Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
Nem hiszem, hogy nagyon gond lenne. [link] Azért nem sajnálom az Aim Assist-eseket . Én PL mozgásban tök jó vagyok egérrel+billlel PC-n, viszont a célzással meg mikor milyen idegállapotban játszom... Aim Assist controllerrel ezt megoldja, bármilyen nagy fűben, füstben, vagy távolságra szépen rásegít, mikor mozogni sem tud a player. Én mondjuk, ha kontrollerrel játszom PL single TPS-sel, akkor is mindig kikapcsolom a rásegítést, mert azt valahogy csalásnak érzem . Inkább megszenvedek vele.
Régen szó sem volt ilyenről multiplayer FPS-ben, hogy Aim Assist . Ez megint a mai gyerekek kényeztetésére alapoz, hogy minden könnyebben menjen. Rossz sokszor olvasni ezeket új játékok cikkeiben is, hogy direkt azért könnyítenek valamin, nehogy nehéz legyen. Oda kell ültetni pár régi arcade játék elé és türelemre inteni .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest