Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- joghurt: frenda dsttöytoi
-
LOGOUT
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
Sziasztok,
Lenne egy kicsit OFF kérdésem a BFV community-hez. Tudom, hogy nem feltétlenül ide tartozik, de másik topic-ot sem tudnék neki egyértelműen mondani...
A kérdés: megéri lecserélni egy 60Hz (nekem mondjuk 72Hz-en ketyeg) IPS monitort egy drágább 144Hz FreeSync-et tudó monitorra?
Tudom elég szubjektív a dolog... és nehéz is megválaszolni. Tulajdonképpen csak annyit szeretnék megtudni hogy tényleg hoz annyit élvezeti értékben egy 144Hz-es megoldás egy 60Hz-es megjelenítéshez képest? Nyilván akinek nincs az azt mondja hogy "parasztvakítás", akinek meg van az azt hogy természetesen kell, csakis azért hogy más is kidobja a pénzt az ablakon rajta kívül...
Most egy kalibrált DELL U2414H-m van, amivel nagyon elégedett vagyok. Ezt "felhúztam" 72Hz-re, és így játszom rajta, V-Sync ON. Elkacérkodtam a gondolattal hogy lecserélném WQHD FreeSync (NVidia miatt Adaptive Sync) monitorra. Megérné? Vagy csak rosszabb lenne helyzet a megnövekedett felbontás miatt? A mostanit is alig bírja el a gépem. Tanácstalan vagyok...
Bocsi az OFF-ért, de a legtöbbet BFV-re használom a gépet, ezért gondoltam megkérdezlek titeket. Van aki mostanában váltott 144Hz-re? Annak talán frisebb az élmény...
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külpolitika
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest