- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
DieHard #14051 üzenetére
te is mondasz valamit
ismered a pályát ha igen akkor elég gáz hogy le merted ezt írni
védő voltam és a támadóknál van M3A3 Bradley
amúgy ezt nem értettem
"hogy a legtöbb kill-t BFG-vel szerezted"
mi az a BFG lehet én vagyok tudatlan és van ilyen fegyver de inkább CG-re gondoltál nem (amúgy van ilyen fegyver(BFG 9000) csak a Doom sorozatba)na most nézzük a képet
21-et öltem abból látszik hogy 6-ot késel és ugye van ott még egy Submachine Gun Efficiency Pin(In a round, kill 7 enemies with submachine guns) ha jól értelmezem ezt +7ölés volt még pár UMP-45-el is többit nem tudom hogy mivel volt de nem CG-vel öltem a legtöbbetamúgy igen előszeretettel használom a CG-ét és nem is tagadom csak nem szeretem ha valótlant állítanak ( CG 1 173 Kills)
és hogy miért szeretem a CG-ét mert egyszerűen röhejesnek tartom a fegyverek sebzéssét még HC-ban is
főleg hogy hiába lövöm én ő rám fordul és 1-2 golyóval megöl
HC-módban is van hogy 5-6 telitalálat kell hogy valaki elhulljon röhej az egésza nem HC modba játszókat egyszerűen nem értem hogy mit élveznek abba hogy egy tárnyi golyó kell valakibe
és akkor még csodálkoznak hogy sokan használják a CG-t
CG-vel észreveszed rálősz és biztos hogy meghal nem kell a játék hibái miatt félni hogy túléli bár így is lehet egyszerre halásBalika23hun: köszi már ezt is tudom akkor
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest