Részvétem. Bááár... Bevallom Én azért jhöttem be ma ,hogy 4-kor elmehessek ,mert zúzunk Gyulára hétvégére fürdeni stb. 8)
-
törölt tag
hajnali háromnegyed három van, és ki van égve az agyam
erre beírom googleba hogy "who is prime minister " és működik gec
meg a " who is president " is
( mondjuk mind a kettőre egy zsák szart dob ki, de akkor is működik ) -
törölt tag
beszívtam egy oly csodás malware vagy mi a picsa vírust, hogy a következőkkel nem tudtam leszedni:
anti malwarebytes
nod32
kaspersky
ccleaner
adw cleaner
HitmanPro
avast browser cleanerjó kis pop up ad víruska, néha feldobott nemkívánatos ablakokat.
laptopon elkészített bootolható pendriveon kaspersky rescue disc oldotta meg a problémámat, mert ha betöltött a win, már nem lehetett leszedni azt a gyászt.
Mindezt azért, mert nyomorék sims2-kell rokon gyereknek és égen földön nem bírom elindítani a win8-on . ja igen win8, amit nem ismerek, és a kezelő felületét is utálom, mert idegesítően más ez az egész asztal meg minden, de ez kell neki. Én meg újrahúztam a rendszert. Persze volt hardver hiba is: a billentyűzet szalagkábele nem érintkezett. szóval darabokra is kellett szedni.
Ez volt a mai nap. De már minden összeállt
ez hány habnyi írás a semmiről ?
habugi az a kép olyan öreg mint te vagy ! és olyan kopasz ?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
inspiroyhome
senior tag
válasz
#Morcosmedve #113498 üzenetére
Félórája írta, hogy updatelte a biost és még mindig nem jó. akkor lehet tényleg a ram lesz. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- OLED monitor topik
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest