Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algotis
addikt
válasz westcoastog #22851 üzenetére
Szokásosan hibátlanul végzi a dolgát
Androidos Outlookból küldve
-
Mr.Csizmás
titán
válasz westcoastog #22853 üzenetére
na akkó hogy van ez a tévés dolog?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
wilderten
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy kis problémám adódott a Bf 3-al, ebben kérném segítségeteket.
Nemrég vettem egy új pc-t és fel is raktam rá a játékot, azonban fura kép fogadott: kockás lett a kép, azonban a hangokat hallom, menni is tudok, szóval működik a játék, csak én nem látok semmit (mellékelem is a képet).
Először csak ennél a játéknál jelentkezett ez a probléma. Majd ugyan ez a "tünet" volt a Ghost Recon Online-nál és a Warframe játékoknál is.
Azonban sikerült ablakba tenni (windowed mód) az egyik játékot és akkor már hibátlanul működik.
Továbbá akartam Fraps-el képet készíteni és azon nem látszódott semmilyen hiba (a mellékelt képet printscreennel csináltam).
A fura az, hogy a Bf 4 és sok más játék hibátlanul fut (eredeti játékok).
A videókártyának és minden másnak is frissítem mindig a driverét, ezért nem értem mi lehet a gond.
Egyébként írtam régebben a boltnak garancia ügyben, de azt mondták ha csak a Bf3-nál jelentkezik (mert akkor még csak ott jelentkezett) a probléma, akkor nem hibás a kari.
Ja és a videókártya: ASUS GTX760-DC2OC-2GD5 -
F_Zolee
veterán
Áh a tököm tele van. Mostanában egyre jobban megy a heli vadászat tankkal de a lövések 30-40%-a csak elfüstöl rajta. Most is egymás után 2x találtam el és csak a 3. lövés ért valamit. -.-'
[ Szerkesztve ]
-
isizakhi03
tag
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
regener
veterán
válasz F_Zolee #22859 üzenetére
Tudom milyen az, ma Sharqi-n ez min 5x előfordult
Am jól vezeted a helit, majd máskor is leszek gunner. Márcsak TS-re feljössz és összhang is leszMeg figyelek hogy nehogy kiszáljak a heliből TV helyett...
isizakhi03
Nem semmi, grat holnap (vagyis ma) suli után Zombizunk meg szétkapunk midnenkit BF3ban is[ Szerkesztve ]
-
almos94
aktív tag
Próbáltatok már Fraps-szel videót felvenni BF3-ban?
Nekem valamiért a hangot nem veszi fel, pedig kipróbáltam már egy rakás beállitást, BF4-ben van hang, egyedük a BF3 alatt nincs. Találkozott valaki hasonlóval?Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
killer095
őstag
Hali valami gondvan a bfel? mert akárhova csatlakozom could not join szerver.............
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
Bjørgersson
félisten
Jött mostanában valami update a játékhoz? Már vagy egy hónapja nem játszottam, viszont ma voltam egyik cimborámnál, nyomtam pár kört, és az Origin felajánlott valami 4GB körüli frissítést, de nem volt kötelező letölteni, nélküle is felengedett a szerverekre.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
F_Zolee
veterán
válasz Bjørgersson #22866 üzenetére
Sose tudni. Én legutóbb a wint telepítettem újra és erre leszedte megint a CQ dlc-t mikor ott volt eddig is.
-
Bjørgersson
félisten
válasz F_Zolee #22867 üzenetére
Van egyáltalán ekkora DLC?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
F_Zolee
veterán
válasz Bjørgersson #22868 üzenetére
Lehetséges, AK talán.
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Újratelepítettem a gépem, de csak a c meghajtót formáztam, a d-n fent volt a bf. Originben megkeresem a d-n az exét, az originben megjelenik a játék, de úgy látja, hogy nincs telepítve, le kéne töltenem. Hogy lehetne megoldani, hogy lássa a korábbi telepítést?
-
almos94
aktív tag
Üdv.
APPCRASH hibaüzenettel kidob a játékból, kb pár másodpercet tölt és rögtön leáll a működése. Újratelepitettem a játékot, de nincs változás. Valakinek ötlet?Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
almos94
aktív tag
válasz eladohardver #22874 üzenetére
Köszi, időközben letöröltem minden BF3-hoz kapcsolódó dolgot a PC-ről, majd újra telepitettem mindent, s igy megoldódott a probléma.
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
scope2007
addikt
Hali
Keresnék egy jó heli pilótát ctf-re főleg, igaz ott csak egy helis pálya van :-D
Én csak gunnerként vagyok használhatóBf4 még mindig trágya, így bf3 folytatás következik :-D
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Bjørgersson
félisten
válasz F_Zolee #22878 üzenetére
Kiasaron attack heli is van.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Bjørgersson #22879 üzenetére
520-as?
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mr.Csizmás #22880 üzenetére
Áhh.
-
F_Zolee
veterán
válasz Bjørgersson #22879 üzenetére
Igen, az csak egy pálya. Sima CQ-n akkor már több értelme van helizni. Bár kérdés nem az assigmentekre hajt-e.
(#22876) scope2007: mikor szoktál fent lenni? Ts-t nem nagyon használható nálam, ha esetleg rám vetemednél.
[ Szerkesztve ]
-
batman91
őstag
Helló!
Folyamatosa azt az üzenetet kapom kb. 5-15 perc játék után, hogy: you were disconnected from ea online (1). Tegnap nem volt semmi baja, ma meg elkezdte a hülyeséget. Kezd egyre jobban idegesíteni az EA szarságai. Állandóan csak a probléma van a szolgáltatásaikkal.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
Bjørgersson
félisten
válasz F_Zolee #22882 üzenetére
Arra az egyre se kellene, a játékosok nagy része úgyis csak arra megy, hogy a saját csapatában legyen mindkét heli, utána meg már semmi kihívás nincs az egészben.
-
almos94
aktív tag
válasz eladohardver #22874 üzenetére
Újra jelentkezett a hiba. Próbáltam, amit linkeltél, de nem segit. Újból APPCRASH.
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
F_Zolee
veterán
válasz Bjørgersson #22884 üzenetére
Jah, és ez még a kisebbik gond, de amikor a vérprók bealázzák a kezdőket és milyen nagyra vannak vele... Írtam is nemrég, hogy volt egy csíra akit csak én tudtam lelőni kb és minden alkalommal sírt a szája.
Áh most jut eszembe be kellene dobni ide a közösbe ezeket az embereket és rájuk vadászni.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz F_Zolee #22886 üzenetére
Annyira vérprók, hogy csak a kezdőket tudják bealázni.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Bjørgersson #22888 üzenetére
aztán kalimpálhatnak az M16-osukkal, ha bepelenkázom őket C4-el
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mr.Csizmás #22889 üzenetére
C4 noob.
-
KAMELOT
titán
válasz F_Zolee #22859 üzenetére
Én amióta megvan a game úgy lövöm tankal a heliket meg a repülőket is. BMG vagy ágyúval. Ágyúval csak közelebbről lehet pontosan kiszámítani azt, hogy pontosan eltaláld.
Van egypár csíter, de legalább vannak szabályok is. Beírod...megnézik...aztán ha tényleg csíter, akkor ki is dobták őt!(#22883) batman91: Nincs semmi gond. Xar az a server amin játszol! Ennyi!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
batman91
őstag
Hát elég érdekes, mivel egy jó pár órám van benne és eddig nem jött elő. Pedig ugyan azokon a szerókon szoktam menni.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
westcoastog
veterán
what?
Error
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'westcoastogG' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Invalid Memory Image [130511] -
Mr.Csizmás
titán
válasz westcoastog #22895 üzenetére
nekem is csinálta, asszem pont miután veled játszottam
-
csibe1
addikt
válasz westcoastog #22895 üzenetére
Előfordul néha.Fut valami egyéb program a játék mellett?Valami nem tetszik a pb-nek azok közül.
Tiltsd le a csítet vagy frissítsd." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
westcoastog
veterán
válasz Mr.Csizmás #22897 üzenetére
Remélem többet nem csinálja.
(#22898) csibe1
De fut, a windows.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Kingston fury renegade DDR4 3600mhz eladó! 4x8GB
- ASUS GTX 1050 2GB
- POWER UP! Kolink Enclave 700W Gold tápegység INGYÉ FOXY
- Apple MacBook Air 13" 2017 (500 GB SSD/8GB DDR3/1.8GHz Intel Core i5) 1 év garanciával, használt!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest