Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
válasz
mackosajt #47003 üzenetére
na szóval:
1. nem azt írtam, hogy "mit lol buzi!" hanem, hogy "mit lol buzi"? ha valamit idézel legalább idézd jól
2. lvl100-on amit mutattál vicc volt szerintem, azért ha valaki 800 órával rendelkezik kicsit többet vár az ember, mert azon kívül, hogy 20hp alatt meg tudtál ölni vagy hátba lősz azt nem mondanám jónak, szemből 4/4x haltál..
3. örülj, hogy a végén beadta neked a kést, mert csak 4x nyomtam meg előtte a sz*r bökést, de a játék miért is nekem adná be, de ezen már nem is lepődök meg, mert ez az esetek 90%-ban így szokott történni
4. az, hogy "lefokoztál" nem érint mivel én a gun master-t csak a ribbon miatt csinálom és ez valljuk be nem állt veszélyben, hogy megkapom
5. szerintem még mindig úgy beszélek publicon ahogy akarok (és akárhol) és ezután is el fogom küldeni a bdös pcsába az olyanokat, mint akik a csapatodban voltak.. a gyerek ölt vagy 6-t, de azt 2 m2 belüli területen szerezte, mert nem igaz, hogy egy szros pl. ziba toweren nem bír 30 métert szaladni.. mé jó az állandó kemp? nem hiszem el, hogy valaki tudja ezt élvezni..
Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Hálózati / IP kamera
- E-book olvasók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Filmvilág
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest