- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
-
Źşë'
addikt
válasz
zozz12 #35740 üzenetére
elvileg a doc & settings/neved alatt a dokumentumok mappában kell lennie - BFBC2 névvel
(#35741) hunkryo esetleg ha megjegyzed a nevét és rákeresel majd addolod, de én személy szerint sok értelmét nem látom mivel elég kevesen maradtak bc2ben, én inkább olyan szerverre megyek ahol vannak - az a tuti
-
Źşë'
addikt
válasz
zozz12 #35738 üzenetére
- esetleg töröld ki dokumentumok mappából a bc2 foldert, vagyis inkább csak helyezd át valahova máshova, mert attól független lehet h nem ott van a bibi, csak csináld azt h ő hozza saját maga létre még1x
- esetleg leszedhetnéd a patchet netről, létezik belőle manuális installer ami szintén 2,4 gb, de legalább hamarabb lejön mint amit netről tölt, és nem utolsó sorban nem kell többet letöltened ha már megvan
- nincs húzva a vgad? most csak ennyi jutott hirtelen az eszembe
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
zozz12 #35589 üzenetére
Ha el se akar indulni akkor ott már más nem segíthet. Nálam a Dirt3 produkált hasonló tünetet de ott hiányzott egy program ami ide nem kell. Ehhez semmi se kell igazából szóval win vagy játék hiba amit csak a reinstall old meg. Esetleg frissítsd a pb-t bár nem hinném, hogy az a gondja.
-
válasz
zozz12 #30904 üzenetére
Elvileg igen. Menj a dokumentumokba, és ott megtalálod a BFBC2 mappát. Abban van egy settings.ini fájl, és ott bele vannak írva cuccok. Ott pontosabban tudod megadni a grafikai beállításokat. Többek között a dx11-et is ott lehet bekapcsolni.
Én pl a járműveket mediumra tettem, mert repülővel mindig váltott a low és a medium beállítások között, ha közelebb vagy távolabb volt a kamera. Ez baromi csúnya, és idegesítő volt. -
gergo0328
senior tag
válasz
zozz12 #29274 üzenetére
előröl sajnos...és ha letörlöd a játékot újra fel kell tenni!
Zsé: ezeket én is láttam. Amikor a hugom 10 éves volt vele i9s megcsináltam de csak hátraugrott aztán beleütött a vállamba
Sith7: és tudja is irányítani?
Nah jó semmi
Neoterich: nekem csak Logitech Attack 3-am van
-
Źşë'
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest