- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ciry
őstag
És biztos vagy benne, hogy nincs wallhack-je?
Tegnap egy osztagban voltam vele és leszületés előtt dirkt őt figyeltem: elúszott az ellen szigetének sarkáig, ott egy ő által nem láthatott emberre mandinerből gránátot dobott, majd nagy magabiztosan, tudva, hogy se mögötte, se ott nincs senki, nekiállt beúszni egy zátonyra, ott lelőtt egy halom embert, akit alig láttam a nézetéből, majd meghalt.
Egyébként, meg a killcamot is sasoljuk és sokszor határozottan "rángatózik", ide-oda hírtelen irányt váltva, fal mögött.
Nem mondom, hogy 100%, hogy csaló, de jó nagy sanszot adok neki.
A bant meg maximálisan támogatom.TS: tegnap 5 percig sípot a fülembe a bí-bó-bíbó, mert képtelen volt a ts-en lévő emberek közül bárki is ráméledve megjavítani a Bradleyt, komolyan már azt vártam, mikor döglök meg már végre(addig vagy 15 embert azért elkaptem vele), és mire hatott a nagy könyörgés, addigra pont kinyírtak.
Persze ezt a dolgot csak az hallhatta, aki fent volt teamspeakon, az írogató ellenoldal nem. -
madgie
titán
Fura ez a dolog, mert tényleg nem megoldás a végleges ban, másrészt viszont ez nem egy Pro szerver, ide főleg magamfajta kocaamatőrök járnak, nem olyan reflexekkel, amivel a NASA-hoz is be lehetne csont nélkül jutni (jó, persze vannak itt is különbségek, egy Target78 vagy Peero rendszerint körepipil engem, mire felfogom, hol vannak). Ilyen környezetben kicsit irritálóan hat egy Hitman-féle csodarambó.
Jó, tudom, ő sincs könnyű helyzetben, a legtöbb szerver szvsz élből kivágja a jó statja miatt, chatgyanú címén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest