Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Aktív témák
-
mackosajt
addikt
válasz
devilinsid3 #47019 üzenetére
A csapatomban lévők, jah, lehet, hogy kemplnek. Le kell szedni őket, meg lesz@rni.
Amúgy én pont azért nem játszom armored kill-t, meg aftermath-ot, meg még sorolhatnám mit, mert csak azért nem fogok bemenni egy szerverre, hogy ott semmi értelme se legyen a játékomnak.
Ha már játszom, akkor nem az a célom, hogy 50 percig 1 ponton gubbasszak. Ezt utoljára bf2-ben tettem, ahol még "élvezet" volt csipázni egy bizonyos szerveren(Bullibrummer.de), mert ott a csipa tényleg távolról lőtt.
De ez is csak akkor volt, amikor a haverok épp nem értek rá. -
mackosajt
addikt
válasz
devilinsid3 #47008 üzenetére
Ha nem jött volna le, én pont lesz@rom már, hogy hogy megy a játék nekem.
Soha sem a ribbonok vagy assignmentek, vagy camouflage, vagy bármi miatt játszottam, hanem mert jól akarom magam érezni.
Szóval a statom olyan, amilyen, és nem görcsölve szedtem össze, mint pl. te.
Ha tetszik, ha nem, az, amit csinálsz, nekem már görcsölés. Faxom fogja nézni, hogy miből mennyit kell még ölni, rúgni, csípni, harapni...Szóval akkor:
1. Bocs, azt hiszem, nagyot tévedtem, hogy én próbáltam úgy felfogni, hogy te alapban jó gyerek vagy, csak a lefokozás váltotta ki belőled a szavakat.
2. Lásd fentebb... + heti 1x, akkor is jó, ha 1-2 kört játszom vele.
3. Értelmezel is, vagy csak írsz? Pont ugyanezt írtam én is, hogy csoda, hogy nekem adta be, de seráfitty.
4. Milyen ribbon? Vannak ribbonok is?(magyarázat lásd fent... na jó, persze, néztem már a statom, de sosem a görcsölés miatt, tudom mi a ribbon.)
5. Persze, hisz szabad ember vagy, csak azt nem tudom, engem hogy kapcsoltál most azokhoz, hisz én pont azért halok általában sokat, mert bejárom az egész mapot.6. ja, bocs, nem tudtam, hogy ilyen pont már nincs, de azért én továbbra is csak a helyzet "komikumára" akartam felhívni a figyelmet.
"azért azt ne mondjátok, hogy az valakinek játék amikor egy sarokban végigül egy kört"
Ezt továbbra sem tudom, hogy kapcsoltad ide, mert hogy ez valahogy nem az én jellemzőm, sőt írtani szeretem őket. -
mackosajt
addikt
Mivel "leáldozóban" van a játék, értelem szerűen ritkán játszom vele (inkább, ha tehetem, warthunderezem haverokkal).
Azért ma csak sikerült egy érdekeset késelni.
GM, ellenfélnél emberünk élen, én nem is figyeltem, hogy ki az, csak próbáltam életben maradni.
Pont ott találtam magam mellett. Mit tehettem, hát megpróbáltam én a késelést, nehogy már vége legyen a játéknak.
És beadta, jó bugos szokása szerint (pedig emlékeim szerint ilyenkor igencsak a másik félnek szokott kedvezni a játék.Valahogy nem tudtam leplezni az örömöm, és beírtam a chatbe: Loooool
Na erre jött a válasz (mert hát a késeléskor kiderült, hogy kit öltem le) a lekéselt, addig élen álló ati07 (korábban már sikerült kommunikálni vele, így tudtam, hogy magyar) billentyűzetéből, és ennyire futotta:
"mit lol buzi!"Hát baszki, ha olvasod, az lol, hogy beadta nekem a kést, és nem neked, és ha nem gond, most a lefokozás miatti dühödnek tudom be a szöveged... amúgy én is szeretlek! Peace+Love!
-
mackosajt
addikt
válasz
kriszpontaz #43534 üzenetére
Most fogjuk sorsolni az 1 éves nyereményjáték utolsó nyereményeit, ami az általunk fenntartott szerveren zajlott, és jó pár tízezer Ft-os nyeremények találtak már gazdára.
-
mackosajt
addikt
-
mackosajt
addikt
válasz
Gyula84 #36771 üzenetére
biztos igazatok van, akik a samut favorizálják, de egy cseppet sem jobb egyik sem
nekem 2 ocz is van a gépben, egyiknek sincs semmi baja, pedig a vertex még az ős vertex.
Ez pont olyan, mint hogy gigás vga-t ne vegyél, mert sz@r, sok a hibás. Azzal sincs semmi bajom. Bezzeg az agyondicsért asrock lapot elég volt stabilizálni a procimmal. Pedig sokan ajánlották.
Szóval egyik sem jobb, mint a másik, csak van aki szerencsés velük, van aki nem.Más: BF3 mennyire lehet érzékeny a ram dual chanel-re?
Ugyanis a 2 modulból az egyik hibás lett, és most 1 modul van a gépben, ami "csak" 4 gigás.
Tegnap nem is bírtam játszani, olyan fps drop volt, miközben az afterburner 60-70 fps-eket írt.
Létezhet, hogy a DC hiánya miatt volt szutyok, vagy valami más, és keressek tovább? -
mackosajt
addikt
válasz
Laraxior #36466 üzenetére
grat!
Tényleg nehéz elolvasni a @rules dolgot, meg első automata kill-re értelmesen beszólni, majd érzelgősen lelépni, és ide jönni postolni.
Ezt az egészet a szerveren is meglehet beszélni, meg tudtommal BL-on is fent vagyunk egymásnak, és ott is. Ahogy éppen tesszük. -
mackosajt
addikt
válasz
gergo0328 #35986 üzenetére
Na, te sem ismered akkor pl. a Nemzet "csótányát", aki mondhatni nem csinált mást, mint létrehozta hazánk első női zenekarát, a Beatrice-t, és énekelt benne.
Nem állt jól neki a nejlon ruha, de legalább híres.
Te sem csinálsz mást, csak létrehoztál pár klánt, voltál pár klánban, nem áll jól neked klánban játszani, de legalább híres vagy, és "Jól" játszol. Viszont ha valahol megszólalsz, általában vita a vége, aminek a végén mindig a tiéd kell legyen az utolsó szó. Pont mint itt, a csaj "produkciója" végén.
Én eddig is bevallottam, hogy egy sz@r publik láma játékos vagyok. Pont lesz@rom, milyen a statom, én azért játszom, hogy kikapcsolódjak. Nekem van munkám, családom, életem. Az, hogy olvasok fórumot, vagy néha hozzá is böfögök, nem azért van, mert növelni akarom vele az e-fütyit.
Nekem már az is sok, amit most itt rád pazaroltam, holott most erősen benézted a jelzőt.
Aki meg tőlem jobban játszik, nem probléma, pont a fenti okból kifolyólag. Ha tudnál pontosan emlékezni (Nem fog menni, az a baj), egyszer sem én bannoltalak. Szóval, miről is van szó pontosan?
-
mackosajt
addikt
Mi a fakkom ez a rengeteg hozzászólás?
Ja, csak a BF3 "csótánya", Tóbi az?
Milyen "csend" volt itt korábban bakker.
Amúgy sajna egy olyan játék a bf3, ami bugos, de mégis játszik vele mindenki.
Aki meg nem, az legalább beszél róla. -
mackosajt
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #35121 üzenetére
Hülyeséget ne beszélj szilveszterkor!
Ilyen csak egyszer van egy évben! Igenis tessék inni rendesen!
-
mackosajt
addikt
-
mackosajt
addikt
Nincs azzal semmi baj, ha valaki NO RULES szerveren az assigmentek miatt vét az erkölcsi normák ellen.
A probléma ott kezdődik, amikor valaki hasonló szándékkal betéved egy olyan szerverre, ahol ezért harapnak, vagy be van állítva szűrő rá. Aztán ugye ha harapnak, jön a "köcsög admin" elnevezés, ha meg szűrik, akkor a "köcsög szerver beállítás" elnevezés.Viszont sokkal élvezetesebb, ha minden egyes assigmentet véres verejtékkel ér el az ember, még ha olykor nagyon idegesítő is tud lenni.
-
mackosajt
addikt
válasz
devilinsid3 #34892 üzenetére
Hagyd a csudába, mezei emberek ezt nem érthetik, csak speciális esettel rendelkező emberek értik ezt.
-
mackosajt
addikt
-
mackosajt
addikt
Rég jártam erre, de hátha érdekel még valakit:
-
mackosajt
addikt
válasz
mackosajt #27376 üzenetére
én meg a teljesen nullázásra értettem
mondjuk nekem mindent megtartott, még a hangerőt is.
Predátor/Pokolfajzat/Heccsát/Csoppaenerdzsíí: Mi van már megint?
Ha már ennyit szeretsz beszélgetni velük, kérdezd már meg, nem tudják megoldani, hogy a dobozos bf2+ea store-ból megvett bf2 spec-emet complete-nek állítsák be originbe? Mert bosszant, hogy ott csak a specforsz van, a lemezes böfföt meg lemezről kell telepítenem, miközben a legutolsó peccs óta a másik két kieget mindenki megkapta.
-
mackosajt
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #27210 üzenetére
mivel a felhasználók 99%-ának meg soha nem volt még ilyen baja, így ez a kettő már nevezhető soknak, nem?
-
mackosajt
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #27208 üzenetére
akkor indulhat a hekker
már bocs Hedsát, de tényleg fura, hogy annyiszor baj van az accountoddal.
minden rendben van a gépeden? nincs megfertozve valamivel? -
mackosajt
addikt
Hirtelen egy kört sikerült nyomni a friss gépen/rendszerrel.
Tetszik, csak még bűvölni kell a dolgokat.
Halk minden, tovább nem tudom már erősíteni a fülest sem. Gondolom azért mert első hangszórók kimenetének adja a realtek.
A másik bajom, hogy nem lehet a jack aljzatokat úgy konfigolni, ahogy akarom. -
mackosajt
addikt
válasz
batai15 #27055 üzenetére
Az 560Ti és a 7770 közt már megint jó kis különbség van.
Belefér az egyáltalán a keretbe?ui: én meg jó nagy marhaságot csináltam.
Felraktam a komplett rendszert, frissítések, minden, és utána jutott eszembe, hogy az SSD miatt AHCi-ba kéne lenni... na össze is fosta magát a win.
Ismétlés a tudás....
Pedig már játszani szeretnék. Majdnem 1 hete nem játszottam BF3-at. Elvonási tüneteim vannak, ráadásul éjszakára megyek melózni. -
mackosajt
addikt
válasz
batai15 #27003 üzenetére
szerintem inkább minimális grafikai beállítást kell majd választani
nekem 7770 OC melett átlag 40-50 fps volt eddig, igaz mesh quality nálam magasra volt téve
most én is kíváncsi leszek, mit nyújt a 8 mag a 4-hez képest
azt már tudom, hogy procihűtőt elcserelem az új fx-8120-ason, mert a gyári olyan, mintha porszivo menne mellettem -
mackosajt
addikt
Milyen FX? Ami az adatlapodban van?
No arra én is kíváncsi vagyok, mert elvileg holnap estére nekem is olyanom lesz.Remélem nem bánom meg, hogy átállok a vörös oldalra. Ja, és remélem nem járok úgy, mint akivel csereélgettük a vga-kat oda-vissza. Azért cseréltük vissza, mert az asrock 970 extreme4 lapjában fehérképes kifagyásokat produkált, fia gigabyte-os lapjában meg gond nélkül ment.
-
mackosajt
addikt
ui: emléxel? a minap kérdeztem 6850 vagy 7770 oc?
Meg el is cseréltem, meg a lapom is behányt stb.Ma reggel melóhelyen visszacseréltük a sráccal. Neki nem jött be a 7770. Szőrén-szőrt volt, szal nem került semmibe.
Közben holnap érkezik új lap+proci nekem, mert még hétfőn megrendelte boltos haver, de tegnap meg több órás melóval sikerült a régi lapot is felélesztenem. Szóval reszkess világ, mert a régi gépet megkapják a fiaim, és egyedül fogok uralkodni az új felett!Csak ne éjszakás lennék...
-
mackosajt
addikt
válasz
Mr.White #26944 üzenetére
Vedd meg ott, ahol a kolléga linkelte!
Vagy itt! Itt csak 7990
Még ha dollárban számolsz sem lesz annyira olcsó, mint ott kiszállítással. -
mackosajt
addikt
Szerintetek melyik jobb kari?
Sapphire 6850 1 gb, vagy Gigabyte 7770 oc játszani?
Illetve azt már tudom, hogy utóbbi nem nagyon tuningolhato, de előbbit ha megcibalom, mennyit tudna? -
mackosajt
addikt
válasz
p0rch_m0nk3y #26213 üzenetére
Írj fel engem is! Ha tudok, jövök! Ha a család is engedi.
Életkor 34, ha még valakit érdekel -
mackosajt
addikt
hc/sc
vörös/fekete
ferrari/porsche
pap/papnéIlyen hülyeségeken vitatkozni...
Játszani kell és kész. Én mindkettőn előfordulok (mármint hc/sc, aztán asszony nem örülne, nekem mindegy, illetve a nőket szeretem, de asszony ezt sem komálná).
-
mackosajt
addikt
szvsz nekem az átlag fps eddig sem volt túl sok, most "új" vga-val sikerült felbontást is növelnem, meg közben stabilabb lett az a nem túl sok fps-em is.
Most 35-80 közt változik, esetek többségében 45 felett muzsikál, de nagyobb bonyodalmak esetén biza inkább 40 alá megy. Ha nyugi van, akkor 50-80 közt. 80 a ritka alkalom harc közben. Repülve, bámészkodva persze 100 felé is megy jócskán, de hát az ellenség többnyire vízszintesen nézve, vagy attól picivel eltérve helyezkedik el, nem az égen és nem a föld alatt.Aki játszott már velem, az tudhatja, hogy ez az egyeseknek alacsony fps milyen núbot takar.
-
mackosajt
addikt
én a bf2 complete collectiont akartom volna elintézni, hogy nem kelljen a bf2-t mindíg dvd-ről felrakni, hanem csak letölteni, mert hiába van meg a lemezes bf2, meg hozzá a digitális Special Forces, amit még anno EA store-ból vettem, csak a SF van originben, és nem tudják/tudták berakni nekem a sima bf2-t, pedig ucsó peccs óta így gyakorlatilag complete collectionos vagyok.
-
mackosajt
addikt
válasz
SipiBcs #25423 üzenetére
van/volt az a gyerek, aki olcsón hirdette az aprón a kódokat, és ott "rontottuk" páran az üzletét, miután meguntuk a soha véget nem érő várakozást...
no akkor volt vagy 2 hét, amikor folyamatosan kaptam privátot, hogy mondjam már meg, hol lehet venni olcsón prémiumot (én is őket ajánlottam). -
mackosajt
addikt
válasz
mcwolf79 #25314 üzenetére
Hát, ha azt nézzük, hogy nekem egy 7770 OC ketyeg a q9400 mellett, és igaz, low beállítás mellett fut FullHD-ban, akkor elvileg életképes lehet. Abszolút játszható, bár tudom, van akinek csak a 100+ fps felel meg.
Az előbb Bandaron láttam az eddigi legkisebb fps-t, mióta erre a kártyára sikerült szert tennem, ez volt a 30 fps, na de épp erős harc volt körülöttem. Amúgy 40-50 körül van lazán.
Jó, Ultrán biztos nem lenne ennyi, na de nagyon untam már azt, hogy nem a natív felbontáson játszom.Szóval i3+ 650= Talán.
-
mackosajt
addikt
válasz
megint én #25104 üzenetére
Már ne haragudj meg, de pont tőled olvasni állandóan a nyavogast, hogy már megint kiraktak egy szerverrol, ami nem magyar. Most akkor hogy is van ez?
Mégsem olyan jó a helyzet a külföldiekkel?
Ami a káromkodás részét illeti, én sem vagyok szent. Aki azt állítja, hogy soha nem írt még be sehol úgy, az hazudik.
Viszont ha szólnak, nem hiszem el, hogy nem lehet befejezni. Akinek nem tetszik hogy vannak egy szerveren szabályok, menjem másikra, vagy barbizzon, ha minden helyen bajba kerül.Victoy! Lehet azért, lehet nem... Amúgy ha bárki úgy eérzi, jogtalan ahogy vele bánnak, szóljon. Szerintem mindent meg lehet beszélni, ha értelmes emberekről van szó.
-
mackosajt
addikt
válasz
eugabesz #25087 üzenetére
Sajna Gabesz azzal számolj, hogy csak prémiumos (illetve CQ+AK tulajok) tudnak így felmenni a szerverre.
Sajna nincs már az, mint anno a B2K esetén, hogy felmehetett a sima player is, de B2K-ra váltáskor kitette a szerver.
A módváltásokat nem komálja senki, mert mindenki azért megy fel egy adott mapra, mert abban a módban akar játszani. Váltáskor lelépnek.
Illetve ami még gond lehet, hogy mindegyik csak 1 kör, vagyis gondolom a rush-nál sincs oda-vissza.Ami meg a legnagyobb baj (nem veled/veletek), hogy úgy általában elmondható, hogy a magyar játékosok jelentős hányada hanyagolja a magyar adminolású szervereket, mert ott:
1. nem megengedett a káromkodás, meg vannak szabályok (ami a külföldin is van általában)
2. köcsögök az adminok (és állandóan mégis azt olvassuk itt a topikban, hogy xy-t már megint kidobták valami külföldi szerverről a köcsögök)
3. úgy sz@r az egész, ahogy van, minek bérel szervert aki nem ért hozzá (külföldön Pistike 14 évesen már szervert bérel, magyaroknál az adminok átlag életkora szerintem 25-30)
4. felment egyszer, játszott, trolkodott, rászóltak, megkérték szépen, hagyja abba, de nem értett a szép szóból, ezért kidobták, bannolták, és ezért köcsögök az adminok
5. tovább is van mondjam még? -
mackosajt
addikt
Este sorsolunk Logitech kódokat.
Aki úgy érzi, érdemes figyelnie, az kövesse nyomon a sorsolást élőben Itt! -
mackosajt
addikt
fene a Zinternetbe
felmentem laller után egy TDM-re, majd kezdődött egy új kör.
Annyira hihetetlenül kezdtem, hogy már előre láttam, baj lesz.
15-0-nál haltam meg először úgy, hogy senki nem tudott már segíteni rajtam. Picit már rosszul is éreztem magam, mert ekkor a csapatunknak még alig volt több ticketje összesen.
Nem sokra rá megszakadt a net...
rohadjon meg.
Míg vége nincs, nem megyek vissza. Kíváncsi vagyok, mit lőttem össze addig. -
mackosajt
addikt
-
mackosajt
addikt
3722 MB... nem aprózták el a srácok, még 3 perc van hátra a letöltésből!
részvétem a gyengébb letöltési sebességgel rendelkezőknek
-
mackosajt
addikt
Azért mekkora arcok ülhetnek az EA székházában, ha így tudnak időzíteni egy DLC-t a 11 éves évfordulóra? Igazi amerikai hazafiak?
Aktív témák
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, i hét garancia
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest