Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az FX4320 processzornak 4ghz az alapórajele és 4200 a turbó ?
nem jobb egy ilyen 4magos mint az én 6os fx 6100-am? -
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #109896 üzenetére
Ha hosszú távra tervezel akkor mindenképpen iPad. Az enyèm még a kőkorszaki iPad mini2 az asszonynak meg már lassan 3 éves az Air padja de mindkét tablet kitünően hasít....amit egy DroidPadról nem mondható el.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #109894 üzenetére
Szerintem tabletban az almának nincs párja. Mondjuk még alternativa lehet a samsung galaxy s. Vagy valami két giga ramal szerelt Huawei.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #109892 üzenetére
IPad mini2 ha nincs sok €, ha van akkor Air2.
-
Urakok.
Gondolkodom a lányomnak egy komolAbb tableten.
Melyiket javasolnatok?
Valamit mindegyik tablet tudja a digitális tollal rajzolást es csak a megfelelő alkalmazás kell hozzá es persze a toll vagy az tablet típus függő?
Ebben nem vagyok jártas.
Elore is köszönöm a választ es segítséget"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #109880 üzenetére
Ha nagy.leszek majd megértem, hogyan lesz.gyógyír piára pia én ilyenkor ásványvizet iszom dögivel, de hmm asszonykának majd kéne jogsi, néha csak azért nem koccintok, mert hátha még a nap folyamán vezetni kell.
Jakusj: őőőzpörkölt, hmmm felvetem itt is a vadhúst hátha anyósomnak van kedve elkésziteni. Azért lassan becsapok lassan egy fél mákos és diós bejglit. Aztán mi csodálkozunk, hogy édesszájú a gyerek kell is egy kis kikapcs. szerencsére nálunk is jó volt végre az alvókája a tücsöknek anyósomnak meg a városban.volt dolga
Mi azért majd még felkerekedünk a rokonsághoz (sajnos a mait a prücsköt (túl?)féltve későbbre tettük, hosszú vívódás után), jó ez a kis környezetváltozás. -
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #109888 üzenetére
Ne kéresd már magad mint egy szűzqrva!
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #109886 üzenetére
Toljad csak kifelé magadból had tudjuk meg mi az igazság!
-
-
MiklosSaS
nagyúr
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #109882 üzenetére
A sok meló után kell is kicsit.
-
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #109880 üzenetére
Napot! Én tegnap voltam így... reggel meg kellett igyak egy gyógyi sört, utánna rendben volt minden. De már kifordúl a számból a kaja. Tegnap megígértem apóséknak, hogy megcsinálom az őzpörit. Mégcsak meg sem kóstoltam annyira nem kell. De a felét megették, úgyhogy csak jó lett. Ma elvitték a gyerkőcöt is, most anyával rendesen kihenyéljük magunkat. Kb ennyi a program. Van pár film, van kaja, szóval minden adott hozzá.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #109879 üzenetére
Jaja...az éjféli SantaCruz rum és DonSimon Sangria találkozásának a mellékhatása...
De már jobban vagyok, segitett a DonSimon haver...fél liter és már mozogni is tudok. Még fél liter és màr a beszéd is menni fog
Ma is az asszony fog vezetni~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #109875 üzenetére
Tudom, csak engem ez idegesít hogy kikapcsolva is kap pont annyi áramot hogy világítson.
No Sana No Life
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #109875 üzenetére
Ha valahogy meg tudod oldani, akkor nézd meg friss rendszerrel. Akár másik vinyóval. Ahogy Hablatyi is írta, lehet jobb lenne 7-tel.
Ha ott minden frankó, akkor szoftver, win/driver gond lesz, ha nem, akkor alaplap/chipset.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
Fájdulósan indul a reggel.....
-
válasz #Morcosmedve #109873 üzenetére
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
#Morcosmedve
veterán
-
jó reggelt nétkök
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
haggyatok békén. én má nem bírom.
szakadok szét annyit zabáltam ma. és holnap folytatás
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #109857 üzenetére
Másodikra annyit, hogy nekem meg túl jól világít az egerem, esténként letakarom mert idegesít a világítása.
(#109865) LaciCRM
Viszont az alap 40% autómata vezérlés mehet kézzel 25%-ig, és hallhatóan halkabb, mint az új házban a gép. (Fractal Design Core 2500)
(#109867) MiklosSaS Én már a Radeonnal tudom le a szoba fűtését, kicsit hűvös van elindítom a Furmarkot, csak aztán figyelnem kell a VRM-re el ne pukkanjon.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
MrM94
addikt
válasz Mahrenburg #109861 üzenetére
Hmm 959 szexi.
Boldog karácsonyosat mindenkinek!
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
stratova
veterán
Boldog Karácsonyt kívánok a topiklakóknak és szeretteiteknek.
Mackó Úr: Remélem, hogy azért egy kis időre meg tudtok pihenni a hajtás közepette az ünnepek alatt, boldog babavárást is kívánok. S hogy mihamarabb elkészüljön a házfelújítás.
-
mackosajt
addikt
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Nekünk ez az idei rendhagyó.
Első az édesapám nélkül.
A ház kész háborús övezet:
- Fürdőszoba vakolás alatt
- Fiaim szobája gipszkartonozas alatt
- Konyha és a mi szobánk a lomot tárolja
- Előszoba a szerszámokat tárolja
- Udvaron a sok kiszanalt szemét és öreg bútor, régi vízvezeték, lefolyó maradványok.Asszony pocakjában a lányunk szerencsére még elvan.
De hogy mikorra lesz rend, az jó kérdés.Ráadásul nincs szabadság, majd csak jövőre.
Addig meló...http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
Másik topicban jobb a verda
(Neked is!)
-
törölt tag
Vótmá!
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha ilyen van, akkor ha masszívan tolsz rá egy powergombot, hogy kikapcsoljon (nem csak megnyomod és elengeded) majd megvárod, míg betölt, utána sem jó?
Ha jól sejtem, windows 10.
Valamire tolnék fel egy friss win-t. Mindkettő szofveres gondnak tűnik, így elsőre.
De, ha 1 friss winnel is előjön, akkor hardver, mégpedig, sanszosan alaplap.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
DR|FTK|NG
veterán
Nem tudok róla. Én ezt megcsinálnám:
Szedj le egy Ubuntu telepítőt, lehetőleg olyat, amiben van Ubuntu live. Bootold erről a gépedet, válaszd ki a kipróbálást. Ha így is fennáll a probléma, akkor más(hardveres) a gond. -
norbert1998
nagyúr
Kéne egy kis hulp, ha kérhetném.
A reinstallon kívül van valami megoldáslehetőség erre a két (különálló?) hibára?
A windows minden első bootoloáskor egy fekete képernyővel és egy mozgatható egérkurzorral vár. Esetenként idővel bejön a zárolóképernyő háttere, de rakció az égvilágon semmilyen gombra nincs. Reset-tel restart után jó már, de nem igazán tetszik a resetelés
A másik pedig az, hogy minden egyes alkalommal mikor bebootol rendesen a gép, az egér hibába világít, egyszerűen nem jelenik meg sehol sem, nem működik. De ha kihuzom és ujra bedugom, akkor igen. Erre valami megoldás?
-
MiklosSaS
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz CJ4567 #109852 üzenetére
Miért is? Főként azok után, hogy havazott a Szaharában is, nem is olyan régen.
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
-
#Morcosmedve
veterán
Szép napot mindenkinek!
Boldog karácsonyt!🎄❄️© asszongya'hogy
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #109843 üzenetére
elvtársÚrnőnknek is.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
DR|FTK|NG
veterán
Origin-en: Battlefield 3 - Download in queue
1. Hol van a letöltések listája?
2. Miért? -
CJ4567
nagyúr
Boldog karácsonyt! Most már ideje van.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
törölt tag
írok valami komolyat, aztán jön egy ilyen kép.
megértem ha nem vesz senki komolyan. de nem lehetett kihagyni
-
MrM94
addikt
3 órája értem haza munkából,holnap szintúgy dolgozom.Betegen lázasan,karimat egyedül töltöm munkával.Eddig is utáltam mostmár mégjobban utálom.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #109826 üzenetére
Élvezd is, aazért vagy ott
Laca: Lehet beinvesztálok egyre, ha lement a postaösszeomlási szezon, és már nem szezonális a cumó, lemegy az ára. Aztán jövőr lehet így villogni vele
Ha megnézed, van ott ilyen is
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #109805 üzenetére
Nem golf hanem egy 2014-es Polo. 1.4-es sima és lusta benzin motorral.
Nem az a baj hogy német vagy más, hanem hogy tul kicsike....két gyerek+ két felnőtt + csomagok....alig fért bele minden....és bizza' 120 km-es út volt a reptéről a hotelig.
De a francot sem érdekel már....élvezem a szabadságot.
-
törölt tag
válasz norbert1998 #109821 üzenetére
na . erre gondoltam én is. cefet jó. szomszédnak ilyen van. telibe szórja a házat színes pöttyökkel
-
bandi0000
nagyúr
válasz norbert1998 #109823 üzenetére
valamelyik csatornán topshopban, talán RTL 6 előtt nézegesd
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz norbert1998 #109821 üzenetére
ennek a szarnak a reklámját nézem már hetek óta
-
Beretvás
veterán
itten is teszek képet, ne mondják , hogy sz@r a nem magyar..
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz bandi0000 #109813 üzenetére
Egyébként Szolnokot is puha fehér lepel várta reggelre. Szerintem ez egy olyan meglepi amit mindenki remélt, de senki sem bízott már benne. Egy csoda... imádom. Ma először kedvvel takaritottam le a kocsit. Mert ma karácsony van. És mert ez ìgy jo.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
törölt tag
válasz norbert1998 #109817 üzenetére
linket niga
-
norbert1998
nagyúr
mi a véleményetek a karácsonyi kültéri projektorokrol az eBay alján?
-
törölt tag
Megy e valaki az újévi Sintér és Vámpírtalálkozóra? harántfekvésben.
néköd is norbertó
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
Boldog kareszt!
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz #Morcosmedve #109800 üzenetére
Így van.
-
bandi0000
nagyúr
válasz Jakuskacsa #109811 üzenetére
semmire nem céloztam, én is katolikus vagyok, igazából nem hiszem h ez kötődne bármelyik valláshoz is, inkább csak egy népi szokás
-
törölt tag
-
CJ4567
nagyúr
Boldog karácsonyt mindenkinek(előre )
No Sana No Life
-
bandi0000
nagyúr
-
Jakuskacsa
senior tag
Boldog karácsonyt mindenkinek! Este anyóséknál ösznépi ivászat, majd ha még valakinek lesz kedve elmegyünk éjféli misére is.
-
norbert1998
nagyúr
Ej, egyszer akarom átrendezni a polcaimat, akkor sem találom meg az egyik polcot
Még nincs is karácsony, anyám már a szobájában durcázik. Aka elmenekült a munka elől és lefeküdt aludni[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Minden agyfasz ellenére, Kellemes Karácsonyt Kívánok mindenkinek! Egyetek, igyatok sokat! Aki nem szokott, az is!
Reggelt.
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
Hosszú huza-vona után végre lett kocsi, aztán hotel. A spanyoloktól idiótább nem létezik.
Mind1...van VW Polo Ford Focus helyett...de a lényeg hogy gurul....rohadt kölcsönző, 5 órás repülőut után még két és fél órát vártunk verdára mert nem találták meg az adatainkat. Csak nagy nehezen tudtam ki cirkuszolni egy Polot. Kicsi szar...de más nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest