Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
nem kell ahhoz lostra váltani hogy bejusson az ember a top200ba.
de megsúgom még ahhoz se hogy a top20ba juss.
mindegyik színnel jutottak már be játékosok a top20-ba még nature/shadow-al és fire/frostal is, már akkor mikor még egy szem duál orbos lap sem volt ezekhez.fire/frosthoz még most sincs...
arról meg hogy skill nélkül érik el játékosok a platina rangot.....
a jól megépített deck csak alapfeltétel, de azt tudni kell használni is
azt meg végképp nem értem hogy miért megy a sírás a SOM miatt a részedről mikor ott lapul a deckedben a SOG.

ráadásul azzal gyorsabban is dobod át voidot.
megépülés után rögtön.csak nem úgy kell használni mint egy kedves mate rpveben, hogy akkor aktiválja mikor épp egy bázist támadok aztán elfelejti lerombolni a void dobás után.
grigori+nasty+shatter. kb. nullázódott is a powerem...csak picit voltam ideges xD
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Nem vagyok nagyra. De te addig se jutottál. Mégis úgy osztod az észt mintha te lennél a ph legjobb játékosa.
Másrészről se naturéval nemigen nem játszottál ellene se sokat.
Az, hogy mi van a videken, meg a top5 mit csinál kutyát nem érdekli. Miért? Mert azok olyan tudású és gyorsaságú emberek. Dekkát (stoxxot) láttam sok fajta deckel játszani. Az álltalad fikázott lapokkal do, som, ep. Láttam ezek nélkül is játszani. Mégis mindig elöl volt.
Ők kivételesek. Mondhattam volna feagult is meg davét is.
Mi az egyszeri játékosról beszéljünk (én legalább is róluk beszélek).A legtöbb skill (mikró) a frosthoz kell véleményem szerint.
Naturéval szemben nem nehéz t1-n előnybe kerülni. Ha játszanál vele tudnál.
Ezt bármelyik nature játékos megmondja neked itt a ph-n is.
Többször el lett ez magyarázva. Sosuke is elmondta nem fogom többet.
De nem mindegy, hogy egy unit 80 powerért és marad 40 powerem, vagy kettő 120 powerért.
Keresd vissza.Nem játszom somra. Volt idő mikor még a deckben se volt bent. Ha van rá lehetőség lehivom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest