Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem lesz és nem is várható.
Majd a bf 2-be vagy egy új retail boyos kiegbe amit kötelező lesz megvenni.
Miért?Mert ez a teljes motor átírását jelentené nem pedig egy sima kis patch oszt ott van.Másik:
szinek egyénisége meg eggyre rosszabb lesz a degenerált balanszfelfogás miatt.
Ugyanis mindenki azért sír emrt az ellen yoalt használ ami neki nicsn ezért nem fair a pvp.
azt a bizonyos testrészt.
Egy igen jó ötletből csinálnak egy átlag pvp orientált játékot a sok tíz éve starcraftozó kocka miatt....egyéniség...
tehát a nature drágasága is beletaartozik ebbe, ahogy a frost lassúsága, a shaow oclsósága,fire nagysebzése, a nature hela áradata és amgas életpontú egységei, a frost idegesító jégvédelme, a fire monumnetális brutaltással szivató direct lapjai, és ahogy itt a shadow hullákból táplálkozó szivató lapjai(UA) és a nagyon kockázatos cumói(altar of nihil pl)Több heal cuccot a naturénak, nem kell olcsó egység,töb cc-t nekik, több forrestkint nekik.
több védekező lapot a frostnak, több védekező felfogású lapot több, hóbombázó artifactot, több human lyrt és több hóágyút
több buff lapot a firének,brutális nagysebzésű lapokat,méginkább a támadásra koncentráló lapokat alacsonyabb hp-t
Több hullából táplálkozó élőholtat a shadownak,több ua és ce lapot a shadownak, több erősítő és szivató lapot.és még folytathatnám de msot ide nem férne el

Mortar tower 1 baja van...
Kapjon egy buffot több életet vissza a knockbakel.esetleg nagyobb sebzést
csak minimum legyen 100 power és tegyék át t2-re...én nem vagyok elfogult csak kicsit zavaró ez.
Én meg azt mondom h a frakciókat ne eggymáshoz balanszollják, hanem mindne frakció kapjon egy alternatív védekezési módot e sajátosságok ellen.
(elvetemült példa: pl a UA vs Pure fire a fire kaphatna egy giant knockback lapot ami 30m körben knockolja az m és s egységeket+kapnak 10 secre egy lassítást...de ez csak egy durva példa volt...)pl az yoaln eseteket mint a shadow worm nerfje meg egyenesen töröljék.
egy t3 pure lapot ne már azért kelljen gyengíteni mert egy másik frakció lapja ami még nem is pure letudja hívnni...
De ez nem feltétlen az enli támadására irányult(tény h nem fair lap de ok legyen nat sajátosság)
Meg pl ne már azért legyen gyengítve egy lap mert a többi frakciónak így nehéz leütni...meg stb.
töröljék már ezt a hozzáállást faxom elkúrják a játékot.....
a sok starcraft meg hasonló mániás ember húzzon starcraft 2-őzni
sok unkreatív pvp mániás ******, ***** ki van már velük mért kell egy jó játékot ******* miattukkk
teljesen kihoz ez a sodromból....
BOCSÁNAT KICSIT KIJÖTTEM A SODROMBÓLNa majd én csinálok olyan mapot h csak na(csak egyszer szánjam már rá magam)
Én nem olyan védd meg mge jönnek a hullámok tipusút képzeltem el.
többoldalú kötelező eggyütműködés stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Samsung A17 mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest