Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bul07

nagyúr

válasz FollowTheORI #26507 üzenetére

Hát lehet hogy én azért kapom jobban a csalókat mert olyan időpontokban játszok amikkor már majdnem kihalt a játék, és elég egy kettő csaló és megtalál

De akkor is ez az arány is sok, hogy mondjuk egy játékmódban van ép 5 szerver és abból egyen van csaló, akkor már azt jelenti hogy 1 az 5-höz az esély hogy csalóba fusson az ember

Miért mi másról lehetne írni mint a hibákról, jön valami változik még valami, nem, persze vannak jó körök nagy ritkán de ennyi

Amúgy pont hogy az volt a téma hogy én mint halandó kis játékos nem tudom eldönteni hogy ki csaló, így nyilvánosság elé kell tárni hogy más maga dönthessen :) , igaz egy képernyő mentés alapján nehéz de egy 110-2 stat és az hogy a másik csapatból szinte mindenki kilépet csak támpont

És ha jól tudom ez még nem közmédia hogy csak a szépet jót lehet írni :DDD ;]

Na meg amit szoktak ajánlani, prémium ON és akkor nem is látszik hogy írok ;] :DDD, nem is kell olvasni

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés