Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Running

tag

válasz csibe1 #95 üzenetére

Dtomkának legyen igaza. Én komolyan szeretném, de 15 éve minden címük után ez van. A különbség csak annyi, hogy éppen mely generációba gázolnak bele.
    A hype-al megvásárolt 0.5-ös verzóba befutó ócska másolatok is annak köszönhető, hogy a kiadók szarrá keresték magukat a játékosokon. Mi a bánatnak kéne gondolkodni, dolgozni, ha reklámmal be lehet húzni mindenkit. Aztán meg már mindegy. Úgyis jön a következő cím, a következő kör.

BF3 Metro pályán mikor megkérdezték a fejlesztőket miért jó, hogy 64 ember két metró alagútban gránátozza egymást, ez mitől battlefield, akkor is el tudták magyarázni, hogy igazából ez jó, mert ezt szeretik a játékosok, mert Karkand is mennyire jó volt.
    Rendben, azóta sem készült, egy hasonlóan jó térképük, meg pályájuk sem.

• Dtomka

veterán

válasz csibe1 #15 üzenetére

"Ahogy mondani szokták, nyugtával dicsérd a napot... :U"
    Nem dicsértem azt írtam, hogy mindent megtesznek...

"Ezeknek már azt se hiszem el amit kérdeznek. :DDD"
    Szuverén jogod.

"Az a szegény ember aki már ígérni se tud. ;] :D"
    Látom szereted az közmondásokat. :D

"Nálam a 2042-vel elkaszálták magukat"
    Nem csak nálad, a játékosok legalább ~90% -nál.
    Nálam nem mert reméltem, hogy rendbe teszik a játékot, és így is lett.

"A CoD ugyanez pepitában, meg csíterek dögivel."
    Tényleg? Pedig jó pár cikket olvastam, hogy ott a csítereket kíméletlenül büntetik.

"Nagyon leesett a színvonal, nem igazán érzem úgy, hogy nekem fejlesztenék mostanában bármelyik sorozatot is."
    Soha ne add fel a reményt! :)

"Talán az új Delta Force, ha el nem felejtem megnézni. :DDD"
    Anno nagyon tetszett a játék, majd 2004 -ben megjelen a BF Vietnam és azóta játszom a sorozattal, kivéve a bankrablós részt :)
    Az egy ingyenes játék igaz? Meg fogom nézni, és szerintem le a kalappal a fejlesztők előtt, hogy free.

Én a köv rész gépigényére és grafikájára is kíváncsi vagyok, remélem a jelenlegi gépem azért elég lesz hozzá. (A zárt béta gépigénye alacsony, de az nem végleges)

Új hozzászólás Aktív témák