Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- 🖥️⛅
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_RL
aktív tag
Köszönöm a játékot! Eddig tudtam játszani. Ma reggel a punkbuster kidobott, merthogy nincs frissítve. KÉRDEM ÉN: Van egyáltalán bétához frissítés???
Felmentem a PB oldalára, és nincs még beírva az oldalra. ÁÁ.
Mit csináljak? A BF2-vel is folyton ezvolt, de azt legalább lehetett frissíteni. -
Brian_RL
aktív tag
Énis egyetértek!
A hangok egyszerűen tökéletesnek mondhatóak. Volt egy rész, amikor a dzsungelben kellett menni, és épp csönd volt, lehetett hallani a szúnyogokat. zzzZZZZzzzz
És a tank. Fúú már láto hogy sokat fogok tankozni. Ott is a hangok. Ahogy nyomtam neki a dombon felfele, és lehetett hallani ahogy a gázolaj ég KEGYETLEN!!
És ettől csak jobb lehet a multi ,) -
-
Brian_RL
aktív tag
válasz Fortissimus #2133 üzenetére
Roger that!
-
Brian_RL
aktív tag
válasz Fortissimus #2133 üzenetére
Bekapcsoltam, és a végét így játszottam. ÁLLAT Lehet délután hardon is elkezdem
-
Brian_RL
aktív tag
[link]
Ez se piskóta. Amikor eltalálják a helit. Kis hangok!! -
Brian_RL
aktív tag
válasz :_Lajoska_: #2711 üzenetére
A pontokat hozzáírja, vagy csak 5-től fogja adni a rangokat?
-
Brian_RL
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #2752 üzenetére
Szeritnem lesz!
-
Brian_RL
aktív tag
[HUN]Brian néven vagyok fent, aki szeretne, vegyen fel! Többnyire hardcore szervereken játszok
-
Brian_RL
aktív tag
válasz ForRedGlory #3400 üzenetére
A videó jó, az értékelésekkel viszont már nem értek egyet. Igaz, ha már játszol, akkor nagyon jó a játékélmény, de én 1 kerek órája próbálok bejutni egy szerverre, de mindenhonnan kidobál. Szerintem ezt is bele kellett volna venni az értékelésbe. Ilyen trágya csatlakozórendszert, és szerverkeresést én még nemláttam. Köszönjük EA. Mert megérdemlem.
-
Brian_RL
aktív tag
válasz antikomcsi #3654 üzenetére
Szerintem a 60 órás accokat nem 1 ember viszi, hanem legalább 3!
-
Brian_RL
aktív tag
válasz antikomcsi #3663 üzenetére
Én simán elbírom képzelni, hogy tesók összedobtak egy játékra, és amikor az egyik tanul, a másik játszik. Vagy haverok is megbeszélhetik. BF2-ben énis adtam oda haveroknak hétvégére az accot, szóval aztis többen vittük
-
Brian_RL
aktív tag
Jó kis köröket toltam a szerón, és csak 3x csítereztek le
-
Brian_RL
aktív tag
Új szerver!
Hungarian Reunited Clan - HRC*** néven találjátok meg. 24 fős, egyenlőre conquest megy rajta, de még állítgatjuk. Lehet hogy néha lefog állni. Jó játékot mindenkinek! -
Brian_RL
aktív tag
Ti betudtok loginolni?
-
Brian_RL
aktív tag
Nekem már megy
-
Brian_RL
aktív tag
Eddig én is jókat tapasztaltam!! Meglepő a BF2 "javítások" után. Tényleg jók lettek a hitboxok, bár engem néha abszolút takaró kő mögött is lelőttek , illetve-lehet elhamarkodott észrevétel- de mintha eltűntek volna a noob GL-ezők. Mintha mindenki áttért volna sima fegyverekre CG-ot azért még szoktam kapni gyalogosként, de azse vészes.
-
Brian_RL
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest