Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Aktív témák
-
megint én
őstag
válasz
mackosajt #25094 üzenetére
Majdnem egyet értek veled, de kb egy évtizede tolom FPS játékokkal, és a tapasztalataim, hogy a Német, belga, osztrák szerverek a legfaszábbak. Ezek közt vannak a legszarabb, csíteres szerók is, de a leg minőségibb, legjobb játékos állománnyal rendelkező, minőségi, laggmentes szerverek. A Magyar szervereken meg nem tetszik a pofád egy hülyegyerek adminnak, és már repülsz. Ott volt még BC2ben a Debreceni, a Multigaming stb. és pár hszel ezelőtt is:(#25092) G4ula84 Ez a magyar színvonal. Azon az MG szerveren is volt, hogy egy kör alatt 4x-5x lekilleltek, és átpakoltak a gyengébb csapatba. A Debrecenin meg már 18/0nál kibasztak.
Az a káromkodás is... Jó, van ami már átmegy anyázásba, meg nagyon eldurvul, de egy hülyegyerekér is kaptam már bant, amikor azt írták nekem, hogy "köcsög csíter geci vagy". Ami a legszebb, hogy ő az admin pajtija volt, és erre a beszólásra nem kapott bant. -_-' Ráadásul belefért volna még az a beszólás is, én is felkapom, és elszabadul az adrenalin amikor sorozatban lelőnek. Én idegből játszom, és volt már hogy az asszon baszott tarkón papuccsal, hogy ne üvölts már!
Aki meg nem tudja elviselni az inkább barbizzon!(#25103) v!ct0y
+1
Aktív témák
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest