Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ry0K3N
    senior tag

@cain69: Köszi, belerakva az összefoglalóba.

@Ry0K3N: Szvsz a hardpoint rendszer a Battletech-ben (ebben a játékban) jól működik, ennél tovább nem kellene korlátozni a személyre szabást. A Mechwarrior Online esetében ezer sebből vérzik a dolog, szvsz ott szúrták el, hogy nem 3015-3025 lett az időszak, hanem mindenáron be akarták hozni a Csillagligás cuccokat és a Klánokat. Ha nem lenne Gauss, nem lenne ECM, nem lennének ER fegyverek, és mindenek előtt nem lennének a Klános cuccok, sokkal normálisabb lehetne a játékegyensúly. Ez nem ott ment félre, hogy Gauss-t lehet egy Catapult K2-re rakni...

Az időszak tökmindegy, meg milyen fegyverek vannak benne. Az egész ott kezdődik hogy egy pontban összpontosított tűzerőd van, mikor úgy kellett volna megoldani mint World of Tanksben hogy van egy célzóköröd és azon belül random lőnek a fegyverek. Ez sokkal jobban reprezentálná a táblásat és nem lenne ez a torzó high mount arm shiled meta 2x annyi páncélzattal. (ami így sem elég).

Minden mást meg ki lehet balanceolni csak hozzáállás kérdése. Én meg tartom magam ahhoz hogy egy hardpoint ahol machine gun volt ne lehessen már belerakni gauss ágyút. Táblásban is szabály van rá hogy nem rakhatsz nagyobb fegyvert a helyére hacsak nem küldöd el a gyárba szétszerelni az egészet de akkor nem lesz ugyanaz a gép.

#89 Tökjó táblázat. Én még személy szerint kiegészíteném ilyenekkel hogy tonna/sebzés hőgenerálás/sebzés. Anno még mechwar 4 mercenarieshez csináltam egyszer ilyet.

Új hozzászólás Aktív témák