Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paarthurnax
senior tag
PS3-ra ma töltöttem le a BF2 Beta demóját. Nem tudom PC-re is meg fog e jelenni ez a beta vagy mennyiben különbözik a PC-s a konzolos kiadástól. Mivel az elsővel nem játszottam, nem tudom összehasonlítani, de egyelőre tetszik, igaz csak egy pályát lehet multiplayerben játszani. Elég sokan vagyunk, nagyon hangulatos, óriási a pálya és a grafika is rendben van.
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
Paarthurnax
senior tag
Mi annak a kitüntetésnek a neve amit a medic kap és 5000 pontot ér? Egy órája kaptam, de elfelejtettem hogy mi volt az és miért is adják. 100 heal egy körön belül talán?
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
Paarthurnax
senior tag
Megszakadt. A Battlefield blogon írták, hogy ma meg holnap frissítik a szervereket, mert iszonyatosan le vannak terhelve így rövid időre nem lehet majd játszani. Csak egy kis érdekesség:
"Since launch a week ago, BFBC2 has already put EA servers through the following stress:
The 4 different soldier types have gathered a score of more than 34 Billion.
There's been more than 400M kills made.
1.3M roadkills
Squads and Teams have assisted each other to 6.2 Billion points."Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
Paarthurnax
senior tag
-
Paarthurnax
senior tag
Engem leginkább azok idegesítenek, akik a támadók bázisa mögé elbújnak és a frissen érkezett katonákat sorban tarkón lövik.
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
Paarthurnax
senior tag
válasz _Voyage_ #5130 üzenetére
Nekem is medic a kedvencem, főleg mióta megvan az M60 meg a 4x távcső hozzá. Mintha egy sniper rifle lenne, de hatalmas tárral. Van hozzá még egy extra kiegészítő, ami állítólag pontosabbá teszi. Néhány pályán bevált taktika, hogy két sniperrel hátul maradok, ők támogatják az előre nyomulókat, én meg őket élesztem fel.
Eddig kb. 5700 volt a maxom, 5000-et ért egy 200-as heal kitüntetés.Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
Paarthurnax
senior tag
válasz Stalker-2572 #5386 üzenetére
Valaki játszott már konzolon a játékkal?
Igen, én PS3-al nyátszom.Lehet úgy is neten nyomni?
Persze, hogy lehet neten nyomni, rengetegen vagyunk.Melyiken jobb xbox vagy ps3?
Ugyan olyan jó mind a kettő, bár az XBox netes játék az fizetős, míg a Playstation Network az ingyenes.van rá lehetőség, hogy egérrel és billentyűzettel játsz?
Nincs, illetve lehet kapni félmegoldásokat, de nagyon kevesen használják és sokan nem is tartják etikusnak, mivel szinte mindenki kontrollerrel nyomja. Először nekem is fura volt az egér után, de mostanra teljesen megszoktam.Ha érdekel még részlet, gyere a PS3 topicba
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
Paarthurnax
senior tag
Végig vittem a medic-et, de az utolsó fegyver amit megkaptam nem tetszett. Maradok az M60-nál. Plusz még kaptam egy plecsnit 5000 pontért, ami "500 kills with light machine gun".
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
Paarthurnax
senior tag
Ez a pontozási rendszer hogy működik? Épp életem meccsét játszottam , egyéniben kiírt 11570 pontot, a stáblistán pedig 3860, amivel toronymagasan első lettem 37 killel. Ilyen se volt még, ráadásul medic-el.
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
Paarthurnax
senior tag
A fagyásokat lehet valami központi hiba okozza nem a ti gépetek, mert ma nekem is merevre fagyott, viszont én PS3-al tolom, úgyhogy nem hiszem, hogy a driverek okozzák.
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
Paarthurnax
senior tag
Tegnapi nap valamiért büntetve voltam, mert hatszor próbáltam meg játékba csatlakozni és mindig csak 4-5 perc volt hátra és vesztésre álltunk persze. Az újrakezdéskor meg az ellenfél mindig klasszisokkal jobb volt, egy rakás hülyével voltam egy csapatban.
A szigetes pályán pl. a csapat nagy része sniper volt. Nem csináltak semmi, csak lövöldöztek támadás helyett. Egy vagy két srác volt nem-sniperrel, de azok meg egyéni akciókban támadtak, persze esélytelenül. Most egy kicsit elegem lett...
Ja, ez Playstation Networkön volt, nem tudom a PC játékosok között is ennyi hülye van e.Diablo 3 - BoGyesz#1484
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest