- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyg
senior tag
válasz
F_Zolee #25005 üzenetére
Az gondom,hogy kétféle pin van:
Az egyiknek ez a neve:
SPECACT Engineer Excellence Pin - In a round, get 8 kills with the UMP SPECACT (ennél kell 8at ölni úgy,hogy nem halsz meg)A másik:
UMP SPECACT Efficiency Pin - Reach a kill streak of 5 with the UMP SPECACT
Na ezt nem tudom,hogy kéne megszerezni.(#25003) HyP3b0y: Én nekem megvan a patch és használtam is.Pár nappal ezelőtt újra kellett raknom a Win7-et emiatt a gamet is.Nekem bejött.Patchelés után még felmegy a netre és letölt pár dolgot.De az egész nem tart tovább 5 percnél nálam.Épp ezért szedtem le mert ha vlm miatt megint formáznom kell nem kell újra letöltenem 2.4 gigát csak max 40megát.
Itt van egy link patchről ahonnan le tudod szedni.Nekem egész gyorsan szedi (1.76Mbs)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest