Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Running
tag
Dtomkának legyen igaza. Én komolyan szeretném, de 15 éve minden címük után ez van. A különbség csak annyi, hogy éppen mely generációba gázolnak bele.
A hype-al megvásárolt 0.5-ös verzóba befutó ócska másolatok is annak köszönhető, hogy a kiadók szarrá keresték magukat a játékosokon. Mi a bánatnak kéne gondolkodni, dolgozni, ha reklámmal be lehet húzni mindenkit. Aztán meg már mindegy. Úgyis jön a következő cím, a következő kör.
BF3 Metro pályán mikor megkérdezték a fejlesztőket miért jó, hogy 64 ember két metró alagútban gránátozza egymást, ez mitől battlefield, akkor is el tudták magyarázni, hogy igazából ez jó, mert ezt szeretik a játékosok, mert Karkand is mennyire jó volt.
Rendben, azóta sem készült, egy hasonlóan jó térképük, meg pályájuk sem. -
Dtomka
veterán
"Ahogy mondani szokták, nyugtával dicsérd a napot...
"
Nem dicsértem azt írtam, hogy mindent megtesznek...
"Ezeknek már azt se hiszem el amit kérdeznek."
Szuverén jogod.
"Az a szegény ember aki már ígérni se tud."
Látom szereted az közmondásokat.
"Nálam a 2042-vel elkaszálták magukat"
Nem csak nálad, a játékosok legalább ~90% -nál.
Nálam nem mert reméltem, hogy rendbe teszik a játékot, és így is lett.
"A CoD ugyanez pepitában, meg csíterek dögivel."
Tényleg? Pedig jó pár cikket olvastam, hogy ott a csítereket kíméletlenül büntetik.
"Nagyon leesett a színvonal, nem igazán érzem úgy, hogy nekem fejlesztenék mostanában bármelyik sorozatot is."
Soha ne add fel a reményt!
"Talán az új Delta Force, ha el nem felejtem megnézni."
Anno nagyon tetszett a játék, majd 2004 -ben megjelen a BF Vietnam és azóta játszom a sorozattal, kivéve a bankrablós részt
Az egy ingyenes játék igaz? Meg fogom nézni, és szerintem le a kalappal a fejlesztők előtt, hogy free.
Én a köv rész gépigényére és grafikájára is kíváncsi vagyok, remélem a jelenlegi gépem azért elég lesz hozzá. (A zárt béta gépigénye alacsony, de az nem végleges)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DOOM - The Dark Ages
- Macska topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest