Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
válasz Anaren91 #8094 üzenetére
Nekem nem tölt sokat ssd-ről (samu 960 evo m2), dx 12 jobban megy, mint dx 11.
Random nekem is kifagy, nem túl gyakran, ami azt jelenti, hogy bezárul a game, de ezt jelzi valami megfoghatatlan lag (ma még nem volt).
Ez szvsz egy béta, és most éppen béta tesztelünk.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
zack
nagyúr
válasz Anaren91 #8400 üzenetére
Gyanítom, én is követlek téged. BF4-ben tudtam sebezni. Az elején is. Csak azért is sniper vagyok, mert egyszerűen hihetetlen ez az egész célzási rendszer. 6x scope nem találok el statikus célpontot, vagy ha igen -60HP a jutalmam. Teljesen real. Szíven lövöd, vagy hasba, de a játék szerint ez pont annyi, hogy a körzeti doki is tudja intézni. Ha távol vagyok, szinte mindenki mozgásban van, és kb sanszom sincs eltalálni. Bezzeg engem...Futás közben kapom a fejlövéseket, baromi messziről. A másik, hogy snipert lövök. Eltalálom úgy hogy nem engem figyel. -60HP. Azonnal rám fordul és egy fejes, és nem 20m-ről. Ellenkező esetben ha rám lőnek sokszor nem is látom honnan, még scope-ban sem.
Fura az egész. Sikerélmény, játékélmény a 10-es szintig kb konvergál a nullához.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zzola
titán
válasz Anaren91 #8407 üzenetére
Én még egy csalóval sem találkoztam!
Érezhető a spawn protection hiánya, de ha valaki ésszel játszik, kakor 2-6x-os kádét is ki lehet hozni inf.-ben is!
Itt már taktikusan kell játszani! Legfontosabb, hogy low-on legyen a grafika (levágott fű, no smoke) és döntő, hogy ki látja meg előbb a másikat! Már nem lehet csak úgy beleszaladni a nagyvilágba!
Ha ezeket valaki nem tartja be, akkor nem sok sikerélménye lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest