Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
madgie
titán
válasz Pietrosz #20396 üzenetére
Senki nem téved el, én meg ismerem a Caspian-t már a Beta-ból. Nekem pont a szűk, tyúkszaros map-ok nem fekszenek, másról sem szól az egész, mint esztelen hentről. De a nagy mapokon is az van, hogy tök egyedül elviszik a tankot, helit, dzsipet. Hülyék persze voltak a BC2-ben is, nem is kevesen, valószínű, hogy vénkoromra inkább a toleranciaszintemmel lesz a baj
-
Hajdi
senior tag
Co-op valaki?
Nevem: UndeadBoy007
Mellesleg lehet nevet változtatni? Szeretnék egy HUN utótagot. :S
"The Man Who Sold the World"
-
SzlobiG
félisten
válasz GeneraL_XTX #20393 üzenetére
Persze hogy ugyanaz mint a P3 mivel egy-két hét kell ameddig megkapja a WHQl aláírást szal semmi újítás nincs ebbe a P3 driverhez képest. Szvsz...
-
Hajdi
senior tag
-
ETOM
addikt
A járműveknél amit megszerzek az automatán felkerül ugye nem lehet állítgatni?
[ Szerkesztve ]
-
Tomekk.
aktív tag
Másnak is van itt ilyen problémája? Elég idegesítő.
-
ForRedGlory
félisten
válasz madgie #20401 üzenetére
Ezek szerint én is a hülyék táborát erősítem akkor
Gondolkodás nélkül elviszem egyedül a tankot, mintsem hogy a parasztállatja felhívja a helik és jetek figyelmét rám, mert azt lövi, nem ám az embert a földön. Nem beszélve arról hogy egy hülye társ hátráltat és nem segít -.-
Komolyan gondolkoztam, hogy beírom, jöjjön, de csak mozizzon és ne lőjön, igaz az nem túl fair. Anyósülésen nézni a háborút, amikor egy gombnyomásra van a fegyver. Azt már kérni sem merem, hogy javítsa a tankot, ha eltaláltak. Pedig még azt a nyomorék füstöt is kidobálom a tank körül, hogy ne fosson, és biztonságban javíthasson. Erre elfutnak, aztán én megjavítom és megyek tovább.
A spotot nem ismeri, vagyis nem tudja hogy azt lőni kéne, ha már bespotolok egy erpégést, stb. Részemről tankkal inkább "csendes villám" vagyok[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz ForRedGlory #20413 üzenetére
Én meg rohangálok tíz kerek percet már a pálya legelején, mert ott hagysz egy relatív használható gunnert Persze tíz perc múlva, mikor odaérek a zászlóhoz, lekap egy csipa
-
ForRedGlory
félisten
válasz madgie #20414 üzenetére
Jó persze szélsőséges esetet írtam. Ez a hülyékre vonatkozik csak. Azokra, akik 1km-ről lövik a távoli spotot, miközben köztem és a spotot megtestesítő tank között egy Himalája húzódik...
Normális gunner jöhet, főleg ha enginer. Még pontot is kap a javításért Úgy a hatásos... Persze volt hogy olyan ellenféllel kerültem szembe, aki egyet lőtt és 20%-on volt a tankom. Ki is lőtt a másodikra. Nem beszélve arról hogy az amcsik gépei erősebbek mint a ruszkiké. Tuti már kifejlesztett minden szart rajta. Én még "csak" 357 kilőtt gépállatnál járok.[ Szerkesztve ]
-
Akos96
senior tag
válasz ForRedGlory #20413 üzenetére
Én mindig engedem, hogy beszálljanak. Aztán ha "rosszul viselkedik" kiszállok és otthagyom. Legtöbbször észre sem veszik, csak mikor egy szemfüles ellenfél kiszedi őket.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
csimpok
aktív tag
Én BF2-ben általában helit szoktam vezetni, és elég jól ment, ehhez képest most sok vizet nem zavarok általában. Felszállok és egyből vagy 3-an lőnek kilóméteres távolságokból, ráadásul a gépágyú ereje is mintha csökkent volna. Ha belockolódom, akkor meg hiába nyomkodom az IR flame-t, 90%-ban eltalálnak...
-
Mukorka
addikt
Az új AMD driver Rage alatt gyönyörű Kék képpel áldja meg a kedves játékosokat. BF-ben még nem próbáltam de remélem vörös lesz a kép, azt jobban szeretem.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
ForRedGlory
félisten
válasz Akos96 #20419 üzenetére
A puszta közepén nem tudok kiszállni. Egyből leszed valami csipa. Na meg nem is akarok kiszállni... imádom likvidálni a tankokat. Kár hogy nincs katapult gomb.. Ha nem szimpi a gunner, megnyomom és kirepül
Jah, majd elfelejtettem... életemben először ültem helibe. Mondom majd javítom ha találatot kapunk... Bekaptuk a találatot, az idióta pilóta meg földbe vezette a helikoptert, mert ki akarta kerülni a rakétát. Mondom jó... soha többet... 5-en haltunk meg....
Kiváncsi lennék ha 3-4 enginer szállna be a helibe, akkor lenne-e olyan erő a földön, ami leszedi. Szerintem 3 enginer simán tudja úgy javítani a helit, hogy levegőben maradjon.(#20423) JSaN: Azzal nem vagyok ki a vízből
Válts enginerre, alapból tud javítani. Csak próbából, ha nem jön be, mehetsz a saját utadra[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
válasz ForRedGlory #20411 üzenetére
En szivessen lennek, csak az a baj hogy only support vagyok. Abban viszont nagyon jo.
Tehat mindent tudnak csinalni veled, csak javitani nem.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
creedszl
aktív tag
Hány rakétaelhárítója van a repülő masináknak?????Nem hiszem el hogy rálövöm mind a 3 rakétám és mind kivédi...ez hülyeség...
Hulligaaan
-
Akos96
senior tag
válasz ForRedGlory #20422 üzenetére
Nem is lenne rossz a katapult... írj a DICE-nak.
Amúgy a másodpilóta hova kéne? War vagy ilyesmi?[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
BC2-ben kettő is elég volt a Black Hawkra, hogy ne lehessen leszedni! Sőt, ha ügyes voltál akkor rakétákat is tudtál indítani, csak figyelni kellett nehogy a saját géped szedd le!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új 11.10 WHQL driver jól muzsikál AMD oldalon?
Mukorka: Abu85 nemrég írta, hogy Rage alá jobb a preview driver még mindig. Mókás ez az egész.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
ForRedGlory
félisten
válasz Akos96 #20425 üzenetére
Neeeem, csak sima pályán játszani. Nem War, Isten ments
Talán 4-5 jó gunnerem volt, egyszer sem szedtek le minket. Szükség esetén ketten hegesztettük a tankot, persze a füstfelhőben.
Na ez öröm volt... Így jött össze 6-4-es aránnyal több mint 5000 pont egyszer. Életem első MVP-je. Bár azt tankkal nehéz összehozni. -
pedroka2
csendes tag
szeva mindenki ki tud segiteni nem megy a bf3 multi miert?
-
pedroka2
csendes tag
erkoban vettem a battlelogban azt irja hiba az oldalon nem jo a expoler8 bongészö?
-
mcwolf79
veterán
válasz pedroka2 #20431 üzenetére
Origi vagy virágbolti?
Valami pontosabb meghatározást,hogy "hogy" nem megy? Mit ír ki?
Ennyiből nem sok mindent lehet kikövetkeztetni,hogy "nem megy a multi". Akár azt is mondhatnám, gyakorolj, ha nem megy a multi. MAjd belejösszHAsználd a "szerkesztés" gombot!
Próbáld meg másik böngészővel.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Akos96
senior tag
válasz ForRedGlory #20430 üzenetére
Aha. Simán talán tudok segíteni. Ma már nem, de a héten igen. Úgy viszont még jobb, ha valaki a MAV robottal követ, és levegőből is spotol.
-
Laraxior
titán
válasz BandiHUN #20384 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Wasp_HUN
tag
Nem biztos, hogy pilóta hibája volt. A gépfegyverek úgy meglökik a helikoptereket, hogy nem igazán lehet irányítani. Nálam is előfordult, hogy a Huey-t elkezdték sorozni HMG-vel az meg szépen elkezdett folyamatosan jobbra dölni. Hiába tartottam ellen, dőlt tovább, sikerült kissé magasabbra emelkednem, gondoltam ennyi, szólok, hogy Bail Out... na persze, hogy ilyen "felesleges" opció nem került be a comm rose-ba... végülis sikerült lőtávon kivülre jutnom és kiraktam az embereket. A dologban az volt a szép, hogy a gép olyan 40%-ban jobbra volt dőlve mikor leraktam és úgy is maradt, szóval kapott egy gránátot, hadd respawnoljon és futottunk foglalni.
Senior Wasp - 1st Legion/HUN Reloaded [RAX]
-
nanorambo
őstag
Valaki elmagyarázza légyszi hogy hogyan működik a squadrendszer? Mert látom, hogy haverom melyikben van, de nem tudok belépni sehogy (nincs tele). Csak rámegek, hogy join squad és véletlenszerűen bedob valahova...
-
BandiHUN
veterán
válasz Mukorka #20421 üzenetére
no erre mondtam,hogy járt utat...
Sok mindent már BF3 alatt,akinek amúgy nincs konkrét hibája,drivertől várni nem érdemes...ennél sokkal jobban már sem a DICE,sem az ATI nem fogja törni magát a játékért,az ATI ráadásul már így a megjelenés után,stb már a következőre gyúr inkább.Jó példa a Rage is,amit helyrepofoztak annyira,hogy menjen,és láthatólag sem az ATI-t,sem az ID-t(sehol semmi patch az első óta,amitől még sz@rabb lett sok mindenkinek),ilyen a mai világ.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Akos96
senior tag
válasz ForRedGlory #20439 üzenetére
Chatben én is MÁV robotnak hívom.
-
pedroka2
csendes tag
ki milyen böngészőt ajánl? expoler 8 kihuzva!!!
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz pedroka2 #20442 üzenetére
Aurora, Chrome.
Az explorer már vagy 5 éve le van húzva mindenki listájáról...[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
HollyBoni
veterán
Valaki játszik innen X360 kontrollerrel multiban? Lehet megköveztek,de én jobban szerettem konzolon a BC2-t,mint PC-n az irányítás miatt. Vagy nem lenne esélyem a PC-sek ellen?
-
BandiHUN
veterán
válasz pedroka2 #20442 üzenetére
normális user szótárából is hiányzik az explorer szó lehet az IE127 is,akkor sem fog a többivel felérni.
Jó kis Firefox,esetleg újdonságra vágyóknak Chrome,az Opera mostanára szintén felejtős lett,bugosabb,mint a bf3Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Trollok komolyan
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest