Hirdetés
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- CsST: Mi az az instant túra?
-
LOGOUT
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
warmonger441
aktív tag
válasz
devilinsid3 #11091 üzenetére
így is falmögött halok most is. De látom még mindig nem érted. KBSZOTTUL NEM MÓKOLÁS AZ HOGY BEÁLLÍTÁOM A SZÁJBAB*SZOTT K*RVA G*CI HÁLÓZATI KÁRTYÁMAT AMIRE AZ A F*SSZOPÓ G*CI WINDOWS NEM KÉPES. Arról meg krvára nem én tehetek hogy egy kalap szr a játék és muszáj hozzá igazítani a gépet.
Ha neked fáj a fejed már hetek óta... Akkor beveszel egy gyógyszert/elmész orvoshoz. Nem? Ez is az. szr a netem fs a játék: megpróbáltam orvosolni. DE NEM JÁTÉK FÁJLOK MÓDOSÍTÁSÁVAL ÉS NEM IS MÓKOLÁSOKKAL!!!!! Az meg hogy egy beállítást módosítok. Az miért mókolás? a felbontás, az asztal kinézete, az egérsebesség, a mappák kinézetének és rendezésének módosítása is "mókolás és csalás" ezek szerint? MERT UGYAN OLYAN BEÁLLÍTÁSOK!!!!
Ha még most sem érted, komolyan mondom nem tudom mit csinálj magaddal
(szerkesztve)
UI: persze hogy nem állítanak az emberek valamit ha nem értenek hozzá, nem tudják hogyan kell.... Én nem tudok autót szerelni így nem is nyúlok hozzá.... érted így már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 15" - 2019 gyártás / Intel i9-9880H / 16GB ram / 512gb SSD / 4GB Radeon / RETINA
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- MSI Pulse GL76 11UEK 17.3" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest