Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz isizakhi03 #23200 üzenetére
35-9 ?
Reportoltam azonnal a csíter mindenitPersze az ellenfeleid.
Pubszon
Mutatsz nekem egy teljes listát a futó folyamatokról? Illetve Originben kapcsold ki az ingame menüt, hátha.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz isizakhi03 #23200 üzenetére
Nyomtam mindkettőre.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
gmx9
aktív tag
0-1800
Elmennek ám már a ...
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
isizakhi03
tag
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
werso
csendes tag
sziasztok
2db bf 3 at megér 1 cod GHOST? -
Bjørgersson
félisten
Szia! Nem, egyet sem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
werso
csendes tag
válasz Bjørgersson #23206 üzenetére
Há most miva?
jobba ghost fos mint a BF? -
Bjørgersson
félisten
válasz regener #23210 üzenetére
Az egyiket odaadja valami barátjának.
-
isizakhi03
tag
Épp most töltöm fel mokoko barátom aimbot videóját, only 2 kill lesz, de az látszik keményen hogy aimbot. pill
addig is itt a profilja, tessék reportolni a kis szarházit.
[ Szerkesztve ]
-
isizakhi03
tag
Szerkeszteni késő, de azért látszik, hogy ér ez a reportolás valamit!
Egy egykori videóm egy csalóról:
katt
és hogy ma mi a szitu vele: megint csak kattIntel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Valakinek nem lenne kedve végigvinni az utolsó 2 coop mapot? A DROP ʹEM LIKE LIQUID küldetésen egyszerűen mindig lelövik a civileket, ráadásul kilépkednek játék közben. Csak végigszeretném vinni a coop mapokat a fegyverekért, de így lehetetlen.
Ha valakinek lenne kedve, az írjon.
-
isizakhi03
tag
-
F_Zolee
veterán
válasz isizakhi03 #23218 üzenetére
Ez a videó alapján te csak megálltál előtte semmi extrát nem látok benne.
Stat az már mást mond.[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
hű de hiányzott már ez az igazi noshahr rage Jól összejött
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
F_Zolee
veterán
válasz isizakhi03 #23220 üzenetére
Ez a videó alapján akkora a reakcióidőd, mint egy nyugdíjasnak. De most ne vedd magadra, csak ha ez a pár ölés alapján kellene megítélni akkor nem mondanám rá, hogy csal. Nem játszottam ellene de az a stat mindenképp furcsa főleg egy tdm pályán.
Utolsó kill pl nem volt fejes.[ Szerkesztve ]
-
Rendo84
senior tag
válasz isizakhi03 #23218 üzenetére
A videó alapján én sem mondanám egyértelműen hogy csalt.
Ha aimos lenne, szerintem hamarabb lelőtt volna.[ Szerkesztve ]
-
isizakhi03
tag
válasz F_Zolee #23223 üzenetére
Igen, de nem is ő volt a csaló
A többi az mind fejes volt. Szerintem meg akkor ti vagytok furák, ugyanis nem találkoztatok ezek szerint sok aimbotos játékossal. Olyan player, aki már kicsit több ilyen csalóval találkozott, az tudja, miről van szó. mikor a pisztollyal lő velem szemben, akkor nem engem lő.. komolyan nem látjátok ,csak fejeseket ad? már a legelején is fejes volt. aztán még rá kettő. mindegy, hagyjuk
-
tixem
addikt
válasz isizakhi03 #23225 üzenetére
találkoztunk, de ettől sokkal durvábban szokták nyomni. Mindenesetre reportoltam de sokat ne várj, nem fogják törölni, ettől egyértelműbb eseteket szarnak telibe.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
F_Zolee
veterán
válasz isizakhi03 #23225 üzenetére
Találkoztam már csalóval hidd el. De csak ismételni tudom magam, ez a fél perc semmit se bizonyít. Aki izomból csal azt csak elég lenne meglátnod és már fekszel. Itt meg nem ez volt egyáltalán, több mint fél mp-ig csak céloztál rá és egy jobb játékosnak ez bőven elég fejre célozni.
Nem azt vitatom, hogy nem az csak a látottak nem azt mutatták.
Amúgy jelentettem...[ Szerkesztve ]
-
isizakhi03
tag
-
F_Zolee
veterán
válasz isizakhi03 #23228 üzenetére
Nyilván, amúgy meg el tudjuk képzelni. Felesleges 20 perces kört feltenni ezért. 53/3 kd magáért beszél, főleg egy tdm-en.
-
Bjørgersson
félisten
Nem szoktam ilyet, de ezt belinkelem. Igen, csaltam.
Zoli, te hova tűntél?
-
isizakhi03
tag
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: no
Schnitzelhaus 3.0 next Level [TDM only 500 Tickets]Nem bírta elviselni, hogy jobb vagyok, mint ő a szaros m16a3-al. tipikus german
UPDATE: mert mit jelent az?
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
válasz isizakhi03 #23231 üzenetére
Schnitzelhaus nee ezen berosaltam DDD
Androidos Outlookból küldve
-
pilu85
őstag
mi értelme van aimozni? mi értelme van csalással nyerni?? vki elmagyarázná pls?
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
warmonger441
aktív tag
"Azokat a retardáltakat, akik a saját bázisukon egy tankkal lövik szét az újraéledő járműveket, hogy lehet jelenteni?"
Ezért max a szerver adminjának tudsz szólni (ha érdekli egyáltalán) Ez csak szemétség, nem csalás
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441
-
F_Zolee
veterán
válasz Bjørgersson #23230 üzenetére
Már készülődni kellett az esti meséhez.
-
Bjørgersson
félisten
válasz F_Zolee #23242 üzenetére
Ja, értem.
-
@rglaaf
veterán
válasz isizakhi03 #23241 üzenetére
Én is leszedtem ujra kb a bf4 addig volt érdekes amedig meg lett a max rang, a mantle-vel kpcsolatban meg ne örülj előre tegnap olvasgattam hogy ha ki is jön lehet csak a single részben lesz és csak később a multiban
PSN:BiZzare_0 ️
-
Bjørgersson
félisten
válasz warmonger441 #23239 üzenetére
Bekerültetek Sgt Enigma videójába.
-
tkesy
őstag
válasz warmonger441 #23239 üzenetére
Sejtettem, de hazavágta rendesen azt a kört... Végül valahogy eltünt, remélem az admin végleges bant adott neki arra a szerverre...
regener: Na jó elismerem, néha láttam leszállni az unikornisáról...
De amúgy a kitévézünk mindenkit a pálya másik végéről korszakban, párszor már láttam hasonló statot...[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Gyula84
veterán
válasz Bjørgersson #23245 üzenetére
bakker ledarált mindenkit
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
ch003067
addikt
Kicsit visszatértem a BF3-hoz, de akkora bugoat véltem felfedezni, hogy majdnem le is töröltem a gépről tegnap....
Caspian Border-en toltam, amcsi kezdőn, LAV-AD-vel.
Észrevettem, hogy ha az ellenség repcsije már füstöl, meg minden, akkor ellopja a mi repülőnket. a 3. alkalom után mondom akkor ennek itt vége. Odaálltam a repcsik mellé, mondom ha megint ellopja lelövöm...
Jött is, beszállt a repcsibe, elkezdem darálni, de semmi..... Pedig amikor beszélt, már akkor daráltam, de kb 0-át sebeztem rajta... Mondom oké, biztos én voltam a béna.
Teliraktam C4-el a repülőket, gondolván, hogy majd felrobbantom... Beszállt az ipse, nyomom a gombot, semmi. C4 felrobban, de a repülő megy tovább..... Itt lett elegem...
Mi az isten ez? Egyáltalán ez bug ? Mert ha nem, akkor ezt nagyon elkúrták a fejlesztők.... Tudtommal régen ez nem volt benne... Vagy jött erre valami patch ?
-
isizakhi03
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest