Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
LostKnight
üzenetére
Bocs LostKnight, fejből írtam a neveket, inkább örülj neki, hogy emlékeztem arra, hogy ingame fel van cserélve az i és az n betű. Jah és csak hogy mentegetőzzek: ingame nem számít semmit a keresésnél sem, hogy kicsi vagy nagy betűkkel írod!

Ha már helyezésről van szó, akkor megemlíteném, hogy tegnap Matos-t vertem (amit Darkzbane is linkelt), illetve ma játszottam egyet Aaaaaabama ellen, ami pedig az über-lámulás meccse volt. Vajon melyik győzött, a church-ök orrba-szájba + mind2 nether warp + kobold trick + shield building + voidstorm + silverwind + grigori + nasty + shrine of greed, vagy a void-visszapörgetés + cc-hegyek + egység-spammelés + voidstorm?
Igazából nem bírtunk egymással. Kb. 45-60 perc után legyűrt volna, ha nincs időlimit, hiszen nincs semmiféle dd a paklimban. Egyébként én t4-en voltam, ő kb. t5-ön, vagy t6-on a meccs végére. 4-5 perccel a vége előtt elkezdtünk orrba-szájba monumenteket cserélni, hogy több pontunk legyen a másiknál. Végül 2 perc volt hátra és meguntam, mert rájöttem, hogy gyorsabban váltogatja az orbjait nálam. Ekkor jött egy nagy ötlet: nekem van 2000 powerem és mivel nem volt t1-harc, a t1-es egységeimből még van charge. Nah akkor elkezdtem spammelni, de már a térképre és a pontokra se volt időm nézni, annyira magam alatt voltam, hiszen addig ő állt előttem 2-500 ponttal. Miután viszont elkezdtem spammelni az egységeket egyszer csak elértem a unit-limitet, amivel megint csak elpazaroltam egy-két másodpercet, majd miután megöltem őket újra folytattam a spammelést. A nagy igyekezetben pedig arra lettem figyelmes, hogy az idő lejárt és azt írta ki, hogy "Congratulations! You are victorious!" Nem tudom, hogyan nyertem meg végül, de emiatt újabb fuxot szereztem, amiről itt is lenne a kép:
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elden Ring
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Arc Raiders
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest