Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
@rglaaf
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
-
@rglaaf
veterán
Nálatok megy a játêk? Beenged hallom is a csatazajokat de semmi tovább
-
lofagi
addikt
Nah jól van már, kinek a ... a nagyobb.
-
stoon
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
-
bul07
nagyúr
Pedig igen jól lehet segíteni vele a Breakthrough módba a foglaló csapatársaknak
Sebzem őket és akkor már nem is védekeznek olyan hevesenSőt van hogy 4-5 de akár 7-9 játékos is magamra vonok, volt olyan hogy egyszerre 5-7db irányítható rakéta jött felém, persze az elhárító kivédi erre még jobban rám koncentrálnak, és közben a pontot meg bukják
(#16472) IntelKiller7
Nem csodálom hogy nincsenek már meg a jármű nevek mert 41 jármű volt a BF3-ba
Én a Gunship-be szerettem üldögélni [link]
-
stoon
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
-
bul07
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az esetek 80-90%-ban állandóan van egy szabad annyira nem használja senki
Van hogy mind a 6db szabad senki nem viszi el, akkor mégis kit zavar hogy egy két játékos a pálya széléről lődözik belőle, a saját csapatot biztos nemMost ezzel azt érik el hogy aki eddig használta az se fogja
Így is túl gyenge volt ahhoz a fegyvere hogy nagyobb harc közelében egy pillanatnál tovább bárki is életbe maradjon a LATV4-be.
Ha nem rakétával vagy egyéb robbanó valamivel szedték széjjel akkor sima fegyverekkel ölték meg a benne ülőket.
Már most is sokan csak arra használták hogy berobogtak és kiugrottak, most meg már tényleg felesleges lesz próbálkozni is a fegyverével -
-
Dtomka
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Sok minden jobb lett de visszafejlődés is lesz.
De tény, és 100% -ban egyetértek bul07 -tel, a járművek száma nagyon csekély.
RM68 valóban eléggé op, TDM-ben is 10/8-9 ember azt használja. Kíváncsi vagyok, mit hoz a S5, de nagy változás már nem lesz azt gondolom. Egy dolognak örülök, hogy csalók tényleg elkerülték ezt a részt, de ez nem az easycheat (vagy mi a neve) védelemnek köszönhető. -
CptAdamica
nagyúr
válasz
lofagi
üzenetére
Redditen mondta valamelyik okostojás, hogy azért nincs új jármű, mert hogy most a DICE átalakította a jármű loadoutokat, nem tudják merre fog elmozdulni a balansz és ezért érthető, hogy nincs új jármű...
Vicces az, amikor például a sniper tankkal beállnak a kezdőre és bármiféle lövedék esés nélkül szedik le a heliket, azok meg 1 lövéstől robbannak. Ha a DICE-t valaha érdekelte volna a balansz, akkor RM68 se lett volna meta 3,5 hónapig, de majd most a G36 váltja.Ja és Sundancenek 1 gránátja marad, az anti-armor is repül, kövi patch-ben remélem a megmaradt 1 speckó gránátot is kiveszik.
-
lofagi
addikt
Végre, hogy elveszik a LATV4től ezeket a fegyvereket. Marha nagy skill kellett a határon kívülről lövöldözni a pályára, megfordított farral. Arról nem is beszélve, hogy ezek a járművek transzportra lettek kitalálva, nem arra, hogy azzal trollkodjanak az emberek valahol lehívva egy olyan spotra, ahol még véletlenül se lehet egyszerűen kilőni.
-
bul07
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hát igen újabb járműcsonkítás
LATV4 szó szerint kicsinálják
Eddig is kevesen használták fegyvereit, egy két elvetemült mint én, de hogy kiveszik belőle a 30mm és 50mm gránátvető fegyverét, jól kiherélik
Hát ehhez csak gratulálni tudokIrish
És ráadásul a rakéta robbanóanyag elhárítót is gyengítik -
válasz
fornettisuti
üzenetére
Úgy hogy nem akarták kifizeni a licensz díjat... de ez igaz az összes fegyverre meg mindenre is (már amire kellett volna).

-
fornettisuti
veterán
Arra kíváncsi lennék a G36K-ból, hogy lett GEW46.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
És a zászló ikon hiba javítása még mindig nincs benne, ez kész bazki, kibaszott 3,5 hónapja szarnak rá.
-
IntelKiller7
nagyúr
5.0.0 frissites leiras [link]
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az a kivetel.
Cserebe lassu is mint a szar. Keves a loszer, hatotavja se extra. -
stoon
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
5 m után a lövedég már a földben van

-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
NTW-50

-
CptAdamica
nagyúr
És az új pálya csak 64p kivitelben lesz hivatalosan, csak saját portál szerveren lesz 128p verzió.
Ez meg az új kezdőképernyő squad esetén.
-
@rglaaf
veterán
Konzolon az M16A3-nak 0 recoilja van pc is ugyan ez van?
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
óóó, most milyen csalódott lesz mindenki.
-
@rglaaf
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem baj legalább nem tévedünk el rajta
A hetvégén volt portalon ez a squid game rush 64v64 ez vmi hc féle volt? Mert gyorsan lehetett feküdni -
@rglaaf
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Zavod?
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
lofagi
üzenetére
Akkor már nem tudták volna a charmokat is rárakni a vault fegyverekre? Na nem baj, majd a 7.2-ben az AR fegyverekre elhozzák, aztán a 8.1-ben az SMG-kre, a 8.2-ben meg a DMR fegyverekre.
Szígyen, hogy a squad menedzsmentre még mindig várni kell, a Hourglass melyikben érkezik vajon? -
lofagi
addikt
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nálam minden járművön a thermal van.
Bemérésnél nyomom el, utána jön a rakéta de az mindenképp becsapódik.
Ilyen korábban nem volt, ma először. -
-
Sz. Géza
senior tag
Újabban a Javelin ellen már a smoke sem jó?
-
Gyula84
veterán
majd lesz még egy patch amiben több lesz a hiba mint volt na és akkor húzzák le a rolót
-
lofagi
addikt
Pedig de. XD
-
ƵøŁĭ
veterán
6 szezon lesz összesen? Vagy ez az utolsó? Újról nem hallani semmit és gondolom nem olyan rohadékok, hogy bejelentenek egy 90 dolláros játékváltozatot aztán hello.
-
lofagi
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Mert amíg nem mondják,hogy vége, addig az emberekben ott marad a remény, hogy lesz. A játékos tábor még drasztikusan fog majd csökkeni valószínűleg.
-
CptAdamica
nagyúr
Battlefield 2042 | Season 5 Development Update – New Map, Weapons and Battle Pass
Kedden megkapjuk a videót, ami már lényegében kiszivárgott.
Amúgy én értem, hogy a Kev meg a Straatford nagyon keményen dolgoznak, de lassan nyöghetnének valamit, hogy ennyi volt a támogatás, vagy lesz még, nem tudom, hogy miért akkora titok.
-
bul07
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
De nem egy ember vezette, mert három különböző játékos lőttem ki a repülölőből
És mindhárman darabosan repültek, de csak a repülők a többi fajta légijármű nem -
CptAdamica
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Hmm. Kivancsi leszek az uj reszre.
-
CptAdamica
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Mentem egy kör conquest módba
De most komoly hogy ennyivel a megjelenés után még nem tudták javítani a repülőnek a repülését
Teleportál és kockában fordul
Páncélos AA voltam hát azt se tudtam hol van a levegőbe, olyan szaggatottan repült a levegőbeUgye nekem ez új élmény, mert Breakthrough szoktam játszani és azt már rég megcsonkították, kivették a repülőket és a heliket így ott nem érzékelem
-
bul07
nagyúr
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Hát én 10-ből 8x nem együttműködő csapatársakat fogok ki, és még gyengén fogalmaztam
Mikkor rendszeres hogy a csapatszállító heli/repülő
-Pilótája csak úgy kiugrik mert ő csak egy kempingező helyre akart feljutni, és vagy sikerül bepattanni helyére vagy nem, főleg ha nem is veszem észre időbe
-Én vagyok a pilóta beül a fő löveghez és nem lő egyet se, de tényleg ott ül és semmi, a végén már roadkill-el próbálkozok mindegy mindegy alapon
-Én vagyok a pilóta berepülök erre mindenki kiugrik de mindenki, még a fő fegyver mögül isTank
Ha nem feladat az égvilágon senki nem javítja, de még géppuskásnak se ül be senki
Max azért ül be hogy közelebb ki tudjon pattanniAztán ott van az ezeregy jármű elhárító fegyver
Most kicsit jobb hogy kasztok vannak így nem mindenkinél van rakéta, de így is jellemző hogy egyszerre 2-3-4 sőt volt olyan pillanat hogy 5db irányítható rakéta tartott felém, ha meg feladat is társul mellé akkor meg pláneKét játékos el tud kergetni egy tankot akár több száz méter távolságról is.
De ha én vadászok rá akkor egyedül, mert én nem vagyok rest és megölöm magamat hogy egyből újra legyen két rakétám, és már küldöm is rá, se perc alatt visszavonulPersze ha nem egybites a másik csapat, ha kicsit is tudnak játszani
Mert simán előfordul egy egy körben hogy 32db játékos közül csak én lődözöm a tankot rakétával senki más, ő meg vígan ellövöldözItt nem a tank vezetőjén műlik hogy mennyi ideig tankozik, hanem a másik csapat játékosain mert ha megvan az akarat bennük akkor csinálhat bármit a tankot vezető kilövik alóla
BF5 jobb volt ebből a szempontból ott ha tudott a járműves akkor piszok nehéz dolga volt a gyalogosnak, de itt
-
bul07
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Ha járműves vagy és nem szoktál conquest játszani akkor felesleges megvenni, mert nem lesz jármű
Mert valamennyi jármű van a conquest módba de annyi
De ott is ha közelébe mész a gyalogosoknak akkor se perc alatt kiszedik alólad így járművel menni közelébe sincs az előző részek élvezeti szintjéhez(Portal részt én nem tekintem az új részhez tartozónak)
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
15 eurót megér, minden új fegyver és map elérhető mindenkinek, csak skinekért kell fizetni, abból is vannak ingyenesek.
-
AsakuraDave
őstag
Steamen 15eurót megér a játék? Nekem nagy csalódás volt, nem tudom azóta mennyit javult illetve sok a paywall mögé rejtett mondjuk elérhető fegyver stb?
-
R3laX
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Most miért mondod, "MO" is bőven jól jár
. [link] -
CptAdamica
nagyúr
Zaluzhnyi wrote "It's time to get back what's ours"
A DICE alapos inspirációt szerezhet ebből a háborúból. (Sajnos) -
Sz. Géza
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem lehet odasétálni.
All-out Superiority-ben nincs infantry.
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ezek mukodnek.

-
Sz. Géza
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
-
R3laX
addikt
Pipa
, de szerintem marad, megszerettem. Kis help hozzá: [link]
Eddig ez volt a legjobb kör vele Orbital-on, bár volt benne mákos Condor robbantás SPH-val
.
-
Szerintem se lesz automata... és ahogy láttam a videóban valaki épp heggesztette, szóval javítható/újraépíthető lesz úgynézki.

-
Sz. Géza
senior tag
Vajon a Centurion automata lesz?
-
lofagi
addikt
Nah Jack is Zavodot lát benne. XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 2042 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 2042 Tracker
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (hivatalos nemzetközi)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF 2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest