Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
veterán
válasz wolfman #22599 üzenetére
Engem tegnap egy pró játékos akart kiszavaztatni, mert 17/3-nál mind a 3 esetben én lőttem le. Csak úgy osztotta az észt bármivel öltem meg. Persze ő M16al istenkirálycsászár volt, mást nem is ismert. Ha jettel szedtem le azé voltam minden ha A91-el akkor azé voltam low... Két kört játszottam ott le és mindkét esetben az én oldalam volt tele kezdőkkel és arra verte a nyálát, hogy milyen skilles annyi öléssel. Olyan sok debil ember van, hogy kár velük foglalkozni is, mert az életed kevés lenne rá.
-
gali777
őstag
Nem OP ez az attack heli A maradék 32 ölés mi-28-cal volt, mert ki mást rakna át a szar csapatba miután megfordítottuk a kört...
-
M@rdel
őstag
Szart sem érdekelnek a reportok szerintem!
Ahogy a játék ugyanúgy a hozzá való csalás is csak egy árucikk amit el kell adni.
Azt meg, hogy a pénz hova folyik, ne firtassuk!
De ha kell én is linkelek le lőhetetlen pro helist, de minek!?(#22607) robyg
Neked ez kimaradt--> TIME PLAYED 27H 55M
Hobbi szinten tolja, csalással![ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok e BF3 világában, a karácsonyi kiárusításon vettem meg a Premium Edition-t.
Az Egyjátékos kampányt kipörgettem normálon, most mennék át multiba.
Milyen/melyik szerverre lenne érdemes mennem?Valami alap tudnivalók?Köszönöm a segítséget!
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Bjørgersson
félisten
válasz wolfman #22610 üzenetére
Az utolsó konkrétan faszság. Lowend egérrel jobban lövök szerintem, mint néhányan gamer egérrel.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
wolfman
veterán
válasz Bjørgersson #22611 üzenetére
alapból megvagyok én is az MX1000 egeremmel, de szerintem repüléshez kell a finom mozdulat, mert konkrétan rohadék suta tud lenni 800dpi-vel. Mondjuk az is igaz, hogy mindenfelől hallottam, hogy joystick-el milyen k.rva fasza a játék, aztán mikor kipróbáltam, talán még sz@rabb mint egérrel.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
pilu85
őstag
bármiylen 1600dpi-s is egér megteszi...
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
Bjørgersson
félisten
válasz pilu85 #22613 üzenetére
Még az is tökmindegy, ha minden normálisan be van állítva. Előbb-utóbb úgyis ráérez az ember.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Fkris
őstag
válasz Bjørgersson #22615 üzenetére
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, az egerem tud 800 ill 1600 dpi-t is!
Amúgy az megszokott, hogy első pár alkalommal szana széjjel aláznak?
Csakmert szoktam tolni FPS-ekkel, TPS ekkel, és nem hinném, h ennyire béna lennék.De gondolom csak bele kell szokni?"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
aProPeti87
aktív tag
Így megcsappantak a Bf3 szerverek létszáma vagy csak nekem jelez ilyen kevés szervert? Kb 2 hónapja nem játszottam nem volt időm most póbálnék és gyakorlatilag 2 TDM szervert mutat a listámon
Ui: a Premium fülecske be volt pipálva azért csak 2 talált most már rendesen mutatja[ Szerkesztve ]
Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
wolfman
veterán
Nem akarok arcoskodni, de CoD4-ben igen jól toltam korábban, aminél már csak a CoD1-United Offensive-ben voltam jobb. Aztán áttértem a BF3-ban semmit nem ért a korábbi tapasztalatom, szinte mai napig felemásan nyomom. BF4 meg még sutábban megy.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
S1M0N
senior tag
válasz wolfman #22620 üzenetére
Ezzel én is így voltam, igaz én CoD5-tel játszottam nagyon sokáig.
Aztán megvettem az új gépemet, amin már a BF3 is fut, és sokáig úgy éreztem, hogy képtelen vagyok jól szerepelni a játékban, pedig azt hittem, ha a CoD jól ment, akkor itt is aprítok.
Aztán persze nem...De aztán teltek az órák, és én is szépen belejöttem, csináltam a feladatomat, és jöttek az eredmények.
A BF4 a 3 után is furcsa volt sokáig, de most már azzal sincs ilyen jellegű gondom.
-
pilu85
őstag
bf 4 ben sztem kicsit kisebb a látószöged...magát a harcrendszert hagyhatták volna a bf3-ast.
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
Bjørgersson
félisten
válasz pilu85 #22622 üzenetére
Hogyhogy kisebb, ugyanúgy lehet állítani, nem?
-
regener
veterán
válasz Bjørgersson #22623 üzenetére
Lehet, sőt még nagyobb is ott.
BF3: max FOV 90°
BF4: max FOV 120°[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz regener #22624 üzenetére
nekem a BF3ban is 120fokos
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Szerintetek melyik a legjobb assault rifle a játékban? Long range-es. Én a z AEK-971-et favorizálom, mert jó a fire rate-je, és nem rúg annyira vissza mint az F2000.
Vélemények?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
regener
veterán
válasz - = Zk = - #22625 üzenetére
Az már a te bajod
Szerintem még a 90° is sok, mert olyan mintha messzebb lennének az ellenfelek a látótér nyújtása miatt, ráadásul többet látsz, de előbb elfárad a szemed.
80° a tökéletes szvsz.
(#22626) ll-kobe
Távolba jó még a KH2002 és a G3A3 is, előbbi ugyan 3lövetű, de nagyon pontos, míg a másik lassabb de erősebb. A SCAR-L és az AUG-A3 sem rossz.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz regener #22627 üzenetére
nekem nem bajom, sőt... én legalább megtanultam használni
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Bjørgersson
félisten
válasz LLKobe #22629 üzenetére
Azt hiszem azok DLC-sek.
-
- = Zk = -
félisten
válasz LLKobe #22629 üzenetére
igen, DLC.
Close Quarters mindkettő
aug-a3
- 10 Squad Revives
- 30 Assault Rifle Killsscar-L
- Complete Shepard
- 20 kills with Underslung Grenade Launcher
- 15 kills with hand grenades[ Szerkesztve ]
-
robyg
senior tag
Üdvözletem Skacok.
Lenne egy kérdésem hozzátok.
Van egy Zotac GTX560Ti vgám. 1680*1050be játszok a BF3-mal.
A kérdésem pedig az lenne hogyha fullra veszem az anti aliasing deferredet és a anisotropy filtert az mennyire gyilkolja a vga memóriáját?
Mert 97%os a memória kihasználtsága.
Esetleg gpu meg memo tunning segítene rajta?
Kb 35-40FPSem van.
A grafika fullra van véve kivéve a textura quality(ehhez több mint 1 giga ramos vga kellene hogy highra lehessen rakni) mediumon van az elmosódási effekt pedig ki van kapcsolva.
Alapba a gpu 950 a memo pedig 1100Mhzes.
Azt olvastam valahol hogy az 1Ghzes gpus kártyákat nem nagyon szereti a BF3.És ezt én is tapasztaltam mert a régi GTX460Ti vgám 1 gigás volt és a BF3 sokszor kifagyott miatta.
Vissza kellett vennem a mhzet. -
dudu5130
őstag
Üdv!
Most szeretnék majd venni egy BF3 Premiumot. Még sose BF-eztem multiba ezért érdekelne, hogy ebben is a több FPS olyan tulajdonságokat vonz magával mint a CoD-ban? Gyorsabb lövés, nagyobb dobás, gyorsabb futás stb.? vagyis gondolom ezek mind megvalósulnak csak olyan mértékben is számít?
-
Bjørgersson
félisten
válasz dudu5130 #22634 üzenetére
Nincs hozzá köze, itt normálisan van megírva a motor.
-
Algotis
addikt
válasz dudu5130 #22634 üzenetére
Hát valamilyen szinten számít, 30-40 FPS-sel nehezebb játszani ezt lehet érezni is, de 60 felett már nem nagyon elhanyagolható, gyorsabban nem fogsz tőle futni.
Emlékszem még COD2-ben ha több FPS-ed volt, akkor át tudtál ugrani az Egyiptomos pályán egyik épületről másikraAndroidos Outlookból küldve
-
dudu5130
őstag
válasz Bjørgersson #22635 üzenetére
És a magasabb grafiakai beállításoknál jobbak a látóviszonyok? Könnyebb észrevenni az ellent? A single-hez képest hogy alakul multiba az FPS? mennyi a legoptimálisabb?
-
Bjørgersson
félisten
válasz dudu5130 #22637 üzenetére
Szerintem ígyis-úgyis észre lehet venni mindenkit.
-
dudu5130
őstag
válasz Bjørgersson #22638 üzenetére
Akkor jó De a fény effektek amúgy is zavaróak nem?
-
Bjørgersson
félisten
válasz dudu5130 #22640 üzenetére
Csak amikor a nap a szemedbe süt, egyébként nincs gond velük. De majd úgyis kitapasztalsz mindent magadnak, aztán úgy állítod be, hogy neked jó legyen.
-
dudu5130
őstag
válasz Bjørgersson #22642 üzenetére
Am 8k-ért tudnék hozzájutni. Újat szeretnék mindenképp. Szerintetek megéri még megvenni vagy inkább a 4re fókuszáljak?
-
regener
veterán
-
stickermajom
addikt
-
tkesy
őstag
válasz dudu5130 #22643 üzenetére
Ha pár nappal korábban kapcsolsz, akkor a karácsonyi akcióban $16 lett volna a BF3 + Premium együtt... Most az alap kerül $15-ba...
de kérdezz rá a best buy-os topikba, lehet van még valahol akció, ha nem találsz a hardveraprón...
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest