- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
regener #91614 üzenetére
~ 1,5 hónapja beállítottam low-ra. 200 fps szinte állandóan, aztán valami történik és alig megy 100 fölé.
De pl így ugrál, éppen ma figyeltem meg jobba, 8x-11x azaz ~30 -at.És ilyenkor már várom mikor dobja be az ablakot
Amúgy rettentően idegesítő...
A játék javítását is nyomtam már, még a probléma kezdetekor, nem hiszem, hogy segítene, de meg fogom próbálni.
(#91615) Popes válasza
A Witcher 3 miatt legalább 5 drivert tettem fel, régebbeiket. A probléma azokkal is eljöttMár tényleg nem tudom mit tegyek, az alábbi videók közül tényleg sok mindent próbáltam, de eredményre egyik sem vezetett.
bf4 directx errorJah, igen
64 bites rendszer és 64 biten indul a játék:futtatás rendszergazdaként is be van pipálva...
Akinek mégis támad még 5lete szívesen fogadom és tényleg köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Energiaital topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lenovo B575e – belépő üzleti notebook AMD E szériás APU-val
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged